Τα χειρότερα ελαττώματα της Αφροδίτης στο κάθε ζώδιο

Γιατί κάθε ζώδιο έχει δύο όψεις, οπότε κι αυτή «χρωματίζεται» ανάλογα

Τα χειρότερα ελαττώματα της Αφροδίτης στο κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, δεν είναι μόνο όμορφη, γλυκιά, σέξι, άλλοτε μυστηριώδης ή αέρινη, έχει και μια άλλη πλευρά που δεν πολυαναφέρεται. Και αυτό γιατί; Γιατί κάθε ζώδιο έχει δύο όψεις, οπότε κι αυτή «χρωματίζεται» ανάλογα, παίρνοντας όχι μόνο τα καλά του, αλλά και τα αρνητικά του. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα χειρότερα ελαττώματα της κάθε μιας και τι δείχνει για τον άνθρωπο που την έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του!

Αφροδίτη στον Κριό: Βαριέται εύκολα γι’ αυτό και δεν παραμένει πολύ σε οποιαδήποτε σχέση. Το ένα πρόσωπο πιάνει, το άλλο αφήνει. Όσο διαρκεί το... κυνήγι είναι στην τσίτα και την ενέργεια, μόλις πιάσει όμως το θήραμά της, δεν την ενδιαφέρει πια. Πρέπει να την προκαλούν συνεχώς, να τονώνεται ο ενθουσιασμός, η αδρεναλίνη της ή να την έχουν στην άρνηση και το όχι για να είναι συνεχώς στη διεκδίκηση.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Είναι κτητική και κολλάει πολύ εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα με πρόσωπα, ακόμα κι αν κακοπερνάει ή δεν της προσφέρουν όσα της αξίζουν, είτε γιατί πεισμώνει, θέλει να περάσει το δικό της και να αλλάξει την κατάσταση είτε γιατί της παρέχεται υλική ασφάλεια, που καλύπτει την έλλειψη της συναισθηματικής και γι' αυτό δεν ξεκουνάει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Αφροδίτη στους Διδύμους: Είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί σε μια σχέση. Οι ανάγκες της ποικίλλουν, όπως κι οι απόψεις της και θέλει συνεχώς να ανανεώνεται. Μια της λείπει η κίνηση, μια η εγκεφαλικότητα, μια το περισσότερο παιχνίδι στο σεξ, είναι και εύκολη στο φλερτ, οπότε δύσκολα παραμένει πιστή. Το πιο συνηθισμένο είναι να έχει παράλληλη σχέση για να καλύπτει διάφορες πλευρές της.

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Παρουσιάζει αρκετά σημάδια υπερπροστασίας του άλλου προσώπου, παίρνοντας συχνά το ρόλο της «μητέρας», που φροντίζει και τρέφει και προστατεύει, αλλά και εξάρτησης. Δύσκολα αυτονομείται, δύσκολα κάνει πράγματα για τον εαυτό της ή δε περνάει καλά χωρίς τον άλλον άνθρωπο, επηρεάζεται από τις διαθέσεις του κι έχει την τάση να κρέμεται από πάνω του...

Αφροδίτη στον Λέοντα: Πολλές φορές γίνεται εγωκεντρική, τη νοιάζει να περνά αυτή καλά, να παίρνει όλο το μερίδιο της προσοχής και δεν πολυνοιάζεται για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της. Είναι απαιτητική, αλαζονική και συχνά καπελώνει το άλλο πρόσωπο, για να δείχνεται περισσότερο.

Αφροδίτη στην Παρθένο: Ποτέ το άλλο πρόσωπο δεν είναι αρκετά καλό γι’ αυτήν. Πάντα βρίσκει ένα δυο ελαττώματα και στέκεται σε αυτά περισσότερο από τα προτερήματά του, χτυπώντας τα συνεχώς ή κριτικάροντάς το που δεν τα διορθώνει. Τα πρότυπά της ή οι προσδοκίες της είναι υψηλά, οπότε δύσκολα είναι ευχαριστημένη από τον οποιοδήποτε.

Αφροδίτη στον Ζυγό: Είναι κολλημένη με τη «σχέση», δεν αντέχει να είναι μόνη της για καιρό, συνεχώς όμως αμφιβάλλει για το αν η επιλογή της είναι σωστή ή μια άλλη ίσως ήταν καλύτερη. Χρειάζεται αρκετό χρόνο και τριβή για να αποφασίσει, αν θα είναι με έναν άνθρωπο. Συχνά πάντως κρατάει και ένα πρόσωπο-καβάτζα σε περίπτωση... λάθους ή όταν τα πράγματα στην υπάρχουσα σχέση δεν πάνε καλά.

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Της αρέσει να παίζει με το μυαλό των άλλων προσώπων, να γίνεται απαραίτητη. Συχνά, την «ερεθίζει» να διεκδικεί κάποιο που «ανήκει» αλλού, κάνει ό,τι μπορεί για να το αποκτήσει, αλλά μόλις τα καταφέρει, δεν το εμπιστεύεται και του κάνει τη ζωή δύσκολη. Επίσης, είναι απόλυτη και εμμονική.

Αφροδίτη στον Τοξότη: Δεν μπορεί να σταθεί για πολύ σε ένα μέρος - σε μια σχέση. Έχει ανάγκη να είναι ελεύθερη, να μην περιορίζεται, να κάνει ό,τι θέλει με όποιο πρόσωπο θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν γι’ αυτό και κυνηγά εφήμερες απολαύσεις και περιπέτειες παρά μόνιμους δεσμούς.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ενώ θέλει άλλα πράγματα ή είναι ερωτευμένη, συχνά υποτάσσεται και ακολουθεί συγκεκριμένα συντηρητικά πρότυπα, καθώς έχει ανασφάλειες. Πάντα στο μυαλό της υπάρχει το «τι θα πει ο κόσμος» κι είναι σημαντικό το να μη χαλάσει την καλή εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άλλοι. Γι’ αυτό κάνει διάφορα στα κρυφά και αρκετές φορές είναι υποκρίτρια.

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Είναι αντιφατική, δύσκολη στη συμβίωση, θέλει το χώρο της και πάντα θα κρατά ένα μεγάλο κομμάτι της συναισθηματικά αποστασιοποιημένο, γι’ αυτό δείχνει ψυχρή ή αδιάφορη. Ο έρωτας είναι «state of mind», μια κατάσταση του μυαλού, που εύκολα θα «πατήσει το κουμπί» για να τον τερματίσει, αν νιώσει ότι χάνει την αυτονομία της.

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Είναι επιρρεπής στα γλυκόλογα, τα δάκρυα και όσους χρειάζονται βοήθεια, με αποτέλεσμα συχνά να πέφτει θύμα της λύπησής της και να κολλάει με ακατάλληλα πρόσωπα και μπερδεμένες καταστάσεις. Δεν έχει αντιστάσεις, θα απιστήσει και μετά θα το διώξει από το μυαλό της για να μην αισθάνεται άσχημα. Επίσης, πιστεύει στα παραμύθια και στο ιδανικό και απογοητεύεται όταν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

Δες εδώ που έχεις την Αφροδίτη σου, αλλά και τους άλλους πλανήτες σου!

Διάβασε επίσης: Μπορεί ένα άτομο να ανήκει σε... δύο ζώδια;

Σε ποιον τομέα της ζωής σου σε ευνοεί η Αφροδίτη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved