Η σημαντική επιρροή της Δήμητρας στις σχέσεις σου, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται

Τι δείχνει στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός ατόμου ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται;

Η σημαντική επιρροή της Δήμητρας στις σχέσεις σου, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται

Αστρολογικά, η Δήμητρα (Ceres) έχει να κάνει με τη δημοσιότητα, τους προβολείς, την έντονη κοινωνικότητα, τις διαπροσωπικές (ή ερωτικές) σχέσεις και διασυνδέσεις και τη διαπραγματευτική δύναμη του ατόμου. Μάλιστα, ο απώτερος στόχος είναι αυτός που τελικά οδηγεί σε συμβιβασμό. Κινεί τα νήματα με συγκεκριμένο τρόπο και κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τους άλλους. Γι' αυτούς τους λόγους ο συγκεκριμένος αστεροειδής θεωρείται από αρκετούς αστρολόγους o κυβερνήτης του Ζυγού. Ας δούμε τι δείχνει στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός ατόμου ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται!

Κριός

Έχεις μεγάλη ανάγκη ελέγχου των άλλων και μέσα από έντονες διαμάχες προσπαθείς να βρεις τις λύσεις. Επιθυμείς την αυτοδυναμία σου, μέσα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ζητάς διαρκώς νέες εμπειρίες και δύσκολα στεριώνεις, ενώ επιζητάς και σχέσεις με ανθρώπους που έχουν αδυναμία δέσμευσης.

Ταύρος

Οικονομικά και σχέσεις αναμειγνύονται όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Παρηγορείσαι με οικονομικές απολαβές και αναζητάς την αυτοδυναμία σου και την κοινωνική σου καταξίωση. Δεν κάνεις σχέσεις με οικονομικά κατώτερα άτομα.

Δίδυμοι

Ο διάλογος μπορεί να είναι πιο σημαντικός από το ίδιο το πρόβλημα. Παράγεις πλήθος επιχειρημάτων, έστω κι αν πολλά από αυτά είναι ανούσια. Συχνά προσπαθούν να ξεγελάσεις, μέσα από ένα συμβιβασμό και επίσης θέλεις να έχεις μια απάντηση για όλα. Λειτουργείς σαν χαμαιλέοντας και αλλάζεις συχνά στάση στις διαπραγματεύσεις σου.

Καρκίνος

Θέλεις συνεχώς να φροντίζεις τους αλλους και ζηλεύεις, όταν κάποιος μπαίνει ανάμεσά σας! Νιώθεις παραμελημένος και απομονωμένος, όταν δε σε αφήνουν να το κάνεις. Επιθυμείς το γάμο όσο τίποτα, γνωρίζεις πότε να συμβιβαστείς, αλλά παραδίνεσαι πολύ εύκολα, όταν ένα άτομο σε πληγώσει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Λέων

Συνήθως είσαι απρόθυμος να δεις την πραγματικότητα και λειτουργείς μέσα από μια άκρως ρομαντική-συναισθηματική τακτική. Βλέπεις μόνο τα θετικά και ρισκάρεις πολλά προκειμένου να κερδίσεις. Χρειάζεσαι χαρά στην καθημερινότητά σου και παραμένεις αιώνια παιδί.

Παρθένος

Θέματα υγείας και διατροφής είναι πολύ σημαντικά. Ασχολείσαι με την κηπουρική και τη φύση γενικότερα και έχεις μανία με τις λεπτομέρειες της ρουτίνας της καθημερινότητας, σε σημείο που να κουράζεις απελπιστικά τους άλλους και να υποχωρείς ευκολότερα. Χάνεις το νόημα των διαπραγματεύσεων, καθώς αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες.

Ζυγός

Η δύναμή σου είναι πάντα οι «άλλοι»! Αν έχεις σχέση, παλεύεις και προσπαθείς να επιβάλλεις έμμεσα τους δικούς σου όρους, αν όχι, τα παρατάς εύκολα. Συχνά χάνεις το στόχο, αφήνοντας τον έλεγχο στους άλλους. Οι συνεργασίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και σου αρέσει να «δασκαλεύεις», προκειμένου να πείσεις τους αντιπάλους σου.

Σκορπιός

Σκέπτεσαι και αναλύεις βαθιά όλα τα θέματα, πριν προβείς σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Είσαι σκληρός διαπραγματευτής, κυρίως όταν υπάρχει και συναισθηματικό υπόβαθρο. Γίνεσαι σαρκαστικός και δεν δυσκολεύεσαι να φτάσεις στα άκρα, προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου. Λειτουργείς θεραπευτικά στο περιβάλλον σου και παρέχεις τα πάντα στην οικογένειά σου.

Τοξότης

Στοχεύεις κατ’ ευθείαν στο θέμα που σε ενδιαφέρει και δεν τριγυρνάς γύρω-γύρω! Έχεις την ικανότητα να βλέπεις μακριά, αλλά οι στόχοι σου δεν είναι πάντα ρεαλιστικοί. Τους χαρακτηρίζει αισιοδοξία. Θέλεις, αν είναι δυνατό, να σώσουν όλο τον κόσμο και μεγάλη σου ανάγκη είναι να βρεις έναν σημαντικό σκοπό στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Λειτουργείς πάντα βάσει προσχεδιασμού και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Παίρνεις υπεύθυνες θέσεις και σου αρέσει να λύνεις τα προβλήματα των άλλων, να τους βγάζεις από τη δύσκολη θέση κλπ. Δεν χρειάζεσαι περίθαλψη, ωστόσο, έχεις εμμονή με το να περιθάλπεις τους δικούς σου, συχνά αμελώντας την προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Επιθυμείς να είσαι μέρος μιας ομάδας διαπραγματεύσεων και να μην λειτουργείς μόνος σου. Μέσα από την ομάδα, αποκτάς δύναμη και παλεύεις με νύχια και με δόντια να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Δίνεις μεγάλη σημασία στις φιλίες και μειονέκτημά σου είναι ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Ιχθύες

Προσπαθείς να διατηρήσεις την ηρεμία και τη γαλήνη με οποιοδήποτε κόστος! Χάνεσαι μέσα στις προσδοκίες σου, που συχνά δεν έχουν ρεαλιστική βάση και έχεις μια τάση στις παράνομες και απαγορευμένες σχέσεις. Αναζητάς την τελειότητα στην αγάπη (γι’ αυτό την ψάχνεις και εκτός γάμου). Είσαι δύσκολος με τα παιδιά σου.

Διάβασε επίσης: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την τύχη στο πλευρό σου

Τα χειρότερα ελαττώματα της Σελήνης στο κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved