Αυτά είναι τα ζώδια που τρέμουν μήπως πληγωθούν στις σχέσεις τους!

Δεν «ξεδιπλώνουν» όλες τις πτυχές του χαρακτήρα τους

Αυτά είναι τα ζώδια που τρέμουν μήπως πληγωθούν στις σχέσεις τους!

Για κάποιους ανθρώπους, είναι δύσκολο να αποκαλύψουν τα πιο μύχια συναισθήματά τους και μπορεί επίσης να φοβούνται να αφεθούν και να αποκαλύψουν όλα όσα σκέφτονται.

Εάν είσαι πολύ ανοιχτό και εκδηλωτικό άτομο, δεν αποκλείεται να εκληφθείς ως ένα παράξενο πλάσμα που κάνει τους άλλους να νιώσουν άβολα. Για αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης, όταν ανοίγεσαι εντελώς σε κάποιον άλλον και ειδικά στο ταίρι σου.

Με το να είσαι απόλυτα ειλικρινής με κάποιον, είναι σαν να παίρνεις ένα τεράστιο ρίσκο. Τι θα συμβεί αν ένα πρόσωπο που δείχνει τόσο ανοιχτόκαρδο, τελικά, δεν είναι αξιόπιστο και χρησιμοποιήσει εναντίον σου τις πληροφορίες που παίρνει από σένα;

Εάν αποκαλύψεις τον εαυτό σου, τον ατελή εαυτό σου που έχει ένα σωρό ελαττώματα, θα συνεχίσει ο/η σύντροφός σου να μένει μαζί σου και να σε αγαπάει; Μπορεί να αντέξει την αλήθεια, και εσύ μπορείς να αντέξεις την αντίδρασή του αν δεν είναι η προβλεπόμενη;

Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει απαραιτήτως να απαντηθούν όταν βρίσκεσαι σε μια σοβαρή σχέση ζωής. Όταν δεν μπορείς να ανοιχτείς στον σύντροφό σου, η σχέση σου θα υποφέρει. Είναι δύσκολο να υπάρξει επικοινωνία, όταν ένας από τους δύο κρατάει πάντα κάτι κρυφό, κάτι για τον εαυτό του. Και πολλές σχέσεις μπορεί να γίνουν ασταθείς αν δεν υπάρχει κάποιος βαθμός αυθορμητισμού, διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που έχουν πρόβλημα με το να φανούν ευάλωτα, και θεωρούν πολύ επικίνδυνο το να ανοίγονται στον οποιονδήποτε, ακόμα και στον/στην σύντροφό τους:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος προτιμάει να απαξιώνει ή να αγνοεί τα συναισθήματά του για να μην αναγκαστεί να τα αντιμετωπίσει. Αν για παράδειγμα εμπλακεί σε έναν τρομερό χωρισμό, δεν θα αφήσει τον εαυτό του να επεξεργαστεί την κατάσταση. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο, ιδιαίτερα στα συναισθήματά του, ακόμα κι όταν οι σχέσεις του υποφέρουν εξαιτίας αυτού.

Ένας Υδροχόος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο ταίρι του, το οποίο τον βλέπει να αποσπάται και να απομακρύνεται, πάνω που πίστευε ότι θα του ανοιχτεί. Από τη στιγμή που το μοτίβο της συμπεριφοράς αυτού του ζωδίου είναι γεμάτο αντιφάσεις, μπορεί να αποδειχτεί πολύ δύσκολη δουλειά για τον/την σύντροφό του το να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι τόσο προσγειωμένος και υπομονετικός που θα είναι πολύ δύσκολο να τον πείσεις να ανοιχτεί. Χρειάζεται να νιώθει ότι ελέγχει την κατάσταση και ότι το άτομο στο οποίο θα ανοιχτεί είναι αξιόπιστο.

Είναι δύσκολο για τον Ταύρο να εμπιστευθεί ολοκληρωτικά τον οποιονδήποτε και, ακόμα κι αν ο/η σύντροφός του περάσει όλα τα τεστ, μπορεί να διστάζει να τον/την εμπιστευτεί. Προτιμά να τον βλέπουν οι άλλοι ως ισχυρό και ικανό άτομο, παρά να εγκαταλείψει τις άμυνες του, αφού έτσι θα μπορούσαν να δουν τα τρωτά σημεία του και να τον εκμεταλλευτούν.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις από τη φύση τους και το μυστήριο είναι ένα από τα κομμάτια που τους κάνουν αυτό που είναι. Είναι μυστικοπαθείς και πολύ ευαίσθητοι και επιθυμούν οι άλλοι άνθρωποι να είναι ειλικρινείς μαζί τους και να τους τα λένε όλα. Μόνο που δεν έχουν την ίδια άποψη όσον αφορά τον εαυτό τους.

Κάθε πόνος ή απογοήτευση που έχει νιώσει ο Σκορπιός στο παρελθόν είναι ακόμα οδυνηρός για εκείνον και δεν θέλει ποτέ να έρθει στη θέση να πληγωθεί ξανά, οπότε είναι πολύ προσεκτικός με τα συναισθήματά του. Οι Σκορπιοί είναι έμπιστοι και θα σταθούν στο πλευρό του συντρόφου τους, ακόμα κι αν δεν νιώσουν ποτέ αρκετά ασφαλείς για να εκτεθούν, μήπως και να φανούν ευάλωτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν οι Παρθένοι ήταν «ανοιχτά βιβλία», πιθανότατα θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι δεν είναι τέλειοι και ο/η σύντροφός τους θα ανακάλυπτε πόσο ευάλωτοι και ευαίσθητοι είναι. Αυτό το ζώδιο νιώθει πολύ πιο ασφαλές με το να παραμένει επιφυλακτικό και να προστατεύει την καρδιά του, αποφεύγοντας να ανοιχτεί τελείως σε έναν/μια σύντροφο.

Ένας Παρθένος μπορεί να είναι κριτικός και επικριτικός με τους άλλους, αλλά είναι πιο σκληρός με τον εαυτό του. Χάνεται τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των λαθών και των αποτυχιών του που θα μπορούσε να καταρρεύσει. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να εμφανιστεί αδύναμος στο ταίρι του. Προτιμάει να παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, στην οποία όμως δεν περιλαμβάνεται η διαφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δεν ανοίγονται στους συντρόφους τους επειδή είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να απογοητευτούν και να φύγουν μακριά. Αν και θέλουν να είναι απόλυτα ειλικρινείς με τα πάντα, δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι ο/η σύντροφός τους είναι αξιόπιστος, ακόμα κι αν έχει ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του ξανά και ξανά.

Το να είναι ανοιχτός και «να γκρεμίσει τα τείχη του» δεν είναι μια επιλογή που επιθυμεί να κάνει ένας Ζυγός. Ενώ ενθαρρύνει αληθινά το ταίρι του να είναι ανοιχτό μαζί του και να τον εμπιστεύεται, παράλληλα κρατάει καλά κρυμμένα τα μικρά ή μεγάλα μυστικά του.

Διάβασε επίσης:

3 ζώδια που θα εκπλιπαρούσαν το ταίρι τους να μη φύγει

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved