ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Λίγο μετά την αλλαγή του έτους υποδέχεσαι στο ζώδιό σου τον Πλούτωνα και δυστυχώς ή ευτυχώς είσαι ο πρώτος/η του ζωδίου που του κλήρωσε να γευτεί τις χάρες του. Προίκα θα τον πάρεις μέχρι το Σεπτέμβρη, θα κάνεις διαλλειματάκι σχεδόν όλο το φθινόπωρο και από χειμώνα θα είναι και πάλι κοντά σου. Οι αλλαγές που θα φέρει τόσο σε εσένα τον/την ίδιο/α, αλλά και στην ερωτική σου ζωή, είναι μεγάλες, μοιραίες και αναγκαστικές. Περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου, κλείνουν σύνοδο με τον Πλούτωνα και λίγο μετά και μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση, οι καταστάσεις και οι εξελίξεις παίζουν στα άκρα. Είναι πολύ πιθανό να χωρίσεις με το ταίρι σου, ειδικά εάν πρόκειται για μία σχέση με πολλά τοξικά στοιχεία και ακραίες συμπεριφορές. Αν δεν υπάρξει χωρισμός, τότε η σχέση σας θα αλλάξει μορφή και κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα είναι απαραίτητα προς το καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος/η και ξεκινήσει τότε μία καινούρια σχέση, θα είναι πολύ έντονη και θα την χαρακτηρίζουν τα βαθιά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα, θα σε στιγματίσει και σίγουρα θα είναι ξεχωριστή με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Πιο «λαμπερός» και τυχερός είναι ο Μάιος και ειδικά προς τις τελευταίες του μέρες, αφού η Αφροδίτη και έπειτα ο Δίας περνούν στους Διδύμους κι αν μη τι άλλο αυτό είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία. Αυτή την περίοδο μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις, λύσεις σε προβλήματα, ρομαντικές στιγμές, πολλές και τυχερές γνωριμίες. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για την Αφροδίτη στον Λέοντα κοντά στα μέσα του Ιουλίου που θα κλείσει την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και θα ξαναφέρει μπροστά παρόμοιες καταστάσεις με αυτές του χειμώνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Δεκέμβρη που η Αφροδίτη θα βρεθεί και πάλι στο ζώδιό σου και θα κάνει την σύνοδο της μαζί του, ενώ αυτή τη φορά τον Άρη θα τον έχεις απέναντι στον Λέοντα. Βέβαια επειδή θα γυρίσει ανάδρομος μπορεί να έχεις μία επανασύνδεση ή να κάνεις ένα οριστικό ξεκαθάρισμα με το παρελθόν.

2ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε επηρεάζει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, όπως επίσης και ο Άρης που θα βρίσκεται εκεί κοντά. Και οι δύο ερωτικοί πλανήτες θα κλείσουν διαδοχικά τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό κι αυτό από τη μία θα σε κάνει να φερθείς εξαιρετικά επιπόλαια απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ πολύ σοβαρές πιθανότητες υπάρχουν για απομάκρυνση ή και οριστικό χωρισμό. Εξαιρετικά δύσκολος μήνας για την ερωτική σου ζωή θα είναι ο Ιούνιος, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6 να είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μεν, αλλά σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ακόμη κι αν δεν φέρει κάποια απομάκρυνση ή χωρισμό, οπωσδήποτε θα βιώσεις πίεση και δυσκολίες μέσα στην σχέση σου ή μπορεί οι συνθήκες να γίνουν αντίξοες και να πρέπει να δουλέψετε πολύ με το ταίρι σου για να παραμείνετε μαζί. Αν, παραδόξως, ξεκινήσει κάποια σχέση αυτή την περίοδο τότε μόνο χαλαρή δεν θα σου βγει και μπορεί να σε ταλαιπωρήσει αρκετά. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου που η Αφροδίτη θα είναι απέναντί σου στο Λέοντα, θα είναι ένα χαρούμενο διάλλειμα για εσένα, γιατί λίγο μετά τα μέσα του Αυγούστου, θα βρεθεί και ο Άρης στους Διδύμους να τετραγωνίζει Κρόνο και Αφροδίτη και να κάνει τις καταστάσεις ασφυκτικές, ενίοτε και εκρηκτικές, με την κακή έννοια. Το καλοκαίρι βέβαια θα είναι και ο Δίας από τους Διδύμους που θα πιάνει το δεκαήμερο σου, όμως δεν είναι βέβαιο, αν θα βοηθήσει ή θα διογκώσει όσα βρει μπροστά του. Πιθανότατα να βρεθείς σε ένα δίλημμα ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική σου. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο τις τελευταίες μέρες του έτους θα σε επηρεάσει κατά βάση θετικά και θα νιώσεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ μπορείς να ελπίζεις σε έναν καινούριο έρωτα, εάν είσαι μόνος/η. Άλλωστε τότε θα (ξανα)έχεις και τον Δία να σε σιγοντάρει.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 10/2 σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου και μπορεί ξαφνικά και αναπάντεχα να έρθεις αντιμέτωπος/η με έναν χωρισμό ή με δυσάρεστες αλλαγές μέσα στο δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να έχεις μία ξαφνική γνωριμία από το πουθενά που θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα. Απολύτως ευχάριστο θα είναι το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σου στις αρχές Μαρτίου και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ερωτική σου ζωή αυτή η διέλευση. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να λύσετε με καλή θέληση πολλά προβλήματα σας βάζοντας ως προτεραιότητα τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που εύκολα μπορεί να εξελιχθεί σε μία ρομαντική σχέση. Εξίσου καλή θα είναι μαζί σου και η Αφροδίτη στους Διδύμους μέσα στο 2ο δεκαήμερο του Ιουνίου, καθώς ούτε τότε δέχεται αρνητικές επιρροές. Δύσκολος και κατά κάποιο τρόπο ανατρεπτικός θα είναι ο Αύγουστος, όταν η θεά του έρωτα θα βρεθεί απέναντί σου στον Λέοντα και πάλι θα κλείσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Ωστόσο το ίδιο διάστημα ο Δίας από τους Διδύμους θα πιάνει το δεκαήμερό σου κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρκετά προστατευτικά. Επιβαρυντική για τη σχέση σου θα είναι και η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων- Τοξότη, περισσότερο όμως γιατί θα διαψευστούν κάποιες προσδοκίες σου ή θα νιώσεις πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου. Προκλήσεις ή/και δυσκολίες θα έχουν και οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου όταν η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, για ακόμη μία φορά, θα τετραγωνίσει τον Ουρανό .

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved