Αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι τα πιο πετυχημένα

Είναι ο τέντζερης που κύλησε και βρήκε το καπάκι!

Αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι τα πιο πετυχημένα

Τα ζώδια αυτά, όταν μπλέξουν με άτομο του ίδιου ζωδίου, τότε μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή σχέση. Και αυτό γιατί επικοινωνούν πολύ καλά, αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και έχουν ίδια ενδιαφέροντα και ασχολίες. Μόνο 4 από τα 12 ζώδια πάντως -η αλήθεια είναι- μπορούν να καταφέρουν να χτίσουν μια τόσο καλή σχέση με το ίδιο ζώδιο με εκείνα. Πάμε να τα δούμε!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός. όταν βρει στην ζωή του έναν άλλο Ζυγό, πραγματικά νιώθει σαν να έχει βρει το άλλο του μισό. Γιατί μπορεί να έχει μια σχέση ήρεμη, αρμονική. Νιώθει την απόλυτη αγάπη, την τρυφερότητα, την φροντίδα και την ηδονή. Μεταξύ τους υπάρχει αλληλοκατανόηση και έχουν τα ίδια γούστα.

Διασκεδάζουν με τον ίδιο τρόπο και συχνάζουν στα ίδια μέρη. Είναι δυο άτομα με γούστο, καλαισθησία και λατρεύουν οτιδήποτε όμορφο, λαμπερό και…χλιδάτο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεταξύ μας… μόνο ένας άντρας Παρθένος μπορεί να τα βρει τόσο καλά με μια γυναίκα Παρθένο και το αντίστροφο. Το ζευγάρι αυτό είναι πραγματικά, λες και συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Κάνουν τα σχέδιά τους, βάζουν το πρόγραμμά τους, καταστρώνουν τα οργανογράμματά τους και κανένας από τους δυο δεν ξεφεύγει.

Θέλουν τα ίδια πράγματα και το κυριότερο σε αυτό το ζευγάρι είναι ότι σκέφτεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Κόβει ο ένας και ράβει ο άλλος.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να καταλάβει έναν άλλο Δίδυμο τόσο καλά. Αυτοί οι δυο μπορούν πραγματικά μαζί να βρουν την απόλυτη ευτυχία, αφού και μοιράζονται την αγάπη τους για επικοινωνία, έχουν δικούς τους κώδικες και δεν καταλαμβάνονται από έντονο συναίσθημα. Μπορούν να κάνουν μια σχέση που να κρατήσει, ακόμα και για πάντα, αν και το για πάντα για τον Δίδυμο είναι απαγορευμένη έκφραση.

Όπως και να έχει, αυτοί οι δυο είναι το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι και θα ζήσουν στιγμές γεμάτες κίνηση και ποικίλα ενδιαφέροντα, οπότε δε θα βαρεθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τρέλα, την ανεμελιά και την παιδικότητα του Τοξότη μπορεί να την ισοσταθμίσει μόνο ένας άλλος Τοξότης. Οι δυο τους μπορούν να κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Να παίρνουν την βαλίτσα τους και όπου τους βγάλει. Μπορούν να επικοινωνήσουν άψογα, δεν μιζεριάζουν, είναι ελεύθερα άτομα και η ευτυχία στο ζευγάρι αυτό είναι σχεδόν εγγυημένη.

Ο Τοξότης γενικά δεν δεσμεύεται, αλλά αν βρει έναν άλλο Τοξότη, είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνει γιατί νιώθει τόσο οικεία μαζί του και ότι βρήκε έναν άνθρωπο που να τον καταλαβαίνει και να μην τον θέλει δεμένο πάνω του.

Διάβασε επίσης:

Οι 4 μονογαμικοί άντρες του ζωδιακού

Αυτά τα ζώδια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν

Αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν συνάδελφό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved