Άρης στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Άρης στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Ο Άρης, στις 11/6, το απόγευμα περνά στον Λέοντα και θα παραμείνει έως τις 29/7, ωθώντας κάποια ζώδια να διεκδικήσουν, να παλέψουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από σφοδρές διαμάχες, καβγάδες και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και στην οριστική ρήξη. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος για ζημιές, ατυχήματα, τραυματισμούς και αρκετά έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον 4ο οίκο σου, τον Λέοντα, τα θέματα που θα σε απασχολήσουν κυρίως είναι του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Στην μεν πρώτη περίπτωση, θα προκύψουν ζημιές ή βλάβες στον οικιακό σου εξοπλισμό που θα σου προκαλέσουν κι αρκετό άγχος, εκτός του ότι θα σου στοιχίσουν. Δεν αποκλείεται μια αναγκαστική ή ξαφνική μετακόμιση, όπως επίσης και η αλλαγή ενός χώρου ή να φουντώσει η διαμάχη για ένα ακίνητο.

Στη δεύτερη περίπτωση, θα υπάρχουν έντονες διαφωνίες και συχνοί τσακωμοί με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο, που θα πηγάζουν από την τάση του να σου επιβάλλει τα θέλω του ή να έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα τις οποίες δε μπορείς να ικανοποιήσεις. Επίσης, είναι πιθανό το να έχει κάποια περιπέτεια (υγείας ή άλλη) και να χρειαστεί τη βοήθειά σου.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον 7ο οίκο σου έρχεται να σου δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες σε όλες σου τις σχέσεις, ερωτικές κι επαγγελματικές, όπου ο εγωισμός και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων προς το πρόσωπό σου θα είναι αρκετές και θα «ξυπνήσουν» τη δική σου προβοκατόρικη και προκλητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τσακωμοί, αλλά και ρήξεις, αφού καμία πλευρά δε θα είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της.

Αν είσαι ελεύθερος/η, μια κατάσταση «φύγε εσύ, έλα εσύ» θα τη ζήσεις και λογικό είναι οι γρήγορες εξελίξεις να μη σε αφήνουν να βαρεθείς μεν, αλλά θα σου προκαλούν και μια αναταραχή με τις υπερβολές και το «δράμα» που θα παίζεται κατά την «αναχώρηση», ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, δε θα τολμάς να θίξεις το οτιδήποτε, αφού το ταίρι σου θα το παίρνει προσωπικά και θα ξεσπά πόλεμος.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Λέοντα και 10ο οίκο σου, επαγγελματικά θα είναι τα ζητήματα που θα ανακύψουν και εσύ καλείσαι να παραμείνεις σταθερός/η και εντός στόχου γιατί αν χάσεις τον έλεγχο, κινδυνεύεις να απομακρυνθείς πλήρως και να αναλωθείς σε αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς, μόνο και μόνο για να αποδείξεις πόσο ανώτερος/η είσαι από τους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα θα είναι τεταμένο και οι αντιδράσεις ή διαφωνίες με το αφεντικό, προϊστάμενο ή άλλον ανώτερό σου αρκετές, με αποτέλεσμα είτε να ξεσπάς άσχημα είτε να θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις.

Επιπλέον, μπορεί να σου δημιουργηθεί η διάθεση να αυτονομηθείς και να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Αν, όμως, υπάρχει «εχθρός» στο προσκήνιο, άτομο, δηλαδή, που θέτει σε κίνδυνο την πορεία της δουλειάς σου ή βάζει εμπόδια, τότε η «εξόντωσή» του είναι θέμα χρόνου.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Θα είναι λίγο δύσκολο να μείνεις στον κόσμο σου και να κάνεις όνειρα για το μέλλον, αφού το παρόν σε θέλει στις επάλξεις και να δραστηριοποιηθείς κυρίως στη δουλειά σου, παίρνοντας πρωτοβουλίες και αναλαμβάνοντας εργασίες, προκειμένου να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Ωστόσο, η υπερεκτίμηση των αντοχών ή των δυνατοτήτων σου ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα είτε στην υγεία σου είτε στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, αφού προκειμένου να πάρεις τα εύσημα, ενδέχεται να τους «καπελώσεις» ή μια συλλογική προσπάθεια να την κάνεις να φανεί δικό σου δημιούργημα. Επειδή, όμως, τίποτα δε μένει κρυφό, μην το επιχειρήσεις γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Επίσης, είναι πιθανές βλάβες του τεχνολογικού σου εξοπλισμού, αλλά ατυχήματα ή τραυματισμοί στον χειρισμό εργαλείων, οπότε θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κάνεις και να μην αφαιρείσαι.

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον 3ο οίκο σου, θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις θα συγκεντρώσεις τα πυρά, καθώς και η γλώσσα σου θα είναι κοφτερή και η συμπεριφορά σου προκλητική. Δε θα είναι λίγες οι φορές που ειρωνευτείς ή θα προσβάλλεις, αν βρεθείς με πρόσωπα τα οποία θεωρείς οπισθοδρομικά ή κολλημένα.

Καβγάδες με συγγενείς ή γείτονες, που σου το «παίζουν» κάποιοι ή παρεμβαίνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη ζωή σου, ζημιές στον τεχνικό εξοπλισμό σου ή στο μεταφορικό σου μέσο, αλλά και ατυχήματα, που θα σε ταλαιπωρήσουν, περιπέτειες με γραφειοκρατικές σου υποθέσεις και γενικά μια κουραστική καθημερινότητα είναι επίσης αρκετά πιθανά.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved