Τα 3 ζώδια που κρύβουν μεγάλο πάθος μέσα τους

Τα 2 δεν το εκδηλώνουν

Τα 3 ζώδια που κρύβουν μεγάλο πάθος μέσα τους

Ο Σκορπιός και ο Κριός βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των παθιασμένων ζωδίων αλλά υπάρχουν κι οι... κρυφές πληγές. Αυτά τα ζώδια που μπορούν να ελκύσουν παρά το ότι δεν εκδηλώνουν το πάθος τους! Κάτω από την επιφάνεια όμως σιγοκαίει, ανεξάρτητα από το πόση λάμψη εκπέμπουν με την πρώτη ματιά. Ποια είναι αυτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος δεν φημίζεται για τις ελαφρές και παιχνιδιάρικες ιδιότητες που θα φέρουν χαρά στους ανθρώπους γύρω του. Εντούτοις, κάτω από την ανάγκη του για να κάνει σχέσεις κρύβει ένα βαθύ πάθος και μια ηδονιστική πείνα, που μπορεί να καταβάλει ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια για να το κρύψει. Πράγμα που σημαίνει ότι μόλις μπείτε στον κύκλο των ατόμων που εμπιστεύονται, θα δείτε τη φλογερή πλευρά του. Είναι το ζώδιο που πατάει γερά στη γη, αλλά αναζητά με πάθος τον αισθησιασμό και την ευχαρίστηση. Είτε περνούν ώρες στο κρεβάτι με τον/την εραστή τους, είτε παλεύουν για την κατάκτηση μιας μακροχρόνιας κατάστασης, οι Ταύροι αγαπούν να αισθάνονται παρόντες στο σώμα τους και πρέπει να έρχονται συχνά σε επαφή με τον φυσικό τους εαυτό.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης, είναι εξαιρετικά προσαρμοστικό άτομο και η παρέα μαζί του είναι συναρπαστική. Αν και μπορεί να μην έχει την αισθησιακή ένταση του Σκορπιού, του Κριού ή του Καρκίνου, η μαγεία του Τοξότη έγκειται στον ενθουσιασμό του για τη ζωή. Είναι τόσο παθιασμένος που γρήγορα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Καθώς μιλάς μαζί του, θα εντυπωσιαστείς από το πώς θα ξεχύνεται η βαθιά δεξαμενή των γνώσεών του σε… όλα τα πεδία. Οποιοδήποτε θέμα κι αν θίξεις, ο Τοξότης θα έχει αυτή την ενθουσιώδη όψη στα μάτια και θα μοιραστεί μαζί σου απόψεις και σκέψεις που πιθανότατα δεν έχεις ξανακούσει πριν, προσφέροντάς σου αφειδώς μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι βέβαια ο γνωστός εργασιομανής του ζωδιακού, και ως τέτοιος είναι ένα ζώδιο που μπορεί να μοιάζει περισσότερο σκληρό και άκαμπτο απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Κάτω από την εμμονή του για επιτυχία υπάρχει ένα έντονο πάθος που τον σπρώχνει να συνειδητοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του. Ως παρορμητικό ζώδιο της γης, είναι ένας ηγέτης που, στο ταξίδι του προς την κορυφή, μπορεί να αντέξει και να ανταπεξέλθει σε τραύματα και χτυπήματα. Βλέπει συχνά τη ζωή ως μια ανηφόρα που για να την ανέβει πρέπει να δώσει μάχες, με την απόλυτη ανταμοιβή του να έρχεται μόνο μετά από ταλαιπωρία και θυσίες. Ο φιλόδοξος Αιγόκερως συμβολίζεται από μια κατσίκα που ανεβαίνει σε έναν βραχώδη λόφο, κάνοντας ένα προσεκτικό βήμα κάθε φορά. Έτσι, ακριβώς θέλει να κάνει τα πάντα αυτό το υπομονετικό ζώδιο, τόσο στη ζωή όσο και στον έρωτα.

Διάβασε επίσης:Αυτά τα ζώδια θα επουλώσουν τα ερωτικά σου τραύματα

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια που θέλουν χρόνο για να «ανοιχτούν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved