Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να παντρευτείς, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Είσαι έτοιμος για γάμο ή αργείς να «ωριμάσεις»;

Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να παντρευτείς, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Για μερικά ζώδια, ο γάμος είναι περισπασμός, κυρίως επειδή θεωρούν ότι η δημιουργία μιας συντροφικής σχέσης με ένα άλλο άτομο θα βλάψει τις κοινωνικές ή και επαγγελματικές επιδιώξεις τους. Από την άλλη πλευρά, κάποια ζώδια, τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερες κοινωνικές φιλοδοξίες, πιστεύουν ότι ο γάμος είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Αν πάντως νιώθεις ερωτευμένος/η με κάποιον/α και αναρωτιέσαι αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενωθεί το πεπρωμένο σας, διάβασε πιο κάτω τι έδειξε μια έρευνα για τα 12 ζώδια σχετικά με το πότε είναι η καλύτερη ηλικία να παντρευτούν:

Ζώδια που θα παντρευτούν, πριν τα 30 χρόνια τους!

Ταύροι, Καρκίνοι και Παρθένοι αγαπούν τη σταθερότητα και τις οικογενειακές αξίες. Αυτά τα 3 ζώδια έχουν μια έντονη αίσθηση της πρακτικής πραγματικότητας και θέλουν παντρευτούν πριν τα 30 τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, πατάς στερεά στο έδαφος και είσαι άτομο στο οποίο κάποιος μπορεί να βασιστεί. Με εσένα δεν υπάρχουν άσχημες εκπλήξεις! Μπορείς να αποφασίσεις τον γάμο πριν τα 30 σου, φρόντισε όμως να περιορίσεις την υπερβολική συναισθηματική εξάρτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αγαπάς την αφοσίωση και την αρμονία. Τα δεσμά του γάμου είναι πολύ σημαντικά για σένα και δεν σε φοβίζει μια μακροχρόνια δέσμευση. Μπορεί να παντρευτείς όταν θα είσαι 22 ή 23 ετών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου αρέσει να έχεις πλήρη αντίληψη για τη σχέση σου, αφού η αμφιβολία δεν σου ταιριάζει! Η αίσθηση της πραγματικότητας που διαθέτεις σε οδηγεί στο να παντρευτείς στην ηλικία των 25 ετών. Τα συναισθήματά σου είναι συνήθως ειλικρινή και με διάρκεια.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Ζώδια που θα παντρευτούν στα 30 τους!

Δίδυμοι, Κριός και Τοξότης θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή και χρειάζονται χρόνο πριν εμπλακούν σε μια σχέση. Για πολλά χρόνια, αυτά τα ζώδια θέλουν να ζουν ως έφηβοι πριν ακόμα σκεφτούν περί γάμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, αγαπάς την δημιουργικότητα και μισείς τη ρουτίνα. Χρειάζεται να έχεις εμπειρίες στη ζωή σου, πριν παντρευτείς. Ακόμα κι έτσι όμως, θα ήθελες ο γάμος σου να είναι μια διαρκής περιπέτεια!

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είσαι παρορμητικός, και αυτό μπορεί να σε κάνει από … ανόητο έως και αρκετά απότομο χαρακτήρα. Η υπομονή είναι για σένα άγνωστη λέξη. Έχεις την τάση να ακολουθείς την καρδιά σου αυθορμήτως, αλλά δεν θεωρείς ότι πρέπει απαραίτητα να μπεις σε καλούπια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, για σένα δεν υπάρχει καμία βιασύνη να φορέσεις το δαχτυλίδι! Ο/η σύντροφός σου πρέπει να έχει υπομονή και να σεβαστεί την ζωτική σου ανάγκη για ελευθερία.

Ζώδια που δεν ξέρουν ούτε θέλουν να ξέρουν πότε θα παντρευτούν:

Για Υδροχόους, Ιχθύς, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς και Αιγόκερους, η ημερομηνία του γάμου τους εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους! Αντλούν ευχαρίστηση με το να προκαλούν ερωτηματικά για αυτήν τη σπουδαία στιγμή της και να διατηρούν το σασπένς γύρω από μια πιθανή ένωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανάγκη σου για ελευθερία είναι πάνω απ’ όλα. Είσαι ένα ανεξάρτητο άτομο και πρέπει να επιμείνεις πολύ για να πείσεις τον εαυτό σου για τον γάμο! Ωστόσο, η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια μπορεί να σε κάνει να περάσεις στην… απέναντι όχθη της δέσμευσης, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σου αρέσει να υπάρχει ποίηση στα ρομαντικά σου αισθήματα και είσαι εξαιρετικά ευαίσθητος σε θέματα αγάπης. Μπορείς να δεχθείς να υπηρετήσεις τον έγγαμο βίο και την ρουτίνα του, αν το μελλοντικό σου ταίρι ξέρει πώς να κάνει μαγικές τις στιγμές σας! Δεν έχεις ποτέ μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή ηλικία γάμου στο μυαλό σου, αλλά όταν συμβεί θέλεις να είναι μια αξέχαστη εμπειρία!

ΛΕΩΝ

Λέοντα, εσύ πρέπει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και θα ήταν ανώφελο να σου πει κάποιος σε ποια ηλικία θα παντρευτείς. Ούτως ή άλλως, προτιμάς να αποφασίζεις μόνος για τον εαυτό σου. Ήδη έχεις μια σχηματισμένη εικόνα για το ποιος/α θα σε έπειθε για το μεγάλο βήμα. Χρειάζεσαι όμως λίγο χρόνο για να ανακαλύψεις μέσα στο πλήθος το άτομο που θα κοσμήσει τον κοινό σας βίο. Δεν είσαι ο τύπος που βιάζεται, όταν πρόκειται για αυτά τα θέματα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είσαι ένα ρομαντικό ζώδιο και ο γάμος πάντα σε έκανε να ονειρεύεσαι. Ωστόσο, διστάζεις και φοβάσαι μήπως είναι λάθος το να παντρευτείς σε μικρή ηλικία. Προτιμάς να ζυγίσεις το καλό και το κακό πριν δεσμευτείς σε οτιδήποτε. Αυτή η σπουδαία στιγμή στη ζωή σου δεν υπάρχει λόγος να συμβεί με βιασύνη. Καλύτερα, να περιμένεις, ώστε να ξέρεις τι θέλεις πραγματικά για να αποφύγεις το διαζύγιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καχυποψία και η ζήλεια μπορούν να σε κάνουν να διστάζεις στο να εμπιστευτείς το πρόσωπο που αγαπάς. Είσαι τόσο γενναιόδωρος όσο και απαιτητικός σύντροφος. Σου αρέσει το πάθος, αλλά παράλληλα φοβάσαι μήπως κάψεις και τα φτερά σου!

Η προτίμησή σου στα μυστήρια, είναι πιθανό να σε εμποδίζει από το να αποκαλύψεις στους άλλους πότε σκοπεύεις να παντρευτείς, ακόμα κι σκοπεύεις να το πράξεις σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είσαι φιλόδοξος και οργανωμένος. Διστάζεις να διαλέξεις ανάμεσα στον γάμο και την καριέρα. Η καρδιά σου πηγαινοέρχεται ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές. Εντούτοις, έχεις μια προσκόλληση στις οικογενειακές παραδόσεις και κάποια στιγμή θα ήθελες να δέσεις τη ζωή σου με ένα άλλο άτομο.

Όμως, συχνά επιλέγεις να φεύγεις από τις σχέσεις, κυρίως επειδή υπερισχύουν οι επαγγελματικές σου έννοιες. Ο/η σύντροφός σου θα χρειαστεί πολύ υπομονή για να σε «εξημερώσει» και να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Ξέρεις, πάντως, πώς να είσαι ένας πολύ σοβαρός, αξιόπιστος και στοργικός ερωτικός σύντροφος.

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που χάθηκε ο έρωτας και το πάθος από τη σχέση σου!

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved