Αυτά τα 3 ζώδια δεν αντέχουν να περάσουν μόνα τους την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Βρίσκεται και το δικό σου ζώδιο ανάμεσά τους;

Αυτά τα 3 ζώδια δεν αντέχουν να περάσουν μόνα τους την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Για πολλούς η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ίσως και το όλο κλίμα υποχρεωτικής έκφρασης συναισθημάτων και αγάπης να τους εκνευρίζει.

Για άλλους όμως, αυτή η μέρα μεταφράζεται ως η γιορτή του έρωτα και της πραγματικής αγάπης και πραγματικά το φέρουν βαρέως να μην έχουν δίπλα τους το ταίρι τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεσαι πολύ έντονα μία αόρατη απειλή σε σχέση με τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι απλά η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια όλες οι αρνητικές σκέψεις περί μοναξιάς που σε βασανίζουν όσο καιρό είσαι single.

Για να νιώσεις πληρότητα χρειάζεσαι τον άνθρωπο σου και πλέον το έχεις βάλει πείσμα πως σύντομα θα βρεις το άλλο σου μισό και το χρόνου τέτοια μέρα θα γιορτάζετε αγκαλιά.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να περάσεις αυτή τη μέρα χωρίς να βουλιάξεις μέσα σε αρνητικά συναισθήματα. Αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και η αυτοπεποίθηση σου είναι στο πάτωμα.

Από τη μία σκέφτεσαι ότι ο λόγος της μοναξιάς σου είναι η ατυχία σου και από την άλλη ότι ίσως δεν μπορούν να σε καταλάβουν και να σε εκτιμήσουν όπως σου αξίζει. Όλα αυτά επί ώρες θα τα συζητάς με την οικογένεια σου.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σου θα περάσει με το να είσαι σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι καθόλου μικρό το κακό που σε βρήκε και όχι δεν ξεπερνιέται έτσι απλά. Αυτή τη μέρα γιορτάζει όλος ο πλανήτης ανά ζεύγη τον έρωτα την αγάπη και τη συντροφικότητα.

Παντού υπάρχουν κόκκινες και ροζ καρδούλες με χρυσόσκονη. Και εσύ που είσαι σε όλο αυτό; Η μέρα κλείνει με την υπόσχεση στον εαυτό σου «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΑΞΙΑ!».

Διάβασε περισσότερα: Happy Valentine’s Day: Χάρισε τα πιο στιλάτα παπούτσια με αφορμή αυτή τη ρομαντική ημέρα

Άγιος Βαλεντίνος: Τι δώρο να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved