Τι κι αν δεν είναι πια μαζί; Αυτά τα 3 ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν να «βρίσκονται» και αφού χωρίσουν

Η χημεία μεταξύ τους είναι μεγάλη

Τι κι αν δεν είναι πια μαζί; Αυτά τα 3 ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν να «βρίσκονται» και αφού χωρίσουν

Κάποια άτομα δε μπορούν να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους, να χωρίσουν δηλαδή και να πάνε παρακάτω. Τους φαίνεται τρομερά δύσκολο να ξεκόψουν σεξουαλικά, καθώς το κρεβάτι τους δεν ήταν το πρόβλημα που έφτασαν εκεί, αντίθετα πάντα ήταν συναρπαστικό και η ερωτική τους έλξη είναι αναμφισβήτητη και παραμένει δυνατή. Γι' αυτό και αδυνατούν να ξεκολλήσουν και δεν αναζητούν άλλον/η σύντροφο.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζωδιακά ζευγάρια δεν αντιστέκονται σε μια περιστασιακή -ή και συχνή- σεξουαλική συνεύρεση με τον/την πρώην τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ένα ζώδιο του αέρα βρεθεί στο κρεβάτι με ένα ζώδιο της φωτιάς το πάθος τους καίει. Η ισχυρή αμοιβαία αίσθηση περιέργειας τους καθιστά ένα εξαιρετικά συμβατό ταιριαστό ζευγάρι. Και οι δύο ψάχνουν για έναν σύντροφο που τους κινεί το ενδιαφέρον, τους προκαλεί και τους κρατάει σε εγρήγορση – και τα βρίσκουν όλα αυτά ο ένας στον άλλον. Αλλά και τα δύο αυτά ζώδια είναι τόσο εγκεφαλικά που τείνουν να πηγαινοέρχονται μεταξύ διαφόρων πραγμάτων που τους τραβάνε την προσοχή, κάτι που κάνει τη σχέση τους δυνητικά ασταθή. Εντούτοις, ακόμα και όταν αποφασίσουν να χωρίσουν και να προχωρήσουν τη ζωή τους, παραμένουν συνεπαρμένοι ο ένας από τον άλλον. Συχνά μάλιστα ο Δίδυμος θα σκεφτεί «αυτός απομακρύνθηκε πρώτος». Μόνο που το ίδιο σκέφτεται και ο Τοξότης. Το αποτέλεσμα; Τα βρίσκουν και τα χαλάνε ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι η χημεία μεταξύ τους ακόμα ισχύει, έστω κι αν η σχέση μεταξύ τους δεν πρόκειται να στεριώσει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτά τα δύο ζώδια του νερού αγαπούν βαθιά και με πάθος και κατά συνέπεια περνάνε πολύ δύσκολα όταν πρόκειται να χωρίσουν. Παρόλο που το συναίσθημα, η ένταση και το πάθος δημιουργούν πολύ δυνατούς δεσμούς στο ζευγάρι Ιχθύ - Σκορπιού, και τα δύο ζώδια έχουν προδιαγραφές για να καταλήξουν σε καταστάσεις όπου θα εναλλάσσονται η άμυνα με την επίθεση. Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο που μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα και τότε καθίσταται απαραίτητο πλέον το ζευγάρι να πάρει χωριστούς δρόμους. Αλλά, όταν μια σύνδεση είναι τόσο βαθιά όσο μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ζευγάρι, ίσως να αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολο ν’ αφήσουν εντελώς ο ένας τον άλλον. Υπάρχει πάθος εδώ και εύκολα αναζωπυρώνεται, ακόμα κι όταν ξέρουν ότι πρέπει να ξεπεράσουν τη σχέση και να προχωρήσουν τη ζωή τους παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ-ΛΕΩΝ

Ο Κριός και ο Λέων είναι από τα δύο πιο ερωτικά ζώδια του ζωδιακού. Και τα δύο έχουν έντονη σεξουαλικότητα, δρουν με το συναίσθημα της στιγμής και το να χωρίσουν μπορεί να είναι απόφαση αυτής τους της φόρτισης. Αυτό δε σημαίνει ότι "καλμάροντας" δε θα αρχίσουν να σκέφτονται ότι ενδεχομένως να έκαναν και λάθος. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να αφήνουν ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό σε μια πιθανή επανασύνδεση, ακόμα κι αν ξέρουν κατά βάθος ότι σαν προσωπικότητες είναι αρκετά ισχυρές, με μεγάλο εγωισμό και δεν πρόκειται να αλλάξει κανείς από τους δύο, έτσι ώστε να είναι ξανά μαζί.

Διάβασε επίσης: Μέχρι πότε θα σε… αγαπά; Το ζωδιό του μαρτυρά!

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved