Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

Αγνοούν τα προειδοποιητικά σημάδια και πέφτουν σε παγίδα!

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

Ο έρωτας μπορεί να οδηγήσει τον καθένα στο να κάνει ανόητα πράγματα. Η φράση «ο έρωτας είναι τυφλός» δεν βγήκε καθόλου τυχαία και όλοι λίγο ή πολύ έχουμε νιώσει τι σημαίνει. Όταν έχεις ερωτευτεί κάποιον/α, στην πραγματικότητα δεν παρατηρείς τις ατέλειες και τα ελαττώματά του, ενώ ταυτόχρονα τείνεις να τον/την θαυμάζεις και να τον λατρεύεις μέχρι απελπισίας. Επίσης, ο έρωτας που σου έχει πάρει τα μυαλά, δεν σε αφήνει καν να καταλάβεις ότι αυτό το άτομο δεν είναι η πιο μεγάλη αγάπη της ζωής σου και ότι μακροπρόθεσμα θα πληγώσει τα συναισθήματά σου και θα σου ραγίσει την καρδιά.

Όμως, υπάρχουν πάντοτε τα προειδοποιητικά σημάδια που χτυπούν το καμπανάκι και μας λένε «Alert! Αυτό το άτομο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνεις»! Όσοι δίνουν σημασία σε αυτά τα σημάδια μπορεί και να συνέλθουν γρήγορα από την… τύφλωση που επιφέρει ο φτερωτός θεός. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι, λόγω ιδιοσυγκρασίας, θα αργήσουν πολύ να αναγνωρίσουν τα μηνύματα που δείχνουν πόσο λάθος ήταν η επιλογή τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια τα οποία, από την αρχή κιόλας μιας σχέσης, αγνοούν το καμπανάκι που τα προειδοποιεί για τις παγίδες που τους έχει στήσει ο έρωτας!

ΚΡΙΟΣ

Στους Κριούς αρέσει να βρίσκονται στην κορυφή, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον προσωπικό. Έτσι, συχνά ερωτεύονται ένα άτομο, επειδή θεωρούν ότι η κατάκτησή του θα τους ανεβάσει ψηλά! Μπορεί να σχετιστούν με κάποιον/α, μόνο και μόνο για να νιώσουν δημοφιλείς ή απλώς για να δείξουν ότι κατάφεραν να κατακτήσουν ένα τέτοιο… τρόπαιο. Με αυτήν τη λογική οδηγούνται στο να διαλέξουν ένα ταίρι που είναι ελκυστικό, εντυπωσιακό δυναμικό, χωρίς όμως να μπουν στον κόπο να εξετάσουν και την προσωπικότητά του.

Όταν, κάποτε, ανακαλύψουν τις ατέλειες και τις αδυναμίες που έχει το ταίρι τους, χάνεται εντελώς ο ενθουσιασμός, ο θαυμασμός και ο έρωτας τους, με αποτέλεσμα να… βαριούνται θανάσιμα. Και, άντε πάλι από την αρχή!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι, ως γνωστόν, έχουν μια έντονη ανάγκη να περιβάλλονται μόνιμα από άλλους ανθρώπους, κυρίως για να ικανοποιούν την αέναη τάση τους για επικοινωνία. Δεν τους αρέσει η ιδέα να είναι μόνοι, κάτι που ευτυχώς καταφέρνουν, λόγω της ικανότητάς τους να συγχρωτίζονται και να βρίσκουν κάτι να πουν, σχεδόν με κάθε άνθρωπο που θα συναντήσουν. Αυτό το χαρακτηριστικό τους, μερικές φορές τους οδηγεί στο να βολεύονται με την παρέα ατόμων τα οποία δεν είναι επαρκή για να σταθούν δίπλα στις ποιοτικές αναζητήσεις ενός Διδύμου.

Πολύ συχνά, λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και στον ερωτικό τομέα, αφού μπορεί να ερωτευτούν οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά τους και να ξεκινήσουν σχέση μαζί του, μόνο και μόνο για να μην νιώθουν μόνοι και μίζεροι. Ο «κώδωνας του κινδύνου» ότι κάτι δεν πάει καλά ίσως να ηχεί καθημερινά, όμως οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται αυτό το ζώδιο το παρασύρουν στο να αγνοεί τα σημάδια. Επιπλέον, η αναβλητικότητα και η αναποφασιστικότητα είναι δύο χαρακτηριστικά των Διδύμων που τελικά μπορεί να τους οδηγήσουν σε μια φτωχή και άδεια καθημερινότητα, παρέα με το λάθος ταίρι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη στιγμή που οι Καρκίνοι είναι υπερβολικά συναισθηματικοί, δεν ελέγχουν και τόσο αυτά που νιώθουν. Η ανάγκη τους να προσφέρουν αγάπη και τρυφερότητα είναι διάχυτη και δεν υπόκειται στον έλεγχο της λογικής. Απλώς… αισθάνονται. Οπότε, είναι πολύ εύκολο για τους Καρκίνους να ερωτευτούν κάποιον/α που θα τους προσφέρει έστω και την ελάχιστη προσοχή και αγάπη. Αμέσως επιδιώκουν να συνδεθούν στενά μαζί του, να ζήσουν στο ίδιο σπίτι και στη συνέχεια αρχίζουν να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους τα οποία… ξεχειλίζουν!

Και, εκεί που ο Καρκίνος ζει την αγάπη του στο φουλ και προσφέρει τον εαυτό του ολοκληρωτικά, ο/η σύντροφός του αρχίζει να παίζει με τα συναισθήματά του «ελαφρά τη καρδία» ή τον κατηγορεί ότι είναι πολύ της προσκόλλησης και νιώθει ασφυξία! Και τότε, καταλήγει απογοητευμένος και με πληγωμένη καρδιά, έχοντας εν τω μεταξύ ξοδέψει πολλές δυνάμεις και πληρώνοντας μεγάλο ψυχικό τίμημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θέλουν να ζήσουν μαζί με κάποιον/α που θα τους αφήσει περιθώρια για προσωπικό χώρο και χρόνο και θα τους επιτρέψει να είναι ο εαυτός τους. Ένα ταίρι που δεν θα τους «πνίγει», ζητώντας γλυκανάλατες, αιώνιες υποσχέσεις, αγκαλίτσες και φιλάκια. Παράλληλα, βέβαια, θέλουν το ταίρι τους να είναι μια διαρκής πρόκληση και καθόλου εύκολη… λεία. Ως εκ τούτου, ερωτεύονται συνήθως άτομα τα οποία τους δυσκολεύουν πολύ μέχρι να υποκύψουν και δείχνουν σαν να μην έχουν κανένα ερωτικό ενδιαφέρον για το άτομό τους. Αυτή είναι και η μέγιστη ερωτική ευχαρίστηση για τον Τοξότη. Να πολιορκεί ένα… κάστρο που μοιάζει αδύνατο να πέσει!

Με δεδομένη την αισιοδοξία και την απερισκεψία που διακρίνει τους Τοξότες, μετά την… πτώση του κάστρου, αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια όλα εκείνα που δεν ήθελαν να δουν, όσον καιρό ήταν απασχολημένοι με το παιχνίδι της κατάκτησης και της ερωτικής περιπέτειας. Μόνο που κινδυνεύουν να βρεθούν μπροστά σε αδιέξοδα που δεν έβλεπαν μέχρι τότε, πέφτοντας θύματα της μεγαλοστομίας και του ενθουσιασμού τους.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που τους αρέσουν τα δύσκολα στον έρωτα!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved