3 ζώδια που θα εκπλιπαρούσαν το ταίρι τους να μη φύγει

Θα σέρνονταν στα πόδια τους...

3 ζώδια που θα εκπλιπαρούσαν το ταίρι τους να μη φύγει

Πάντα σε έναν χωρισμό ο ένας από τους δυο πονάει περισσότερο. Ο άλλος ήταν ήδη αποφασισμένος να φύγει από τη σχέση και αυτό σημαίνει ότι τον έχει ξεπεράσει και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του. Το να δεχτεί βέβαια τον χωρισμό εκείνος που τον παράτησαν, δεν είναι εύκολο. Πονάει και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το ταίρι του. Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω, θα «πατάγανε» τον εγωισμό τους και θα πέφτανε στα… πόδια του/της συντρόφου του/της για να μην φύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, όταν αγαπά, αγαπά με όλο του είναι και δεν έχει ίχνος εγωισμού. Θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του και να μην χωρίσουν. Θα τον έβλεπες εύκολα να παρακαλά, να κλαίει και να σέρνεται στα πόδια του/της πρώην και να ζητά μια ευκαιρία ακόμα. Εκτός του ότι είναι άτομο πάρα πολύ συναισθηματικό και πληγώνεται βαθιά, η μνήμη και η τάση του να νοσταλγεί όμορφες στιγμές του παρελθόντος δεν τον αφήνουν να ξεπεράσει μια κατάσταση. Γι' αυτό δεν τον ενδιαφέρει πόσο χαμηλά θα πέσει, προκειμένου να αποτρέψει τη διάλυση της σχέσης-ζωής του, ούτε τον νοιάζει, αν θα φανεί ότι κρέμεται από τον άλλον.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις σίγουρα στο μυαλό σου για τον Τοξότη μια εικόνα ενός ατόμου που είναι στον… κόσμο του και σιγά μην κάτσει να παρακαλέσει τον/την σύντροφό του να μη φύγει. Και όμως, ο Τοξότης θα έκανε τα πάντα για να αποτρέψει έναν χωρισμό που δεν θέλει. Θα παρακαλούσε, θα σερνόταν στα πατώματα, θα έκανε δώρα, θα έφερνε λουλούδια και θα γινόταν ακόμα και drama queen. Δεν έχει εγωισμό και δεν τον νοιάζει πώς θα φανεί στους άλλους. Ακόμα και όταν ξέρει ότι μια σχέση δεν τραβάει πια, δεν θέλει να την χάσει γιατί δεν του αρέσει να… ξεβολεύεται. Ζητά συγγνώμη, παρακαλάει για επανασύνδεση και μετά από λίγο καιρό ξεχνάει τι έχει συμβεί και φυσικά ξανακάνει τα ίδια λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς θα πάταγε τον εγωισμό του κάτω. Θα σερνόταν στα πατώματα, θα απειλούσε ότι θα… φαρμακωθεί, θα έκλαιγε και θα έκανε ολόκληρα σκηνικά, προκειμένου να μην φύγει το ταίρι του. Τρέμει -ούτως ή άλλως- στην ιδέα της εγκατάλειψης, της μοναξιάς και του δυστυχισμένου τέλους του παραμυθιού, όπου τελικά δεν έζησαν αυτοί καλά κι αυτός καλύτερα. Προκειμένου λοιπόν να τα αποφύγει, θα έκανε τα πάντα. Θα γινόταν χαλί να τον πατήσει ο/η σύντροφός του και θα έταζε λαγούς με πετραχήλια. Θα δεχόταν κάθε απαίτηση για να πετύχει την επανασύνδεση και δε θα τον ένοιαζε, αφού γι' αυτόν η αγάπη απαιτεί θυσίες.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τι κι αν δεν είναι πια μαζί; Αυτά τα 3 ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν να «βρίσκονται» και αφού χωρίσουν

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved