Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Ερωτικές προβλέψεις 2018 για τα 12 ζώδια, ανά δεκαήμερο, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Διάβασε παρακάτω τι επιφυλάσσει το 2018 στον ερωτικό τομέα από το Γιάννη Ριζόπουλο.

Μάθε ΕΔΩ εάν ανήκεις στο πρώτο, στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο

ΚΡΙΟΣ ♈

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, καλά το πας… Από εκεί και ύστερα όμως, θα αρχίσουν οι ζήλειες και οι πειραματισμοί, με τη συγκρότηση μιας «κανονικής» σχέσης να δείχνει σχεδόν αδύνατη. Κι όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πολύ δύσκολα θα διατηρήσεις αυτό το καθεστώς.

2ο δεκαήμερο

Είτε το πεις στασιμότητα είτε εγκλωβισμό, η πραγματικότητα είναι ότι μέχρι τα γενέθλιά σου δεν προβλέπεται κάτι συναρπαστικό, ούτε και… ευτυχές! Από εκεί και ύστερα όμως, το πράγμα αλλάζει με την λίμπιντό σου να σε… καθοδηγεί προς νέες κατακτήσεις. Τα διλήμματα βέβαια δεν θα λείψουν ούτε και τα «μπερδέματα».

3ο δεκαήμερο

Τα όποια προβλήματά σου τελειώνουν με τα γενέθλιά σου. Κι αν μέχρι τότε… στενάζεις και υποφέρεις, η συνέχεια θα είναι όλως διόλου διαφορετική και απελευθερωτική, αφού δεσμευτικό θα είναι πλέον μόνον αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Άντε… σκάσε ένα χαμόγελο!

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Κριού

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα προσωπικά σου δείχνουν μπλοκαρισμένα και εκείνο στο οποίο μπορείς να ελπίζεις είναι το να… ξεμπλέξεις μια ώρα αρχύτερα με όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν! Από τον Μάιο και ύστερα όμως το κλίμα αλλάζει και θα μπορέσεις κι εσύ να καρπωθείς τα καλά μιας προσωπικής ζωής, απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες.

2ο δεκαήμερο

Ύστερα από μια μάλλον αδιάφορη σεζόν που κλείνει στα γενέθλιά σου, αναμένεται μια ολική επαναφορά του ρομαντισμού στη ζωή σου, κάτι ωστόσο που μπορεί να συνδυαστεί με την υπερβολική εξιδανίκευσηπροσώπων και καταστάσεων. Θα βρεθείς λοιπόν πιο κοντά στην ευτυχία, που όμως σε ένα βαθμό θα είναι και… απατηλή!

3ο δεκαήμερο

Ένας μεγάλος έρωτας σου κτυπά την πόρτα, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αλλά κι έτσι να μην είναι, θα βιώσεις μια αρκετά «αγαπησιάρικη» κατάσταση, με προοπτικές μάλιστα επισημοποίησης ή συμβίωσης.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Ταύρου

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

1ο δεκαήμερο

Το «πανηγύρι» που γίνεται στα προσωπικά σου δυστυχώς δε θα έχει συνέχεια και μετά τον Μάιο! Ίσως όμως σου κάνει καλό τελικά, αφού θα «συμμαζευτείς», έστω κι αν αυτό συνοδευτεί από μια συναισθηματική «εμπλοκή» που θα σε κάνει να υποφέρεις… λιγουλάκι. Πάντως, αν είσαι γεννημένος/η μετά τις 25/5, θα αποζημιωθείς με μια σχέση που έχει όλο το «πακέτο».

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το πλαίσιο των διαπροσωπικών σου σχέσεων είναι ανατρεπτικό κι αν μεν είσαι μόνος/η, θα έχεις μια σπάνια ή «εξωτική» εμπειρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να ξέρεις ότι οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ μιας δυσάρεστης εξέλιξης. Στην συνέχεια βέβαια, μπορεί να ζήσεις τον «μεγάλο έρωτα»! Και, παρότι ως ένα βαθμό όλα αυτά που θα γίνουν εμπεριέχουν και όνειρα ή προσδοκίες που δεν θα εκπληρωθούν τελικά, η όλη κατάσταση θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τον λόγο έχει ο Κρόνος κι από αυτήν την άποψη καλείσαι, είτε να «βολευτείς» με τη μοναξιά σου είτε να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων και ιδιαίτερα του/της συντρόφου σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα αδιέξοδο, που θα σε αναγκάσει να «παγώσεις» τη σχέση σου. Στη συνέχεια όμως επικρατούν «θυελλώδεις άνεμοι» στην προσωπική σου ζωή και οι εμπειρίες που θα βιώσεις δεν θα έχουν προηγούμενο! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαλυθεί.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη των Διδύμων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου η κατάσταση είναι μάλλον της αρεσκείας σου και μπορεί να νιώσεις, αλλά και να μοιραστείς βαθιά συναισθήματα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μετά τα γενέθλιά σου όμως το κλίμα γίνεται πιο ανταγωνιστικό κι ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες σου, αλλά και να σε κάνει να αισθανθείς δυνατές συγκινήσεις.

2ο δεκαήμερο

Τα διάφορα προβλήματα που έχεις να επιλύσεις σε κρατούν μακριά από κάθε είδους ερωτοτροπία, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι τέτοιο μπορεί να σε απομακρύνει από τον άνθρωπό σου, ευτυχώς όμως από τον Ιούλιο το κλίμα αλλάζει και θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την σχέση σου ή αν δεν έχεις, να… βρεις!

3ο δεκαήμερο

Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου μπορεί να σε φτάσει και σε «μεγάλα σαλόνια», κάτι που θα βελτιώσει μεν το πρεστίζ σου, αλλά δε συνοδεύεται απαραίτητα από κάτι ζεστό και αγαπησιάρικο. Σίγουρα όμως τα «κονέ» σου θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που αναζητάς.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του καρκίνου

ΛΕΩΝ ♌

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι προβλήματα που χρονίζουν, αν μάλιστα είσαι σε μια σχέση, κινδυνεύεις να την χάσεις. Από τον Αύγουστο και μετά όμως, το κλίμα αλλάζει και η πλούσια κοινωνική σου ζωή μπορεί να αποδώσει… γλυκούς καρπούς! Μην προσβλέπεις όμως σε κάτι μόνιμο ή «συμβατικό», αλλά σε μια περιπέτειαπου θα αλλάξει όλα αυτά που νόμιζες ότι ήξερες για τον έρωτα!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού ο κύκλος των γνωριμιών σου θα συνεχίσει να διευρύνεται και μάλιστα με τον «ανθό» της κοινωνίας! Από εκεί και ύστερα βέβαια, καλείσαι να σοβαρευτείς και να αφήσεις τα πολλά-πολλά. Αν είσαι σε μια σχέση πάντως, μια στενοχώρια θα την πάρεις…

3ο δεκαήμερο

Φαίνεται να έχεις μπλεχτεί σε ένα αδιέξοδο πάθος, που «κρατάει» από πέρσι και δυστυχώς έχει και συνέχεια. Υπάρχουν όμως και καλά νέα, αφού, ως τα γενέθλιά σου, οι ερωτικές επιδόσεις σου θα κορυφωθούν. Μετά βέβαια θα αρχίσουν οι… εκπτώσεις και μάλλον πρέπει να χαμηλώσεις κι άλλο τις προσδοκίες σου, μέχρι νεωτέρας!

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Λέοντα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να βιώσεις μοναδικές καταστάσεις για τα δεδομένα σου, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να κλονιστεί η ισορροπία της. Μετά τα γενέθλιά σου πάλι, οι ερωτικές απολαύσεις θα πολλαπλασιαστούν, κινδυνεύεις, ωστόσο, να μπεις σε μια δυνατή σχέση με πολλά «πάνω-κάτω», που θα σε κάνουν να χάσεις τον εαυτό σου.

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα πράγματα είναι έως και βαρετά, ίσως όμως να υπάρχουν και συγκεκριμένες πιέσεις ή υποχρεώσεις που θα «αδυνατίσουν» την ερωτική διάθεσή σου. Μετά όμως μπαίνεις σε μια φάση όπου δεν θα πρέπει να θεωρείς τίποτε σίγουρο, αφού οι μέχρι τότε «σταθερές» θα πάψουν να ισχύουν, κάτι που -δυστυχώς- αναφέρεται και σε μια τρέχουσα σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε περιμένουν νέες και συναρπαστικές εμπειρίες.

3ο δεκαήμερο

Αν μέχρι τα γενέθλιά σου, το «τοπίο» είναι σχετικά θολό, με την εμπιστοσύνη σου να κλονίζεται και την απιστία να σε… περιτρέχει, μετά τον Σεπτέμβριο μπαίνεις σε μια φάση αποκαλύψεων και ανατρεπτικών καταστάσεων, που δε θα αφήσουν τίποτε κρυφό ή μετέωρο. Επιπλέον, θα βιώσεις μια δυνατή σχέση. Περί σταθερότητας όμως ουδείς λόγος να γίνεται, οπότε ζήσε το «σήμερα», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Παρθένου

Μάθε ΕΔΩ εάν ανήκεις στο πρώτο, στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο

ΖΥΓΟΣ ♎

1ο δεκαήμερο

Το «πάρτι» καλά κρατεί και όλα εξαρτώνται από το πώς θα διαχειριστείς όλα αυτά τα έντονα που σου συμβαίνουν! Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι όλα βρίσκονται σε καθεστώς διεκδίκησης και η επιτυχία του χθες μπορεί να γίνει αποτυχία του αύριο και αντιστρόφως! Μάλιστα και μετά τα γενέθλιά σου η κατάσταση συνεχίζεται ως έχει, δηλαδή «μια πάνω, μια κάτω», με τον έρωτα να είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής.

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το ένα μπέρδεμα διαδέχεται το άλλο και σε καμία περίπτωση οι διαπροσωπικές σχέσεις σου δεν είναι εύκολες κι απλές. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς αρκετά από μια εξέλιξη. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, είσαι ελεύθερος/η να «κάνεις παιχνίδι», βιώνοντας όλες τις κλασικές συνισταμένες ενός κλασικού ερωτικού πάθους!

3ο δεκαήμερο

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μέχρι τα γενέθλιά σου καλείσαι να την ανανεώσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να τη χάσεις. Έτσι κι αλλιώς πάντως, επειδή μετά τον Οκτώβριο σε περιμένουν «πράματα και θάματα», η διατήρηση ενός καθεστώτος δείχνει δύσκολη. Αντίθετα, το να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια -με όλα τα υπέρ και τα κατά που έχει αυτό- είναι το πιο πιθανό.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Ζυγού

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1ο δεκαήμερο

Τα «ανοίγματα» που κάνεις μπορεί να έχουν και τις παρενέργειές τους, το να βρεθείς, δηλαδή, σε μια κατάσταση που θα σε «τρελάνει». Για να το αποφύγεις αυτό θα πρέπει να πάψεις να παίρνεις τόσο σοβαρά τα πράγματα και να «αφεθείς στην ροή», μέχρι τουλάχιστον τα γενέθλιά σου που είναι το ορόσημο μιας μεταβολής προς πιο ισορροπημένες και ευχάριστες στιγμές αλλά και μιας επανασύνδεσης.

2ο δεκαήμερο

Αν είσαι μόνος/η, τότε θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις πάμπολλες ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να περάσεις καλά και χωρίς δεσμεύσεις. Στην περίπτωση όμως που αυτό δεν σου… κάνει και θελήσεις να μπεις σε μια σχέση ταύτισης, τότε δε θα σου βγει και μπορεί να βασανιστείς άδικα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ετοιμάσου για τις ανατροπές που έρχονται!

3ο δεκαήμερο

Εκείνο που προέχει είναι το να περνάς καλά, άρα, αφήνεις στην άκρη πεποιθήσεις και ιδεοληψίες περί «αιώνιας σχέσης». Κάποτε θα έρθει κι αυτή, αλλά όχι φέτος, ούτε μετά τα γενέθλιά σου, καθώς προέχει το να γνωρίσεις και κάτι διαφορετικό στη ζωή σου. Κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όλοι οι δείκτες παραπέμπουν στην αποσταθεροποίησή της.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Σκορπιού

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

1ο δεκαήμερο

Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν και μάλιστα πολλές. Στην πλειοψηφία τους, ωστόσο, φαίνεται να έχουν έναν κοινωνικό ή «δημοσιοσχετίστικο» χαρακτήρα, χωρίς απαραίτητα να παραπέμπουν σε κάτι άλλο. Όσον αφορά, δε, στις πιο «στενές» επαφές, καλό είναι να προσέχεις τις… παρέες σου, αφού μπορεί να πέσεις θύμα μιας έντονης και ακραίας παρενόχλησης. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να τελειώσει απότομα.

2ο δεκαήμερο

Εδώ η κατάσταση κρίνεται ως «χαοτική», γι’ αυτό θα ήταν λάθος να θεωρήσεις οτιδήποτε ως μόνιμο και τελεσίδικο. Η μια ανατροπή μπορεί να φέρει την άλλη και μέχρι να «καθίσει ο κουρνιαχτός», τίποτα δεν είναι σίγουρο. Περί εμπιστοσύνης, δε, ουδείς λόγος να γίνεται!

3ο δεκαήμερο

Παρά τα σύνθετα και δύσκολα προβλήματα που θα σε συνοδεύσουν, στον συγκεκριμένο τομέα έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα και πρακτικά οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί να γίνουν το «αποκούμπι» σου και μια πηγή αισιοδοξίας.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Τοξότη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

1ο δεκαήμερο

Η χρονιά σου δεν αναμένεται να είναι… εύκολη και απλή! Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «μπλέξεις» σε μια σχέση με προβλήματα κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η σχέση σου θα βρεθεί σε κρίση. Τα συναισθηματικά ζητήματα, βλέπεις είναι το αδύνατο σημείο σου, αφού ο Κρόνος δε… βοηθά!

2ο δεκαήμερο

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε πάθη κι αυτό να το… προσέξεις, αφού είναι εύκολο να εμπλακείς σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Αν όμως νοιώσεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μη διστάσεις να τελειώσεις μια σχέση, πριν «σε τελειώσει» αυτή.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βιώσεις δυσάρεστες καταστάσεις, που δεν ορίζονται από σένα και σε μια τέτοια περίπτωση το ζητούμενο είναι -ξανά- να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να μην «κολλήσεις» συναισθηματικά.

3ο δεκαήμερο

Φαίνεται πως έφτασε η ώρα να αλλάξεις τακτική ή να δοκιμάσεις κάτι νέο-διαφορετικό. Αυτό, βέβαια, ακούγεται κάπως «απειλητικό» στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση κι… έτσι είναι! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να μπεις σε μια σχέση που θα αλλάξει αρκετές από τις σταθερές σου κι αν δεν έχεις «κολλήματα», θα σε κάνει πολύ πιο ευτυχή.

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Αιγόκερω

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

1ο δεκαήμερο

Οι «μετοχές» σου θα είναι ανεβασμένες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κι αν ζητάς το «κάτι παραπάνω» στην προσωπική σου ζωή, θα το βρεις. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ένας «πειρασμός» μπορεί να την αποσταθεροποιήσει, δρομολογώντας νέες καταστάσεις και μάλιστα… απότομα!

2ο δεκαήμερο

Παρότι απουσιάζουν τα δυνατά συναισθήματα, θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να περάσεις καλά και σε αυτό οφείλεις να επικεντρωθείς. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως κάποιες επιπολαιότητές σου, δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

3ο δεκαήμερο

Εδώ ισχύει το γνωστό: υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δε λέγονται και άλλα που λέγονται και δε γίνονται. Σε κάθε περίπτωση το «τοπίο» δεν είναι καθαρό και η «απιστία» πλανάται πάνω από τη ζωή σου, πιασμένη χέρι-χέρι με την ουτοπία και τον αισθησιασμό!

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Υδροχόου

ΙΧΘΥΕΣ ♓

1ο Δεκαήμερο

Μπορείς να… φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, αλλά το βέβαιο είναι ότι η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει. Ας μην εγείρεις, λοιπόν, υπερβολικές προσδοκίες, απλά ζήσε το «σήμερα» ξέροντας ότι όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν! Όσο για την εμπιστοσύνη και την πίστη, στην παρούσα φάση είναι… είδη προς εξαφάνιση!

2ο Δεκαήμερο

Το… μπλέξιμο καλά κρατεί και μακάρι να βγάλεις άκρη στα προσωπικά σου, αλλά το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς σε αδιέξοδες καταστάσεις και από αυτήν την άποψη δεν σε… συμφέρει καθόλου να ξεκινήσεις κάτι νέο. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση και θέλεις να «την τελειώσεις», θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες.

3ο Δεκαήμερο

Ελκύεις «τοξικά» πρόσωπα κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να περάσεις μια περίοδο «αγρανάπαυσης», παρά να μπεις σε μια περιπέτεια, που όχι μόνον δεν οδηγεί πουθενά, αλλά θα σε φορτίσει και με αρνητικά συναισθήματα. Αν τώρα επιμένεις να κάνεις το «στρατιωτικό» σου, τότε…ήθελές τα και παθές τα!

Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη του Ιχθύ

Μάθε ΕΔΩ εάν ανήκεις στο πρώτο, στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο

Καλή Χρονιά σε όλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved