Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 3

ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 1: Ένας ιδανικός συνδυασμός. Το άτομο 3 μπορεί να εμπνεύσει και να βγάλει στην επιφάνεια όλες τις καλές ιδιότητες του ατόμου 1. Και οι δύο είναι φιλόδοξοι και εργατικοί και θέλουν να διακριθούν στη ζωή. Οποιαδήποτε σχέση και αν υπάρχει μεταξύ τους θα είναι επιτυχημένη και ωφέλιμη. Το τρωτό σημείο τους που θέλει προσοχή είναι ο παρορμητισμός του προσώπου 1 και ο διασκορπισμός της ενέργειας του προσώπου 3.

ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 2: Ένας δυναμικός συνδυασμός. Το άτομο 3 κατανοεί και είναι συγκαταβατικό με το άτομο 2 κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το άτομο 3 είναι δάσκαλος για το άτομο 2, το βοηθάει να ωριμάσει και να αναπτυχθεί και φέρνει επιτυχία στη ζωή του. Σε αυτή τη σχέση το άτομο 3 εργάζεται σκληρά και για τους δύο γιατί τι άτομο 2 είναι πιο ντελικάτο και ευαίσθητο.

ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 3: Ένας καλός συνδυασμός. Και οι δύο εργάζονται σκληρά προκειμένου να διακριθούν. Σαν εραστές ή φίλοι καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και έχουν μια θαυμάσια αλληλοϋποστήριξη. Σε μια εργασιακή σχέση, συνεργάζονται καλά και επιτυγχάνουν χάρη στην πρακτική τους φύση και τις οργανωτικές τους ικανότητες.

TO 3 ME TO 4: Το άτομο 3 είναι ένας καλός σύμβουλος για το άτομο 4 και το ωφελεί ότι σχέση και αν έχουν. Αν το άτομο 4 εφαρμόσει αυτές τις συμβουλές θα βγει κερδισμένο. Στη φιλία το άτομο 3 βοηθάει το άτομο 4 να ωριμάσει και να εξελιχθεί. Μια συνεργασία θα είναι επιτυχής αν συνδυάσουν τις ευφυείς ιδέες του ατόμου 3 με τη σταθερότητα του ατόμου 4. Στον ερωτικό τομέα είναι αναγκαίο να ρίξουν και οι δύο νερό στο κρασί τους και να συμβιβαστούν.

ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 5: Μια θετική αλληλοεπίδραση. Τους αρέσει να είναι στον ίδιο χώρο και να βοηθάνε ο ένας τον άλλο. Και οι δύο είναι δυναμικοί και γεμάτοι ιδέες τις οποίες πρέπει να μελετούν και να μην βιάζονται να τις υλοποιήσουν. Σαν φίλοι ή εραστές περνάνε καλά μαζί γιατί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαράς και ευθυμίας. Στον εργασιακό τομέα έχουν μια επικερδή συνεργασία.

ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 6: Μια ταιριαστή σχέση. Τους αρέσουν οι ανέσεις και οι κοινωνικές συναναστροφές. Μια αρμονική φιλική σχέση όπου υπάρχει κατανόηση και αλληλοβοήθεια. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει έλξη και μαζί απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής. Σε μια εργασιακή σχέση συνεργάζονται θαυμάσια και έχουν αμοιβαία οφέλη.

ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 7: Ένας ισχυρός συνδυασμός. Σαν φίλοι βοηθάνε και εμπνέουν ο ένας τον άλλο. Σε μια σχέση αρχικά υπάρχουν δυσκολίες, αν όμως αποδεχθούν ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου θα περάσουν ανέλπιστα καλά μαζί Στον επαγγελματικό τομέα ενώ δεν σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο, ούτε συμφωνούν μεταξύ τους, δουλεύουν καλά όταν είναι μαζί.

ΤΟ 3 ΜΕ ΤΟ 8: Μια ουδέτερη σχέση. Ούτε βλάπτουν, ούτε ωφελούν ο ένας τον άλλο. Μπορούν να είναι καλοί φίλοι αν και δεν έχουν ουσιαστική σχέση. Σε μια ερωτική σχέση το άτομο 3 προσπαθεί να φέρει χαρά και ευτυχία στο άτομο 8 αλλά το άτομο 8 δεν απολαμβάνει για μεγάλο διάστημα τις χαρές μιας σχέσης. Στον επαγγελματικό τομέα μπορούν να πετύχουν αν συνδυάσουν την επιχειρηματικότητα του ατόμου 8 με την κοινωνικότητα του ατόμου 3.

TO 3 ME TO 9: Ένας τυχερός συνδυασμός. Κάθε είδους σχέση, είτε πρόκειται για φιλία, έρωτα ή συνεργασία θα έχει ευεργετικό χαρακτήρα και για τους δύο. Το άτομο 3 παρέχει ψυχολογική βοήθεια στο άτομο 9 και το άτομο 9 βοηθά το άτομο 3 να ωριμάσει και να εξελιχθεί. Στον επαγγελματικό τομέα επειδή είναι πολύ ιδεαλιστές και τους λείπει η πρακτικότητα, συνήθως δεν κερδίζουν πολλά χρήματα, όμως ποτέ δεν ζημιώνονται.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 3: Ο Αισιόδοξος

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved