Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές του κάθε άντρα του ζωδιακού

Οφείλεις να τις ξέρεις πριν προχωρήσεις σε σχέση μαζί του!

Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές του κάθε άντρα του ζωδιακού

Η ζωή μας διδάσκει ότι τίποτα δεν είναι 100% καλό. Θα έχει και τις… στραβές του πλευρές. Όλοι αξίζουν να βιώσουν την αληθινή αγάπη κι εσύ μπορεί να την έχεις βρει. Ωστόσο, πρέπει να διαβάσεις ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες στιγμές ενός άντρα του ζωδιακού, ώστε να είσαι προετοιμασμένη πριν προχωρήσεις σε σχέση μαζί του:

ΚΡΙΟΣ

Σ' αγαπώ

Οι Κριοί μπορούν να φέρουν σε μια σχέση πολύ ενθουσιασμό και χαρά. Δεν είναι ποτέ βαρετοί και εμπνέουν τους συντρόφους τους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι υπερβολικά αξιόπιστα και υποστηρικτικά άτομα.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Είναι δύσκολο να κάνεις έναν Κριό να καθίσει ακίνητος έστω και για λίγο και η παρουσία του στο χώρο μπορεί να αποδειχθεί εξαντλητική. Οι Κριοί έχουν βίαια ξεσπάσματα αν τα πράγματα δεν γίνουν με το δικό τους τρόπο και επειδή το να κερδίζουν είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, γίνονται πολύ κακοί όταν χάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σ' αγαπώ

Όταν αγαπάς έναν Ταύρο, θα σου ανταποδώσει την αγάπη σου εις διπλούν. Είναι πολύ υπομονετικοί, καλόκαρδοι και αποφασιστικοί. Θα κάνουν το σπίτι σου ένα ζεστό, αισθησιακό ναό, οπότε το να μείνεις στο σπίτι μαζί τους είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Οι Ταύροι μερικές φορές γίνονται εντελώς εγωπαθείς και άπληστοι και μπορεί να το παρακάνουν με την ξεκούραση και την χαλάρωση. Κανένας δεν είναι τόσο πεισματάρης όσο οι Ταύροι και τις περισσότερες φορές είναι ανυποχώρητοι. Όταν τους ερωτευτείς, να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις ένα σωρό παραχωρήσεις για να τους ικανοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σ' αγαπώ

Όταν είσαι με έναν Δίδυμο, πάντα διασκεδάζεις και βρίσκεσαι σε διανοητική έκσταση. Είναι υπερβολικά έξυπνοι και υπέροχοι συνομιλητές. Μπορούν να μιλήσουν για οτιδήποτε με οποιονδήποτε και, κάθε φορά, οι συνομιλητές τους νιώθουν να διευρύνονται οι νοητικοί τους ορίζοντες.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Όταν αγαπάς έναν Δίδυμο, είναι σαν να αγαπάς δύο ανθρώπους. Μερικές φορές έχεις απέναντί σου ένα άτομο με λαμπρό μυαλό, ομιλητικό, με κοινωνική εξυπνάδα. Άλλες φορές πάλι, έναν μοναχικό ήρεμο τύπο που σε τρομάζει κάπως. Αν και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας τους είναι συναρπαστικός, αν το παρακάνουν με το δυαδισμό τους, μπορεί να γίνουν εκνευριστικοί ή και ενοχλητικοί.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σ' αγαπώ

Οι Καρκίνοι είναι τόσο διαισθητικοί και προσεκτικοί που ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεσαι, τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Η αγάπη τους είναι σαν μια ζεστή κουβέρτα σε μια ψυχρή μέρα: ευχάριστη, άνετη και ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις!

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Δεν είναι ότι έχουν κακή διάθεση από νοοτροπία, απλώς δεν υπάρχει μέση οδός με τα συναισθήματά τους: Αισθάνονται σε κάθε κύτταρο του κορμιού τους όλα όσα εκφράζουν. Μπορούν να είναι υπερβολικά απαιτητικοί στο συναισθηματικό τομέα, πράγμα που τεστάρει την υπομονή των συντρόφων τους.

ΛΕΩΝ

Σ' αγαπώ

Κανείς δεν μπορεί να κυριαρχήσει μέσα σε έναν χώρο, όπως αυτός. Οι Λέοντες είναι αστέρια όπου κι αν πάνε κι όταν αγαπάς έναν Λέοντα, είναι σαν όλα τα αστέρια να φωτίζουν κι εσένα! Είναι πολύ γενναιόδωροι, δημιουργικοί και πιστοί. Γίνονται θαυμάσιοι σύντροφοι, ειδικά αν τους επιτραπεί να έχουν, έστω ελαφρώς, το… πάνω χέρι!

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Οι Λέοντες πρέπει να προσέχουν, μήπως εκληφθούν ως αυταρχικοί, δυνάστες ή χειριστικοί από τους συντρόφους τους. Το αστείο είναι πως, παρόλη την αυτοπεποίθηση και τον ναρκισσισμό τους, χρειάζονται οπωσδήποτε την υποστήριξη και τον έπαινο των δικών τους ανθρώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σ' αγαπώ

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικοί σύντροφοι επειδή είναι πρόθυμοι να μάθουν και να κάνουν οτιδήποτε θα δώσει ευτυχία στο άτομο που είναι σημαντικό για εκείνους. Θα λύσουν κάθε πρόβλημα, θα επιδιορθώσουν ό,τι χαλάσει και ακόμα θα τους μείνει χρόνος για να ψάξουν τι είναι αυτό που σου δίνει χαρά για να σου το προσφέρουν και να σε εκπλήξουν.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Είναι δύσκολο να σταθείς με αγάπη δίπλα σε έναν Παρθένο όταν γίνεται υπερβολικά επικριτικός είτε προς τον εαυτό του είτε προς τα άτομα του στενού του κύκλου. Μπορεί να στενοχωριέται σχεδόν για τα πάντα και όταν μπαίνει στη «ζώνη της τελειομανίας», νιώθεις αναπόφευκτα ότι τίποτα από αυτά που κάνεις δεν είναι καλό, ούτε αρκετό.

ΖΥΓΟΣ

Σ' αγαπώ

Οι Ζυγοί είναι ανοιχτόμυαλοι και δεν σε επικρίνουν ποτέ, επειδή έχουν πάντα τη δυνατότητα να δουν τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική. Είναι γοητευτικοί, ρομαντικοί και ιδεαλιστές. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ εύκολο να τους αγαπήσουν.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Μερικές φορές, η ανικανότητά τους να πάρουν αποφάσεις, μπορεί να τρελάνει άνθρωπο. Μισούν τις ευθείες αντιπαραθέσεις, εκτός αν πρόκειται για κάποια τεράστια αδικία. Γενικά πάντως προτιμούν να υποφέρουν σιωπηλά ως μάρτυρες, παρά να αποφασίσουν. Πάντως, ενώ λαχταρούν για ισορροπία, δεν καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει καμία αρμονία στο να πιέζεις τα αισθήματά σου μέχρι να εκραγείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σ' αγαπώ

Μπορείς να εμπιστευτείς απεριόριστα έναν Σκορπιό, καθώς δεν θα σου πει ποτέ ψέματα και θα είναι πιστός. Νιώθουν τα πάντα με φοβερή ένταση και ζουν τη ζωή τους με πάθος, έχοντας πάντα ένα σκοπό.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Μπορεί να σε ξαφνιάσει να μάθεις ότι οι Σκορπιοί στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο ευάλωτα ζώδια. Ιδιαίτερα, επειδή το κρύβουν με πράγματα όπως οι σιωπηλές περιποιήσεις, τα αγγίγματα και τα σκοτεινά βλέμματα. Επιπλέον, τείνουν να μην είναι καθόλου ανεκτικοί στα ψεγάδια ή τα ελαττώματα των άλλων ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σ' αγαπώ

Είναι εύκολο ν’ αγαπήσεις τους Τοξότες επειδή είναι τόσο ανοιχτόκαρδοι και αστείοι. Τους αρέσει να μοιράζονται εμπειρίες με ανθρώπους που αγαπούν το γέλιο και την καλοπέραση.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Μπορεί να εξελιχθεί σε τεράστια πρόκληση να κάνεις έναν Τοξότη να δεσμευτεί για οτιδήποτε, από γάμο έως να αγοράσει εισιτήρια για το θέατρο. Μπορούν να γίνουν αρκετά δύστροποι, αν περάσει από το μυαλό τους ότι κάποιος άνθρωπος ή κατάσταση προσπαθεί να τους θέσει περιορισμούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σ' αγαπώ

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι, αξιόπιστοι και εργάζονται ακούραστα. Το σπουδαίο με αυτούς είναι ότι, παρά την ωριμότητα και την πρακτικότητά τους, έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, καθώς και πολλές, υγιείς σεξουαλικές ορέξεις.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Όταν οι Αιγόκεροι βρίσκονται στη φάση «εργασία», τείνουν να απομονώνονται κάπως και έχουν δυσκολία να κάνουν διάλειμμα, ακόμα και για να φάνε ή για… να πάνε διακοπές. Πρέπει να μάθουν ότι μια ζωή που γεμίζει μόνο με δουλειά δεν είναι πλήρης και να αντιληφθούν το βαθμό δυσκολίας που έχει αυτή η επιλογή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σ' αγαπώ

Το να αγαπάς τους Υδροχόους έχει πολλά καλά, επειδή είναι ανθρωπιστές, εφευρετικοί και ξύπνιοι. Θα σε αποδεχτούν όπως είσαι και δεν θα χρειαστεί να κάνεις πίσω στις θέσεις σου ούτε για μια στιγμή. Θα σε βοηθήσουν να δεις τον κόσμο σαν ένα έργο τέχνης που διαρκώς εξελίσσεται.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Όταν ένας Υδροχόος θυμώσει μαζί σου, θα το καταλάβεις επειδή η συμπεριφορά του θα είναι ψυχρή, το ύφος του αδιάφορο και η φροντίδα του για σένα σιωπηλή. Σίγουρα πάντως δεν θα το καταλάβεις επειδή θα καθίσει να σου εξηγήσει πως νιώθει. Οι Υδροχόοι κρατάνε τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους και νιώθουν πολύ άβολα όταν οι άλλοι γύρω τους εκφράζονται συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σ' αγαπώ

Οι Ιχθύες είναι αξιαγάπητοι, δημιουργικοί άνθρωποι που γίνονται πολύ συμπαθείς σε όλους όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι άτομα που έχουν πολύ βάθος και λαχταρούν να δεθούν στενά με κάποιον. "Πέφτουν στα βαθιά" για τους αγαπημένους τους και είναι πολύ δοτικοί στην αγάπη, τρυφεροί και ιδιαίτερα γενναιόδωροι με όσους ανταποδίδουν τα συναισθήματά τους.

Δύσκολο να σ' αγαπώ

Δεν είναι εύκολο να αγαπάς τους Ιχθύς όταν επιτρέπουν στους ανθρώπους να τους καταπατούν συναισθηματικά ή να τους πιάνουν κορόιδα κατ’ εξακολούθηση. Συχνά, εύχεσαι να μπορούσες να τους προσφέρεις ένα στήριγμα, αλλά μάλλον δεν θα βοηθούσες και πολύ, αφού θα έπεφταν και πάλι στην πλάνη τους.

Διάβασε επίσης: Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι απόλυτοι στη σχέση τους

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved