5 ζώδια που θα σε αγαπήσουν βαθιά και χωρίς ανταλλάγματα

Η αγάπη τους είναι πολλές φορές άδολη.

5 ζώδια που θα σε αγαπήσουν βαθιά και χωρίς ανταλλάγματα

Είναι από τα άτομα που ξέρουν να αγαπούν και μάλιστα να αγαπούν «βαθιά». Μπορούν για έναν έρωτα να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό και την υπερηφάνεια τους και να τα δώσουν όλα. Ακόμα και αν δεν τους είναι τόσο εύκολο, είναι ικανά να κάνουν ένα βήμα πίσω και να δώσουν στο ταίρι τους την απόλυτη αγάπη.

Πιστεύουν στον αληθινό έρωτα και πραγματικά κάποιες φορές πέφτουν με τα μούτρα και «καψουρεύονται ως το κόκκαλο». Για ποια ζώδια μιλάμε;

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο παράξενο, που βλέπεις τον Κριό σε αυτή τη λίστα, όμως μην ξεχνάς, ότι το συγκεκριμένο ζώδιο έχει την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Και όπως τα μικρά παιδιά αγαπούν άδολα και πολύ, έτσι και εκείνος μπορεί να δώσει πολλή αγάπη και πάθος.

Του είναι δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του και να ρίξει λίγο τα μούτρα του, ωστόσο βρίσκει άλλους τρόπους για να σου δείξει το πόσο πολύ σε αγαπά και σε νοιάζεται. Είναι δοτικός και γενναιόδωρος, όταν είναι καψούρης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνεται το παιδί της Αφροδίτης να μην ξέρει να αγαπά; Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο άκρως συναισθηματικό, ερωτικό και δοτικό. Όταν αγαπά, αγαπά μέχρι το τέλος και μένει πιστός στο ταίρι του. Θα κάνει τα πάντα για να του προσφέρει αγάπη, ασφάλεια, σταθερότητα και μονιμότητα.

Δεν είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται ή που ανοίγεται εύκολα. Όμως όταν βρει το κατάλληλο άτομο στην ζωή του, γίνεται… «βούτυρο» και λιώνει.

Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γεννημένος για να αγαπά και να δίνει. Όταν το κάνει δεν ζητά ποτέ ανταλλάγματα. Όλα βγαίνουν μέσα από την καρδιά του. Αυτός είναι ο τρόπος του για να σου δείξει το πόσο σε αγαπά και φυσικά το πόσα πολλά σημαίνεις για εκείνον.

Είναι σαν το τραγούδι της Βανδή που λέει: «Καρδιά μου στα’ δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο. Έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ. Στα ‘δωσα όλα μέσα από την καρδιά μου πράγματα και συναισθήματα μου για να σου θυμίζουν κάθε ώρα και λεπτό πως νιώθω εγώ».

ΖΥΓΟΣ

Το έτερο παιδί της Αφροδίτης είναι ο Ζυγός. Το ζώδιο αυτό γεννήθηκε για να δίνει και να παίρνει αγάπη. Ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι για ένα άτομο και την δίνει άδολα, αμέριστα και χωρίς να ζητά ανταλλάγματα.

Το μόνο που θέλει είναι να βλέπει το ταίρι του χαρούμενο και χαμογελαστό. Να ξέρει ότι είναι ευτυχισμένο στο πλευρό του και ότι μπορούν να έχουν μια ήρεμη και πετυχημένη σχέση. Βάζει τον/τη σύντροφό του πάνω από τον εαυτό του σε πολλά πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τι να πει κανείς για τους Ιχθύς; Είναι ένα ζώδιο που το συναίσθημα κυλά στις φλέβες του. Θέλει να ζει το δικό του παραμύθι και βλέπει το ταίρι του ως τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα. Για τον λόγο αυτό, έχει και την ανάλογη συμπεριφορά.

Δίνει όσα περισσότερα μπορεί στην σχέση. Δεν τον νοιάζει πού θα βγει όλο αυτό, αρκεί να βλέπει τον/τη σύντροφό του ευτυχισμένο/η και να ζει τον απόλυτο παραμυθένιο έρωτα. Έχει μια απίστευτη ικανότητα να σε κάνει να νιώθεις τόσο αγαπητός, σημαντικός και ξεχωριστός...

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι τα πιο πετυχημένα

Οι 4 μονογαμικοί άντρες του ζωδιακού

Αυτά τα ζώδια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved