ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Υδροχόε, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο να δεσπόζει στον 2ο οίκο σου, αντιλαμβάνεσαι και ήδη έχεις καταλάβει πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και ποτέ δεν θα πρέπει να βασίζεσαι στην τύχη σου σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά και τα οικονομικά σου. Για να βγάλεις λεφτά, θα πρέπει να δουλέψεις κιόλας και να είσαι παραπάνω κι από συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας και θα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε λύσεις για να καλύψεις χρέη και οφειλές από το παρελθόν, ενώ σίγουρα δεν προτείνεται για να κάνεις κάποια επένδυση ή να ρισκάρεις εισοδήματα που είναι κατά κάποιο τρόπο σταθερά. Σε αυτή τη φάση το ζητούμενο είναι να περικόψεις έξοδα. Ευκαιρίες για να πετύχεις έναν καλό διακανονισμό θα έχεις μέσα στον Αύγουστο, ενώ τότε θα φανούν και τα πρώτα καλά αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Αυτή τη χρονιά, η λέξη-κλειδί για εσένα είναι η οργάνωση, πρώτα θα κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες κι έπειτα θα μπορέσεις να δεις πως μπορείς να εξελιχθείς και να λάβεις το κάτι παραπάνω.

2ο δεκαήμερο

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας αρκετά απαιτητικός για τα οικονομικά σου και ακόμη κι αν βγάζεις ικανοποιητικά ή καλά χρήματα, θα είναι τόσα τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σου, που θα νιώθεις διαρκώς ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Σίγουρα θα σου δημιουργηθούν αρκετές ανασφάλειες, το σημαντικό όμως είναι να μην παραιτηθείς από τις προσπάθειές σου. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση μην κάνεις κάποια επενδυτική κίνηση και μην φύγεις από μία δουλειά ή συμφωνία που σου αφήνει ένα σταθερό κέρδος. Πάντως μέσα στην ατυχία σου θα έχεις και κάποια βοήθεια από τους δικούς σου ή μπορεί να βρεις ευκαιρία να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου. Κράτα δυνάμεις γιατί ακόμη πιο δύσκολα θα πάνε τα πράγματα τον Αύγουστο και ίσως εκεί να χρειαστεί να κάνεις σοβαρές περικοπές στα έξοδά σου για να ανταποκριθείς σε χρέη που μπορεί να είναι και καινούρια. Γενικότερα αυτή τη χρονιά θα πρέπει σφίξεις τα δόντια και να δείξεις την αξία σου στα δύσκολα.

3ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβρης, επίσης, είναι ένας μήνας κομβικής σημασίας για εσένα στον τομέα των οικονομικών, καθώς η έκλειψη στις 18 σε επηρεάζει ακριβώς σε τέτοιου είδους θέματα. Θα πρέπει να διαχειριστείς τις υποθέσεις με μεγάλη προσοχή, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να γίνουν λάθος χειρισμοί ή να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης και να χάσεις αρκετά χρήματα. Το χειρότερο σενάριο είναι να βρεθείς να χρωστάς κι από πάνω. Για αυτό το λόγο τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με διακανονισμούς χρεών ή κληρονομικά όσο και σε συμφωνίες ή επενδύσεις, θα πρέπει να μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε κανέναν και να μην ενθουσιάζεσαι με εύκολες λύσεις που σου προτείνουν ή με τρόπους για να βγάλεις τάχα εύκολα και γρήγορα λεφτά. Γενικότερα, προσοχή για μοιραία λάθη που θα σου κοστίσουν χρειάζεται και ο Απρίλιος, ενώ ολόκληρος ο Αύγουστος σχεδόν είναι μία βόμβα για τα οικονομικά και καλό θα ήταν να κινηθείς συντηρητικά για να σώσεις όσα περισσότερα μπορείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved