ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στα καλά του έτους μπορείς να συμπεριλάβεις το ότι καμία από τις τέσσερις εκλείψεις δεν γίνεται σε ζώδιο του δικού σου Σταυρού. Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού/Ζυγού. Πιο συγκεκριμένα, η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή 08/04 στον Κριό σε αφορά, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Τα γεγονότα που θα έρθουν και θα σπρώξουν τις εξελίξεις να τρέξουν θα έχουν να κάνουν από την μία με τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας σου και από την άλλη με την διεύρυνση του πνευματικού σου ορίζοντα. Αν επιμείνεις να μένεις προσκολλημένος/η σε παλιές αντιλήψεις, μάλλον κάτι θα συμβεί που θα σου αλλάξει την οπτική των πραγμάτων. Αυτό το διάστημα θα λάβεις αρκετές γνώσεις και θα αποκομίσεις σημαντικές εμπειρίες. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς θα σε επηρεάσει σε έναν κάπως πιο χειροπιαστό τομέα, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, αυτόν τον οικονομικών και θα πρέπει να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα για ότι έρθει. Επειδή ήδη μετράς αρκετές τέτοιου είδους δυσκολίες, μάλλον θα πρέπει να πάρεις το όλο θέμα από την αρχή γιατί μπορεί να μην αρκούν μερικές διορθώσεις, αλλά να πρέπει να κάνεις γερές αλλαγές στο πως διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου.

Δεν θα ξέρεις, αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με τον Πλούτωνα να καταφθάνει στο ζώδιο σου στις 21/01. Τις είδες άλλωστε τις χάρες του σε ψυχολογικό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στον Αιγόκερω και δεν ήταν λίγες οι φορές που σου άλλαξε τα φώτα, ενώ δεν σου έλειψαν και τα προβλήματα με την υγεία σου Στις 02/09 θα είναι και πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος και θα ξαναφύγει στις 19/11, όμως σε πιάνει μόνο αν έχεις γεννηθεί τις πολύ τελευταίες μέρες του ζωδίου. Από τη στιγμή που θα επιστρέψει οριστικά σε σένα καλό είναι να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, μεταμορφωτικές…

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 2ο οίκο σου επομένως τα οικονομικά σου θα είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψουν και για να βγάλεις λίγα χρήματα παραπάνω θα πρέπει να λιώσεις στη δουλειά. Θα προσπαθείς διαρκώς να κάνεις περικοπές στα έξοδα σου, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν θα είναι κάτι τέτοιο εφικτό. Φυσικό και επόμενο είναι να βουτηχτείς σμε όλα αυτά στην ανασφάλεια. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Δεν θα νιώσεις σε καμία περίπτωση την ίδια πίεση εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου..

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05 σου χαρίζει την προστασία του σε οικογενειακά θέματα, ενώ μπορείς να περιμένεις πως οι δικοί σου θα σου δώσουν απλόχερα τη βοήθεια τους σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Πολύ ευνοϊκή περίοδος είναι και για να ασχοληθείς με ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σου, ίσως κάποιου τέτοιου είδους αγοραπωλησία, αλλά και για να πάρεις την απόφαση για μία μετακόμιση ή μετεγκατάσταση. Εμπόδια και καθυστερήσεις εξαλείφονται εάν θέλεις να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό. Δεν σε επηρεάζει ωστόσο, εάν έχεις γεννηθεί μέσα στις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου. Με το πέρασμα του στους Διδύμους στις 26/05 ξεκινάει για εσένα μία φανταστική περίοδο, καθώς θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες για να περάσεις καλά με αγαπημένα σου πρόσωπα, χρόνο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να τον αφιερώσεις στα παιδιά σου, ενώ και τα ζητήματα καρδιάς θα πηγαίνουν κατά βάση καλά. Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου σε διάφορους διαγωνισμούς και λοταρίες και να κερδίσεις δώρα. Σημαντικές πιθανότητες και εύνοια έχεις τόσο για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, όσο και για να αποκτήσεις, εάν το θέλεις ένα παιδί. Πιο ευνοημένοι/ες είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου.

Εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Άρης έρχεται απέναντι σου στον Λέοντα στις 04/11 για να κάνει άνω κάτω τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ από 07/12 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και σε βάζει σε μία διαδικασία επαναξιολογήσεων. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να δεις πρώην αγαπημένους/ες σου και συνεργάτες να γυρνούν ή να πιάνεις το νήμα από εκεί που το είχες αφήσει σε περιπτώσεις που ναι μεν είχε γίνει μία αρχή, αλλά ποτέ δεν προχώρησε. Σίγουρα πάντως δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για καινούριες αρχές σε αυτόν τον τομέα, καθώς με την ορθοδρόμησή του μπορεί να μετανιώσεις πικρά τις επιλογές σου. Στο δικό σου ζώδιο θα βρίσκεται από 13/02 έως και 29/04 και θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς τα έξω τις πιο δυναμικές πλευρές σου και να κυνηγήσεις χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος τους στόχους και τα όνειρά σου. Εάν είσαι γεννημένος/η τις πολύ πρώτες μέρες του ζωδίου, μην ξεχνάς ότι εκεί θα βρίσκεται και ο Πλούτωνας. Αυτοί οι δύο ντουέτο οδηγούν σε απόλυτες καταστάσεις, ή του ύψους ή του βάθους. Πάντως στάσιμος/η δεν πρόκειται να μείνεις, μάλλον οι πρωτοβουλίες και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα κάνουν αγνώριστη τη ζωή σου. Η διέλευσή του από τον Ταύρο (09/06-19/07) θα φέρει αναταράξεις στο χώρο του σπιτιού, όπως επίσης και πολλούς καβγάδες με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Παράλληλα όμως θα δεις να παίρνουν μπροστά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου ή με την αλλαγή του τόπου κατοικίας σου.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βοηθηθούν κατά πολύ από την Αφροδίτη στις αρχές του χρόνου που θα είναι στο ζώδιό σου (16/02- 10/03), αλλά και στο τέλος που σε ξαναεπισκέπτεται (07/12- τέλος), ενώ πολλές καλές θα σου κάνει και το καλοκαίρι που θα είναι απέναντί σου στον Λέοντα (11/07- 04/08). Τα αισθηματικά σου θα είναι σε καλή φάση και όταν θα περνάει από τον 5ο σου οίκο στους Διδύμους (23/05- 16/06). Σε οικογενειακά ζητήματα, θέματα σπιτιού, αλλά και ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σου θα σου δείξει την εύνοιά της όσο θα βρίσκεται στον Ταύρο (29/04- 22/05). Η καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου θα πάρουν τις τυχερές τους ευκαιρίες από την Αφροδίτη στον Σκορπιό (23/09- 16/10). Για να σου έρθουν λεφτά και λοιπές οικονομικές διευκολύνσεις θα πρέπει να την περιμένεις να φτάσει στους Ιχθύς (11/03- 04/04) και έπειτα στην Παρθένο (05/08- 28/08).

Από τις τρεις αναδρομές του Ερμή η πιο σημαντική για εσένα είναι αυτή του καλοκαιριού που ξεκινάει από την Παρθένο και καταλήγει απέναντι σου στον Λέοντα (05/08-29/08). Σε επηρεάζει κυρίως εάν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και οπωσδήποτε σε σπρώχνει να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου Βέβαια αποφάσεις για να ξεκινήσεις ή να τελειώσεις κάποια από αυτές καλύτερα να τις πάρεις οριστικά όταν θα γυρίσει ορθόδρομος, για να μην τις μετανιώσεις. Οπωσδήποτε ένα δυνατό σενάριο είναι και η επιστροφή κάποιου/ας πρώην.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved