Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την τύχη στο πλευρό σου

Φαίνεται ξεκάθαρα από το πού έχεις τον Δία στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου!

Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την τύχη στο πλευρό σου

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των ευκαιριών, των διευκολύνσεων, των λύσεων και γι' αυτό θεωρείται τυχερός και ο οίκος που τον έχεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου δείχνει πού ευνοεί! Δες παρακάτω το τι προσφέρει στον κάθε τομέα της ζωής μας.

Αν φυσικά δε γνωρίζεις πού είναι ο Δίας στον γενέθλιο χάρτη σου, βρες τον ΕΔΩ!

Δίας στον 1ο οίκο

Ο Δίας εδώ μας κάνει πιο ανοικτούς, χαρούμενους, γεμάτους ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε γρήγορα και θεαματικά όλα εκείνα που σε άλλους φάνταζαν απίθανα, αλλά σε εμάς έρχονται εύκολα. Τα άτομα, που εμφανίζονται στην ζωή μας, συμβάλλουν καταλυτικά στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Μας προσφέρει την δυνατότητα να εξελιχθούμε τόσο σε νοητικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.

Δίας στον 2ο οίκο

Ο Δίας μέσα από τον 2ο οίκο παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια, ενώ παράλληλα οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας εκπληρώνονται άκοπα και αβίαστα. Οι οικονομικές ευκαιρίες θα δίνουν και θα παίρνουν, οι συμφωνίες θα είναι επικερδείς και με όρους που μας συμφέρουν, ενώ η εύρεση πόρων για να αυξήσουμε το εισόδημά μας θα είναι εύκολη. Γενικώς, ελκύουμε το χρήμα!

Δίας στον 3ο οίκο

Η επικοινωνία και ο λόγος στα «φόρτε» του. Διευκολύνει σε πάσης φύσεως εξετάσεις, επαφές διαδικτυακές, αγορές (ακόμα και από δώρα) προϊόντων τεχνολογίας, την απόκτηση μεταφορικού μέσου, κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη ή κρατάμε άψογες σχέσεις με το κοντινό μας περιβάλλον (πχ αδέρφια). Ακόμη, ευνοούνται τα σεμινάρια, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και επαγγέλματα σχετικά με διαφήμιση, ίντερνετ, δημοσιογραφία, αρθρογραφία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Δίας στον 4ο οίκο

Ο Δίας εδώ βάζει τις βάσεις για μια καλύτερη ή ευτυχέστερη ζωή. Αυτό πρακτικά ξεκινά από την οικογένεια, όπου οι σχέσεις είναι άψογες και υπάρχουν απολαβές και μπορεί να φθάσει μέχρι μια ανοδική πορεία στην εργασία. Τύχη φέρνει και όσον αφορά στην απόκτηση ενός σπιτιού, σε αγοραπωλησίες ακινήτων και σε γενικότερα αποκτήματα από κληρονομιές.

Δίας στον 5ο οίκο

Συνήθως δηλώνεται μια μεγάλη αγάπη για τη ζωή και αν υπάρξουν ταυτόχρονα και άλλες σταθεροποιητικές όψεις, μπορεί να παραχθεί πλούσιο και σημαντικό δημιουργικό έργο, το όποιο θα χρησιμεύσει σαν βάση για την μετέπειτα πορεία του ατόμου. Ερωτικές σχέσεις, επιτυχίες των παιδιών και γενικά μια ζωή που χαρακτηρίζεται από καλοπέραση και αρκετά ...τυχερά ακόμα και σε παιχνίδια.

Δίας στον 6ο οίκο

Εδώ φέρνει τύχη στα εργασιακά, γρήγορη εξέλιξη, προαγωγές και απολαβές. Βρίσκουμε μια αξιόλογη δουλειά με σχετική ευκολία και έχουμε άψογες σχέσεις με συναδέλφους ή υπαλλήλους. Όσον αφορά στην υγεία, σε γενικές γραμμές είναι καλή, ενώ αν προκύψει θέμα, τότε έχουμε μια καλή περίθαλψη. Επιπλέον, ευδοκιμούν φυτά, δέντρα ή αναλαμβάνουμε τη φροντίδα αρκετών ζώων.

Δίας στον 7ο οίκο

Την τύχη μας την φέρνουν οι άλλοι! Μέσα από μια σχέση ή συνεργασία μπορούμε να βγούμε συναισθηματικά και υλικά κερδισμένοι. Η κοινωνικότητα, η φιλικότητα και η δημοφιλία μας είναι μεγάλη, οπότε δύσκολα θα μείνουμε μόνοι ή χωρίς σύντροφο για πολύ!

Δίας στον 8ο οίκο

Η σεξουαλική ζωή είναι πλούσια και ποικίλη, καθώς η έλξη μας στο αντίθετο φύλο είναι μεγαλη. Επιπλέον, ευκολίες φέρνει και σε θέματα σχετικά με την εφορία, με τράπεζες ή ασφάλειες και δηλώνει εύνοια από παροχές, μετοχές, διατροφές, επιδόματα, υποτροφίες ή κληρονομιές. Βοηθά στο να αυξηθεί κατακόρυφα το εισόδημά μας.

Δίας στον 9ο οίκο

Υπάρχει μια τάση για διεύρυνση των οριζόντων είτε μέσω σπουδών είτε ταξιδιών είτε με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Επιπλέον, ευνοεί σχέσεις ή επαγγέλματα σχετικά με το εξωτερικό, δίκτυα πώλησης, νομικά ή καινοτόμες ιδέες που βρίσκουν απήχηση, ενώ αν υπάρχει σοβαρή ενασχόληση με τον αθλητισμό, τότε μπορεί να φέρει ανέλπιστη διάκριση.

Δίας στον 10ο οίκο

Μια σπουδαία θέση, καθώς εξασφαλίζει μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, το να κάνουμε καριέρα χωρίς ταλαιπωρία και να επιτύχουμε πιο εύκολα και γρήγορα τους στόχους μας. Εμπόδια όχι μόνο δε βρίσκουμε στο δρόμο μας, αλλά έχουμε και την απόλυτη στήριξη ισχυρών ανθρώπων ή των ανωτέρων μας που μας συμπαθούν άμεσα. Εδώ ο Δίας στρώνει το δρόμο για να διακριθεί κάποιος και να αποκτήσει... όνομα στο χώρο του!

Δίας στον 11ο οίκο

Ο Δίας εδώ φέρνει τύχη μέσα από τις φιλίες, τις συμμαχίες, τις ομάδες και γενικά τις διαπροσωπικές και κοινωνικές μας σχέσεις. Αν συμμετέχουμε σε οργανώσεις, σωματεία, φορείς, κίνημα ή κόμμα, εκτός από τον πλούσιο χώρο δράσης, θα αποκτήσουμε και κοινό που θα ανταποκριθεί στο έργο μας. Η επίτευξη των στόχων μας περνά μέσα από ένα πιο «συλλογικό» επίπεδο. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, δείχνει άτομο εξωστρεφές, που του αρέσουν οι παρέες, τα ξενύχτια και οι διασκεδάσεις.

Δίας μέσα στον 12ο οίκο:

Εδώ δείχνει ένα άτομο με βαθειά ταύτιση και ηρεμία με τον εαυτό του, με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, που η διαίσθησή του αποτελεί κύριο όπλο για την επιτυχία και παρέχει την πλήρη προστασία του από έχθρες, παρασκηνιακές ενέργειες και επιθετικότητα. Επιπλέον, δίνει κρυφές βοήθειες και στήριξη, ηθική και υλική, συμβάλλει και στις καλές εργασιακές συνθήκες και ευνοεί επαγγέλματα που σχετίζονται με την ιατρική, την ψυχολογία-ψυνανάλυση, τη νοσηλευτική και με πάσης φύσεως ιδρύματα.

Διάβασε επίσης: Τα χειρότερα ελαττώματα της Σελήνης στο κάθε ζώδιο

Τα χειρότερα ελαττώματα της Αφροδίτης στο κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved