Αυτά είναι τα στοιχεία που θα σε τραβήξουν σε έναν άντρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Το μαρτυρά ο Ωροσκόπος σου!

Αυτά είναι τα στοιχεία που θα σε τραβήξουν σε έναν άντρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Το παρακάτω άρθρο βασίστηκε στην αναφορά του Ωροσκόπου και την και τον 7ο ηλιακό σου οίκο, απέναντι από τον 1ο οίκο σου. Δηλαδή, αν έχεις Ωροσκόπο Κριό, έχεις 7ο οίκο στον Ζυγό, αν έχεις Ταύρο, έχεις 7ο οίκο στον Σκορπιό κ.ο.κ

Βρες που είναι ο Ωροσκόπος σου και δες τα στοιχεία του άντρα που σε ελκύουν και ενδεχομένως να θέλεις να έχει ο σύντροφός σου.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο Κριό να αντισταθείς σε κάποιον: Γοητευτικό, κομψό, εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερα ρομαντικό.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο στο ζώδιο του Ταύρου, να αντισταθείς σε κάποιον: Έντονα συναισθηματικό, σέξι, γεμάτο πάθος και εμμονές.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο στους Διδύμους να αντισταθείς σε κάποιον: Διασκεδαστικό, ανοιχτόμυαλο με γρήγορο πνεύμα και να ζει τη ζωή στα άκρα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

-Είναι δύσκολο για σένα με Ωροσκόπο Καρκίνο να αντισταθείς σε κάποιον: Εσωστρεφή, λιγομίλητο, σοβαρό, με αίσθηση ηρεμίας.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα να αντισταθείς σε κάποιον: Κοινωνικό, μοναδικό, που ξεχωρίζει στο πλήθος με την εκκεντρικότητά του.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο στην Παρθένο, να αντισταθείς σε κάποιον: Διαισθητικό, συναρπαστικό, δημιουργικό και γεμάτο όνειρα.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο Ζυγό να αντισταθείς σε κάποιον: Ενεργητικό, γοητευτικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση, που παίρνει ρίσκα.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο Σκορπιό, να αντισταθείς σε κάποιον: Ρωμαλέο, αισθησιακό, εκρηκτικό και υπερήφανο.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο Τοξότη, να αντισταθείς σε κάποιον: Χιουμορίστα, με αέρινη αυτοπεποίθηση και διάθεση να σκορπίζει γέλιο γύρω του.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο Αιγόκερω να αντισταθείς σε κάποιον: Πιστό, οικείο, ευαίσθητο και με ανάγκη να σε φροντίζει.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο Υδροχόο, να αντισταθείς σε κάποιον: Λαμπερό, συναρπαστικό, αρχηγικό, που θέλει να ξεχωρίζει στο πλήθος.

-Είναι δύσκολο για σένα που έχεις Ωροσκόπο στο ζώδιο των Ιχθύων, να αντισταθείς σε κάποιον: Πάρα πολύ έξυπνο, που του αρέσει να προσφέρει.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που κρύβουν μεγάλο πάθος μέσα τους

Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές του κάθε άντρα του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved