Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Οικονομικές προβλέψεις 2018 για τα 12 ζώδια, ανά δεκαήμερο, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Διάβασε παρακάτω τι επιφυλάσσει το 2018 στον οικονομικό τομέα από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Μάθε ΕΔΩ εάν ανήκεις στο πρώτο, στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο

ΚΡΙΟΣ ♈

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορείς να… βολευτείς με τις ευκολίες του Δία και από αυτήν την άποψη, ό,τι χρειαστείς θα το έχεις. Μετά τα γενέθλιά σου παίρνουν σειρά αποζημιώσεις και κληρονομιές, ενδέχεται όμως να υπάρξουν και κάποιες ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, με συνέπεια την αντικατάστασή του –άρα επιπλέον έξοδα.

2ο δεκαήμερο

Ακολουθώντας μια πολιτική του τύπου «όλα ή τίποτα», το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο δεύτερο, αν όμως έχεις μόλις βγει από το «τούνελ», τότε η πορεία σου θα είναι ανοδική. Σε κάθε περίπτωση πάντως η τύχη σου θα είναι καλύτερη μετά τα γενέθλιά σου.

3ο δεκαήμερο

Όσο φιλικότερα διάκεισαι απέναντι στις αλλαγές, τόσο ευκολότερα θα διαχειριστείς την νέα πραγματικότητα που προκύπτει. Ωστόσο, μέχρι τα γενέθλιά σου, οι δυνατότητές σου για κάτι καλό είναι σχετικά περιορισμένες. Μετά όμως, η τύχη σου ανοίγει και μπορεί να βρεθείς ξαφνικά σε ένα εντελώς αναβαθμισμένο οικονομικό status.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Κριού

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1ο δεκαήμερο

Πρακτικά τα βάσανά σου τελειώνουν με την έλευση των γενεθλίων σου και από εκεί και ύστερα θα έχεις μια πολύ καλύτερη τύχη, η οποία μάλιστα θα σε συνοδεύσει μέχρι την άνοιξη του 2019. Έχε όμως κατά νου και τις μεγάλες αλλαγές που ευαγγελίζεται ο Ουρανός στο ζώδιό σου.

2ο δεκαήμερο

Αν εξαιρεθούν κάποια «ψυχικά» που θα κάνεις, αποδίδοντας μέρος των εσόδων σου σε άτομα που έχουν ανάγκες, η «μεγάλη εικόνα» είναι εξαιρετική και το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις κέρδη και οφέλη, ιδίως μετά τα γενέθλιά σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις στήριξη και ενίσχυσηαπό έναν συνεργάτη ή το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Κάποιες κινήσεις «υψηλού ρίσκου» μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα, αντίθετα δεν φαίνεται να έχουν και τόσο καλή τύχη τα εγχειρήματα που ακολουθούν την «πεπατημένη». Μη διστάσεις, λοιπόν, να κάνεις την έκπληξη, διαφορετικά μπορεί να έρθει να σε συναντήσει με έναν τρόπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου!

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Ταύρου

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα έχεις τα «τυχερά» σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως σπαταλήσεις τα χρήματά σου σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις! Μετά τα γενέθλιά σου όμως, μπαίνεις σε μια φάση σχετικής οικονομικής λιτότητας και καλό είναι να αποφύγεις τα «ανοίγματα», δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μια συμφωνία ή συνεργασία θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις, ιδιαίτερα αν ο ενεργός Ποσειδώνας σε εμπλέξει σε μια απάτη ή το κυνήγι μιας ουτοπίας. Παράλληλα, καλείσαι να δώσεις «μάχες» για οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Μετά τα γενέθλιά σου, ο κίνδυνος εξαπάτησης παραμένει, αλλά σε κάθε περίπτωση η τύχη δε θα σε εγκαταλείψει και θα σου δοθούν λύσεις ή εναλλακτικές.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου οφείλεις να ακολουθήσεις μια συντηρητική πολιτική, αφού θα προκύψουν υποχρεώσεις και αναγκαιότητες εκτός προγράμματος. Προνόησε λοιπόν για να μην «τρέχεις». Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το κλίμα αλλάζει και κάποια έκτακτα έσοδα θα σου επιτρέψουν να κάνεις καταναλωτικές «τρέλες», αποκτώντας διάφορα είδη. Επιπλέον, θα ωφεληθείς από μια συνεργασία ή συμφωνία.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη των Διδύμων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορείς να βασίζεσαι τόσο στον παράγοντα τύχη, όσο και στους καρπούς δικών σου προσπαθειών. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Από τον Ιούλιο και μετά όμως, τα «λουριά» σφίγγουν και οφείλεις να περιορίσεις τα έξοδά σου, φροντίζοντας κυρίως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Τα δε οικονομικά «ανοίγματα»απαγορεύονται αυστηρά!

2ο δεκαήμερο

Η μεταβατική περίοδος στην οποία βρίσκεσαι έχει βέβαια τα «πάνω» της και τα «κάτω» της. Το θέμα για σένα όμως δεν είναι να παρακολουθείς άπραγος/η το… εκκρεμές αλλά να χαράξεις μια νέα πορεία, ξεκαθαρίζοντας το παρελθόν. Και να είσαι σίγουρος/η ότι ακόμη κι αν βρεθείς στο μηδέν, όχι μόνον θα τα καταφέρεις, αλλά η ανάκαμψή σου θα είναι εντυπωσιακή, ιδιαίτερα μετά τα γενέθλιά σου.

3ο δεκαήμερο

Παρά τις αλλαγές που συνέβησαν, αγωνίστηκες και βρήκες τον τρόπο να αντεπεξέλθεις επιτυχώς και στο ίδιο μοτίβο αναμένεται να κινηθούν τα πράγματα μέχρι τα γενέθλιά σου. Από εκεί και ύστερα, προτεραιότητα έχει η δουλειά σου και το πώς μπορείς να την κάνεις πιο αποδοτική, μέσα από καλές δημόσιες σχέσεις.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του καρκίνου

ΛΕΩΝ ♌

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το σκηνικό είναι σχετικά περιοριστικό, μπορείς ωστόσο με τις πρωτοβουλίες που θα πάρεις και τις «μάχες» που θα δώσεις, να μετριάσεις τις όποιες απώλειές σου. Μετά τα γενέθλιά σου, ο αγώνας θα συνεχιστεί, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν απρόοπτα και ανατροπές. Αν πάντως κυνηγήσεις την έκπληξη, θα δικαιωθείς, αν όχι, τότε θα… αιφνιδιαστείς δυσάρεστα!

2ο δεκαήμερο

Ανήκεις στους πιο τυχερούς της χρονιάς, τα ακόμη καλύτερα όμως μπορεί να σου έρθουν μαζεμένα μετά τα γενέθλιά σου. Μέχρι τότε, καλείσαι να αξιοποιήσεις επιχειρηματικές προτάσεις και τα καλά μιας συνεργασίας που μπορεί να σε «ανεβάσει» πολύ.

3ο δεκαήμερο

Με τη δουλειά σου και το «στήσιμο» των κατάλληλων δομών μπορείς να κτίσεις το μέλλον σου, διασφαλίζοντας μια ομαλή πορεία και σχετικά σταθερά έσοδα. Αυτό είναι το δικό σου μοντέλο ανάπτυξης, που θα συνεχιστεί και μετά τα γενέθλιά σου.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Λέοντα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αναμένεται πολλή δουλειά, μέσω της οποίας θα «κτίσεις» το μέλλον σου, μην περιμένεις όμως να καρπωθείς άμεσα τους κόπους των προσπαθειών σου. Το βασικό «ατού» σου πάντως είναι μια συνεργασία ή μια νομική απόφαση που θα σε «ξελασπώσει». Στην συνέχεια, οι «ασκήσεις ισορροπίας» συνεχίζονται, με καλύτερους όμως όρους, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους που θα συμβάλλει στην «αφαίμαξή» σου!

2ο δεκαήμερο

Το ενδεχόμενο μιας εξαπάτησης υπάρχει τόσο πριν, όσο και μετά τα γενέθλιά σου. Εκείνο, που αλλάζει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο είναι οι εναλλακτικές που θα σου προσφερθούν και οι βοήθειες που θα λάβεις, σε τέτοιο βαθμό, ώστε η ζημιά σου να είναι ως μη γενόμενη. Επιπλέον, θα πολλαπλασιαστούν οι απρόβλεπτες καταστάσεις και τα απροσδόκητα έξοδα ή έσοδα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οφείλεις να κινηθείς μετά μεγίστης προσοχής, αφού εκτός από την… ατυχία και τις υποχρεώσεις που σε καταδιώκουν, θα πρέπει να προνοήσεις για την ασφάλεια των κεκτημένων σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείς σε μια «θολή» υπόθεση που έχει να κάνει με τα συμφέροντά σου. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, οι περιορισμοί υποχωρούν για να αντικατασταθούν από σχετικά extreme καταστάσεις, κάτι που παραπέμπει σε ξαφνικά ή απρόσμενα έσοδα. Από την άλλη πλευρά όμως, αν έχεις κάτι για «σίγουρο», μάλλον δε θα το λάβεις!

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Παρθένου

Μάθε ΕΔΩ εάν ανήκεις στο πρώτο, στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο

ΖΥΓΟΣ ♎

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, φαίνεται πως το θυμικό σου επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, με συνέπεια να προβείς σε σπατάλες, απόρροια ενός έντονου τρόπου ζωής. Αν όμως είναι να το… ευχαριστηθείς, τότε χαλάλι τους! Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα μιας κλοπής ή εξαπάτησης. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, τα «λουριά» σφίγγουν και οφείλεις να κινηθείς συνετά και προνοητικά.

2ο δεκαήμερο

Με τον Πλούτωνα να σε επηρεάζει, βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και είναι πιθανό να βιώσεις μια φάση μηδενισμού, που θα τον ακολουθήσει η αναγέννηση. Σε αυτήν, λοιπόν, να προσβλέπεις, αφήνοντας πίσω σου το αδιέξοδο παρελθόν. Εκείνο πάντως που θα αλλάξει μετά τα γενέθλιά σου, έχει να κάνει με την προοπτική μιας συνεργασίας ή συμφωνίας, μέσω της οποίας θα «αλλάξεις επίπεδο» στα οικονομικά σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου αναμένονται αλλαγές που ναι μεν θα σε «ξεβολέψουν», επειδή όμως η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ίσα-ίσα που θα έχεις και τα «τυχερά» σου. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως δεν θα έχεις την ίδια ρέντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσεις κιόλας. Ωστόσο, ένα πάθος μπορεί να σου στοιχίσει. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσεις εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Ζυγού

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1ο δεκαήμερο

Βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση και το ακόμη καλύτερο είναι ότι η τύχη σου θα συνεχίσει να σε «αβαντάρει» και μετά τα γενέθλιά σου, μέχρι το φθινόπωρο του 2019! Και, παρότι πολλά θα σου έρθουν «στο πιάτο», καλό είναι να μην επαναπαυτείς, αφού όσο πιο πολύ εργαστείς για τους σκοπούς σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επιτυχία σου.

2ο δεκαήμερο

Ένα βασικό σου πλεονέκτημα για φέτος είναι οι συνεργασίες, αφού μέσα από αυτές θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο και η δική σου τύχη… φτάνει και περισσεύει για να αποκτήσεις πολλά από όσα επιθυμείς και να πας για περισσότερα! Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, καλό θα ήταν να «κατεβάσεις» ρυθμούς, αφού η τύχη σου θα εκπνεύσει.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις κι εσύ δικαίωμα να δεις… ηλίου πρόσωπο ή πιο σωστά Διός πρόσωπο! Και το μόνο πρόβλημά σου είναι διαχειριστικό, αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να «εξοκείλεις» και να συσσωρεύσεις χρέη. Κατά τα άλλα, πόνταρε στην τύχη σου και δε θα χάσεις. Επιπλέον, μετά τα γενέθλιά σου, παίρνουν σειρά οι «μπίζνες» με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Σκορπιού

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

1ο δεκαήμερο

Οι δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα είναι δεδομένες αλλά το επίπεδό τους μπορεί να διαφέρει κατά περίπτωση. Σίγουρα πάντως ισχύει το «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες», ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια πολύ έντονη διαφωνία ή σύγκρουση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θα σηκώσει το δικό του «μπαϊράκι».

2ο δεκαήμερο

Ο ενεργός Ποσειδώνας βάζει ένα «κλικ» παραπάνω στις δυσκολίες, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας εξαπάτησης που θα σε «πονέσει»στην τσέπη. Ίσως πάλι να αναλωθείς σε ένα εγχείρημα που «δε βγαίνει», αλλά σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η και κατοχυρωμένος/η στις συναλλαγές σου.

3ο δεκαήμερο

Οι ισχυρές πιέσεις που σου ασκούνται θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μόνον αν αξιολογήσεις τις ανάγκες σου περικόπτοντας ότι δεν είναι «πρώτης γραμμής» και ακολουθώντας μια «σφιχτή» πολιτική. Εξ άλλου θα προκύψουν και αβαρίες ή ζημιές που θα πρέπει να καλύψεις. Επιπλέον, οφείλεις να βάλεις τα όριά σου απέναντι σε κάθε αίτημα οικονομικής συνδρομής από την πλευρά σου.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Τοξότη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

1ο δεκαήμερο

Εδώ η υπερπροσπάθεια που θα καταβάλλεις μπορεί να μην αποδώσει άμεσα κέρδη, αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να κλείσεις «τρύπες» και να εκπληρώσεις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν ή να ρυθμίσεις τα χρέη σου. Κι αν χρειαστεί να πουλήσεις κάτι, μη διστάσεις, αφού θα ωφεληθείς από αυτό. Το μόνο «μελανό» σημείο είναι οι υποχρεώσεις άλλων που αν τις «φορτωθείς», χωρίς να εξασφαλίσεις τις εγγυήσεις που πρέπει, τότε θα σου δημιουργήσουν μεγάλο άγχος.

2ο δεκαήμερο

Η υπόθεση θυμίζει το «φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια», αλλά τα καλά νέα είναι ότι στην αναγεννητική πορεία σου θα έχεις την τύχη και τις ευνοϊκές συγκυρίες που χρειάζεσαι. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Αν, όμως, παρ’ ελπίδα επιμείνεις να στέκεις μπροστά στα αδιέξοδά σου και πασχίσεις να σώσεις τα… άσωστα, τότε θα βρεθείς σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Φυγή προς τα εμπρός λοιπόν, αυτός είναι για σένα ο σωστός δρόμος.

3ο δεκαήμερο

Οι δραστικές αλλαγές ή ανατροπές που θα συντελεστούν θα σε βρουν ευνοημένο/η, αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, τότε τα οφέλη σου θα είναι ακόμη μεγαλύτερα. Μην αγχώνεσαι λοιπόν για το «αύριο», αντίθετα ξεκίνα από τώρα να κάνεις όνειρα για την νέα σου πραγματικότητα!

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Αιγόκερω

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

1ο δεκαήμερο

Αναμένεται μια σχετικά άνετη χρονιά, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «τυχερά», που θα σου επιτρέψουν να προβείς σε έξτρα αγορές. Το μόνο αρνητικό έχει να κάνει με επιπλέον έξοδα για λόγους υγείας ή για την αποκατάσταση μιας σημαντικής βλάβης-ζημιάς.

2ο δεκαήμερο

Η τύχη «τρέχει από τα μπατζάκια σου» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις σπατάλες και τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Επιπλέον, μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σου «αλλάξει επίπεδο».

3ο δεκαήμερο

Από τη μια πλευρά, θα έχεις κι εσύ μπόλικη τύχη κι αν βρεθείς σε δύσκολη θέση, μπορείς να ποντάρεις σε αυτήν. Από την άλλη όμως, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα μιας κλοπής ή απάτης, γι’ αυτό προνόησε για την ασφάλεια των κεκτημένων σου.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Υδροχόου

ΙΧΘΥΕΣ ♓

1ο Δεκαήμερο

Η δραστική επιρροή του Ποσειδώνα δεν προοιωνίζεται «καθαρές» ή έντιμεςκαταστάσεις, οφείλεις λοιπόν να είσαι λιγότερο αφελής απέναντι σε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν, αλλά και πολύ προνοητικός/η σε σχέση με τις «πονηρές» προθέσεις άλλων, αφού ο κίνδυνος κλοπής ή απάτης είναι αρκετά αυξημένος. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί να χρηματοδοτήσεις ένα εγχείρημα, που σίγουρα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται. Από την άλλη πλευρά, είσαι… ελεύθερος/η να εκπληρώσεις τα φιλανθρωπικά σου αισθήματα, με τον τρόπο που κρίνεις εσύ.

2ο Δεκαήμερο

Σε αυτόν τον τομέα προέχει η εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου και όχι οι κερδοσκοπικές δράσεις, αφού ο παράγοντας «τύχη» δεν είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, ένα «νέφος απάτης» πλανάται πάνω από τις συναλλαγές-συνεργασίες σου κι αν «την πατήσεις», θα σου στοιχίσει όχι μόνον οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά, αφού το «κακό» θα σε βρει από ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεσαι.

3ο Δεκαήμερο

Οι ενδείξεις είναι αρνητικές κι από αυτήν την άποψη οφείλεις να προνοήσεις για την κάλυψη μιας ενδεχόμενης ζημιάς κι όχι βέβαια να ονειρεύεσαι «λαγούς με πετραχήλια». Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα περιουσιακό θέμα που απαιτεί την δραστική συμμετοχή σου, ώστε να διασωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Ιχθύ

Καλή Χρονιά σε όλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved