Αυτά τα ζώδια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν

Θα «γιατρέψουν» τις ερωτικές πληγές σου

Αυτά τα ζώδια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν

Όλοι κάποια στιγμή πληγωθήκαμε, πονέσαμε και κλάψαμε για μια σχέση που τελείωσε, έναν έρωτα που χάθηκε. Ορισμένοι το ξεπεράσαμε, σε άλλους άφησε σημάδια βαθιά χαραγμένα στην καρδιά. Υπάρχουν, ωστόσο, 4 ζώδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν σου και να σου προσφέρουν μια καλή και ποιοτική σχέση. Ποια είναι αυτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άνθρωπος σταθερός, που του αρέσει να είναι σε σχέση και είναι αξιόπιστος. Μπορεί να σου προσφέρει ηρεμία, ασφάλεια, αλλά παράλληλα να σου δώσει το πάθος και τον ρομαντισμό που αναζητάς. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για σχέση αν σε ενδιαφέρει η χρονική διάρκεια. Θα σε κάνει να ξεχάσεις τα όσα άσχημα έζησες στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι άνθρωπος έξω καρδιά. Δοτικός, λαμπερός, αλλά και… παθιασμένος. Θα σου δώσει ρομαντισμό, αγάπη, αλλά και ασφάλεια, εφ' όσον και του ίδιου δεν του αρέσουν οι απότομες αλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα. Είναι γεννημένος αρχηγός και ξέρει πώς να σε παρασύρει κι εσένα και να σου χαρίσει μια ευτυχισμένη σχέση, βασισμένη σε γερά θεμέλια. Θα σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα στο πλευρό ενός βασιλιά και να πιστέψεις ότι τα παραμύθια τελικά μπορεί να βγουν αληθινά.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Ο άνθρωπος συνώνυμο της σχέσης, που ο έρωτας και η ηρεμία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Θα είσαι η προτεραιότητά του ό,τι και να γίνει. Θα σε βάζει πάνω από όλους και όλα κι αυτό γιατί το να είστε μαζί είναι το πιο σημαντικό. Γεννημένος για να είναι ζευγάρι και ποτέ μόνος, μπορεί να κάνει όσες υποχωρήσεις χρειαστεί για να είστε καλά κι ευτυχισμένοι. Θα σου δείξει ότι μπορείς να χαλαρώσεις μαζί του και ό,τι έγινε στο παρελθόν σου, έγινε και να το αφήσεις εκεί. Και φυσικά, ότι μπορείς να ελπίζεις στον αληθινό έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι μια κατηγορία μόνος του. Είναι το άτομο που αν τα βρείτε και ταιριάξετε θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή αλλιώς. Θα σου διδάξει ότι πρέπει να κοιτάζεις μόνο μπροστά και να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Θα σε βοηθήσει επίσης να κλείσεις τις πληγές του παρελθόντος και να «γιατρευτείς» από λάθος έρωτες και σχέσεις που σε έκαναν να πονέσεις πολύ γιατί θα σε κάνει να καταλάβεις ότι τον χρόνο δε μπορείς να τον γυρίσεις πίσω, για να διορθώσεις ό,τι έγινε, οπότε δεν πρέπει να στενοχωριέσαι, αλλά να χαίρεσαι που ξέφυγες από τα άτομα που ήταν ακατάλληλα για σένα.

Διάβασε επίσης: Το ζώδιό σου δείχνει ποια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη σου σε μια σχέση!

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved