Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα ο Άρης στον Λέοντα;

Το πιο εύκολο είναι να ξεσπάσει μια μεγάλη ένταση ή να μπουν σε κίνδυνο κεκτημένα είτε για την πατρίδα, είτε για τον καθένα μας χωριστά.

Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα ο Άρης στον Λέοντα;

Η διέλευση του Άρη από τον Λέοντα (11/6 μέχρι και 29/7) σε ενδιαφέρει βέβαια άμεσα, αν ανήκεις στο ζώδιο ή... κατοικοεδρεύεις απέναντι, στον Υδροχόο, αφού θα επιταχύνει τους ρυθμούς στην ζωή σου και το σωστό από την πλευρά σου είναι να μπεις στο... νόημα και να αναλάβεις εντατική δράση κι όχι να περιμένεις να σου τύχουν απλά εξωτερικές εντάσεις που δεν ελέγχεις. Επιπλέον, η καλή ή όχι γνώση ενός θέματος θα κρίνει και το αποτέλεσμα, με τις βιασύνες και τις απροσεξίες να οδηγούν αναπόφευκτα σε ατυχήματα ή καβγάδες... περιωπής!

Στους ρυθμούς του Άρη θα... χορέψεις κι αν είσαι Ταύρος ή Σκορπιός, με τις προκλήσεις να ταρακουνάνε ενίοτε τον ασφαλή κόσμο σου!

Όμως, Υδροχόος είναι και η Ελλάδα, σύμφωνα τουλάχιστον με το ωροσκόπιο της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Ελληνικού κράτους, από τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής (3/2/1830), οπότε σίγουρα αυτή η διέλευση μας αφορά όλους/ες, πολύ περισσότερο που το ζώδιο του Λέοντα είναι συνάμα και ο 4ος οίκος, δηλαδή τα σπίτια, οι οικογένειες και η ίδια η χώρα με τους κατοίκους της.

Και με τον Άρη... καπετάν Φασαρία, δεν είναι διόλου δύσκολο να ξεσπάσει μια μεγάλη ένταση ή να μπουν σε κίνδυνο κεκτημένα είτε για την πατρίδα, είτε για τον καθένα μας χωριστά. Μάλιστα, οι επερχόμενες όψεις του Άρη με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα διευκολύνουν ακρότητες και αντιπαραθέσεις, που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια ενός fair play, Η βία φέρνει περισσότερη βία και η καταστολή μεγαλύτερο επαναστατικό μένος, ζητείται λοιπόν επειγόντως ένας... Ζυγός, μήπως και καταφέρει να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα με την διπλωματία του. Όνειρα θερινής νυκτός...

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων, οι σεισμοί ή άλλες φυσικές καταστροφές, αλλά και οι... φίλοι μας οι Τούρκοι σπρώχνονται για το ποιος θα κάνει τελικά τον μεγαλύτερο σαματά στις δικές μας πλάτες, ενώ κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι σε θέση μάχης συμπληρώνουν το πάζλ των εντάσεων.

Σε επιφυλακή οφείλουν να είναι και οι αδελφοί Κύπριοι, αφού η Κύπρος ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, ενώ -για να μην ξεχνιόμαστε- η Τουρκία είναι Σκορπιός και σίγουρα θα έχει κι αυτή τα... νευράκια της!

Στο περιθώριο των εξελίξεων είναι και η αυξημένη τάση στρατιωτικών αεροπλάνων ή/και ελικοπτέρων να πέφτουν με τον Άρη στον Λέοντα, οπότε ας είναι προσεκτικοί και οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας μας.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved