Μάθε από ποιον τομέα της ζωής σου θα έχεις οφέλη και ευκαιρίες!

Φαίνεται ξεκάθαρα από το πού έχεις την Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου!

Μάθε από ποιον τομέα της ζωής σου θα έχεις οφέλη και ευκαιρίες!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, των ερώτων και των απολαύσεων, ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, δείχνει τον τομέα της ζωής από όπου μπορείς να αντλήσεις ευεργετήματα ή απολαύσεις, τόσο συναισθηματικής όσο και υλικής φύσης! Δες παρακάτω πώς επιδρά στον καθένα ξεχωριστά.

Αν φυσικά δε γνωρίζεις πού είναι η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη σου, βρες τον ΕΔΩ!

1ος οίκος: Προσωπικότητα-Φυσικό σώμα


Το άτομο ακόμα κι αν δεν έχει ωραία εμφάνιση, που συνήθως έχει, διαθέτει μια γοητεία που μαγνητίζει. Θέλει να αρέσει και να τον εγκρίνουν οι άλλοι. Με αρνητικές όψεις μπορεί το άτομο να είναι οκνηρό και κακομαθημένο. Ενασχόληση με την μόδα, τις τέχνες, την αισθητική και την διακόσμηση.


2ος οίκος: Υλικές και συναισθηματικές κτήσεις


Το άτομο έχει την ανάγκη να απολαμβάνει τα υλικά αγαθά και την ικανότητα να τα αποκτά με ευκολία. Του αρέσουν οι απολαύσεις, το φαγητό και η μουσική (κυρίως το τραγούδι). Στην αισθηματική του ζωή, το άτομο είναι πολύ τρυφερό και σταθερό και μόνο μέσα σε μια σχέση νιώθει πλήρες. Μπορεί όμως να γίνει υπερβολικά κτητικό.


3ος οίκος: Επικοινωνία-σχέσεις με αδέλφια-λόγος-μετακινήσεις


Το άτομο είναι κοινωνικό και αρκετά περίεργο. Οι σχέσεις με τα αδέρφια ευνοούνται. Η επικοινωνία είναι ευχάριστη γι’ αυτό μπορεί να διαπρέψει σαν συγγραφέας, ομιλητής ή ακόμα και σαν εκπαιδευτικός. Επίσης, είναι καλό στις τέχνες, στην υποκριτική και στις δημόσιες σχέσεις.


4ος οίκος: Σπίτι και οικογένεια-πατρίδα


Το άτομο έχει την ανάγκη το σπίτι του και το περιβάλλον του γενικά να είναι άνετο και καλαίσθητο. Ασχολείται πολύ με την διακόσμηση του σπιτιού του, ίσως μερικές φορές σε υπερβολικό βαθμό. Πιθανή προσκόλληση στην μητέρα. Ενασχόληση με τις τέχνες και την διακόσμηση επαγγελματικά.


5ος οίκος: Δημιουργικότητα και έρωτας-χομπι και απολαύσεις


Το άτομο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και έχει πολλούς φίλους. Το σημαντικότερο γι’ αυτό σε μια σχέση είναι να περνάει καλά. Πολλές ερωτικές περιπέτειες που χαρακτηρίζονται από αστάθεια και επιπολαιότητα. Πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Αγάπη για τις τέχνες και ειδικά για το θέατρο.


6ος οίκος: Υγεία και εργασία


Το άτομο έχει καλή υγεία και ευχάριστες συνθήκες εργασίας. Το διακρίνει η εργατικότητα και η οργάνωση και λειτουργεί καλύτερα, όταν εργάζεται σε ομάδες. Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από τον χώρο της εργασίας. Ροπή στις απολαύσεις, όπως το φαγητό και το ποτό.


7ος οίκος: Συντροφικότητα


Το άτομο μέσα στις σχέσεις αναζητά την ηρεμία και τον ρομαντισμό. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στην επιλογή του συντρόφου. Είναι εξαιρετική θέση για γάμο και για συνεργασίες. Αισθάνεται πλήρες μόνο μέσα σε μια σχέση και δεν αντέχει την μοναξιά.


8ος οίκος: Θάνατος και αναγέννηση


Το άτομο μπορεί να ωφεληθεί οικονομικά από χρήματα που αφορούν σε τρίτους (δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου). Πιθανόν ο γάμος να γίνει για οικονομικούς λόγους. Οι σεξουαλικές σχέσεις είναι αρμονικές εκτός αν η Αφροδίτη κάνει άσχημες γωνίες. Δείχνει ήρεμο τέλος.


9ος οίκος: Ανώτερες σπουδές και ταξίδια


Το άτομο ενδιαφέρεται για την θρησκεία και την φιλοσοφία. Έχει πνευματική καλλιέργεια και ένα ανοικτό μυαλό. Είναι πιθανόν, επειδή του αρέσουν τα ταξίδια, να γνωρίσει το ταίρι του στο εξωτερικό ή να παντρευτεί κάποιον/α από ξένη χώρα. Γενικά ευνοείται η παραμονή στο εξωτερικό και οι επαγγελματικές συνεργασίες με ξένους.


10ος οίκος: Καριέρα και κοινωνική θέση


Το άτομο έχει ανάγκη από κοινωνική αναγνώριση και είναι πολύ φιλόδοξο. Συνήθως αποκτά ευτυχισμένη προσωπική ζωή και επιτυχημένη σταδιοδρομία, λόγω της γοητείας του και της διπλωματίας του. Η καριέρα του μπορεί να έχει σχέση με την τέχνη, το θέαμα ή την ομορφιά.


11ος οίκος: Φίλοι και στόχοι


Το σημαντικό γι' αυτό το άτομο είναι να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους, οι οποίοι μοιράζονται μαζί του τις ίδιες ιδέες, στόχους και νοοτροπία. Εργασία που έχει να κάνει με ομαδικές δραστηριότητες ή ενασχόληση με την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο. Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από φίλους ή από ομάδες.


12ος οίκος: Υποσυνείδητο


Το άτομο είναι ευχαριστημένο, όταν μπορεί να απομονώνεται και να ασχολείται με τον βαθύτερο ψυχισμό του. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και χαρίζει απλόχερα την αγάπη του στους άλλους. Έχει δημιουργικό πνεύμα και μια κλίση στις καλές τέχνες. Έλξη για τον μυστικισμό και την μεταφυσική. Οι αισθηματικές του σχέσεις μπορεί να είναι κρυφές ή να δημιουργήσει μια «παράνομη» σχέση. Γενικά στην ζωή του αναζητά την περιπέτεια και το μυστήριο.


Διάβασε επίσης: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες

Η σημαντική επιρροή της Δήμητρας στις σχέσεις σου, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται

Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την τύχη στο πλευρό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved