Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι απόλυτοι στη σχέση τους

Αντέχεις να είσαι με έναν από αυτούς;

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι απόλυτοι στη σχέση τους

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα! Υπάρχουν ζώδια που είναι υποχωρητικά και βάζουν νερό στο κρασί τους και άλλα που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Θέλουν να γίνεται το δικό τους, ο λόγος τους είναι νόμος, δε συμβιβάζονται με τίποτα και θα κάνουν... χαμό, αν τολμήσεις να πας αντίθετα από τις βουλές τους. Αν λοιπόν έχεις μπλέξει με έναν από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού, σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι μόνο εύκολοι δεν είναι… Λοιπόν, πόσο θα αντέξεις σε μια σχέση μαζί τους;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν πιστεύει στην Δημοκρατία. Πιστεύει στον εαυτό του και θεωρεί πως έχει πάντα δίκιο. Δεν του αλλάζεις γνώμη. Αν «σφηνωθεί» κάτι στο μυαλό του, δεν βγαίνει από εκεί ο κόσμος να χαλάσει. Αν δεν περάσει το δικό του και αν δεν του κάνεις το χατίρι, θυμώνει και… «μουλαρώνει» σαν μικρό παιδί. Ούτε γνώμη αλλάζει. Ό,τι και να του λες ή όσα αποδεικτικά στοιχεία και να έχεις ότι κάνει λάθος, δεν τα βλέπει καν… Αν πιέσεις πολύ έναν Ταύρο, θα δεις ένα πρόσωπο που μόνο γλυκούλικο δεν το λες. Θα γίνει ξινός και μπορεί να σε προσβάλλει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος έχει στο μυαλό του «κουτάκια». Λειτουργεί με συγκεκριμένους τρόπους. Έχει οργανόγραμμα και δεν το αλλάζει όσο και να… «χτυπιέσαι». Ούτε γνώμη αλλάζει, ούτε θα κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι σωστό. Αν και είναι μεταβλητό ζώδιο, δεν είναι τόσο… διαλλακτικός. Ό,τι πει θα πρέπει να είναι «νόμος» γιατί μόνο εκείνος ξέρει ποιο είναι το σωστό και πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα… Αν πας να τον κοντράρεις θα γίνει επικριτικός και λίγο... κακός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γενικά έχει μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι του και είναι γνωστός για την απολυτότητα και την αδιαλλαξία του. Αν δεν μπορείς να τις ικανοποιήσεις, θα νιώσει απογοητευμένος με την επιλογή που έκανε και θα έχει μια σχετικά άσχημη αντιμετώπιση ως προς εσένα. Δεν θα σκεφτεί, αν θα σε πληγώσει. Δεν φημίζεται για την ευγένεια και τον τρόπο με τον οποίο απαντά όταν νιώθει θυμό ή απογοήτευση. Ανήκει στα ζώδια που δεν αλλάζουν γνώμη, έχει τη δική του και δεν την διαπραγματεύεται..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο αγύριστα κεφάλια είναι ο Ταύρος και ο Σκορπιός, άλλο τόσο είναι και ο Υδροχόος. Θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο πνευματικά και νοητικά από τους άλλους, πιστεύει πως έχει περισσότερες γνώσεις και φυσικά, δεν του αλλάζεις μυαλά. Δεν θα διστάσει να σε προσβάλλει, αν πας να του «τη βγεις» ή να το παίξεις πιο έξυπνη από εκείνον. Φημίζεται για την ψυχρότητά του σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά και τις… «πληρωμένες» απαντήσεις που δίνει.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει ποια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη σου σε μια σχέση!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Τα 4 ζώδια που θα πέσουν στα πατώματα, αν χωρίσουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved