Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Για ποιο λόγο ένα ζώδιο του νερού αποφεύγει να εμπλακεί σε μια σχέση;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Κάθε άνδρας μπορεί να βρεθεί σε μια κατάσταση, όπου η λέξη «σχέση» θα τον τρομάζει. Απευθυνόμενοι στην αστρολογία, διαπιστώνουμε ότι όλοι οι άντρες είναι πιθανό να αποφεύγουν τις σχέσεις, αλλά ο καθένας για διαφορετικό λόγο, ανάλογα με το ζώδιό του. Είτε, λοιπόν, βγαίνετε ραντεβού λίγους μήνες, είτε έχετε αποφασίσει να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, μπορούμε να μαντέψουμε κάποιους λόγους που ένας άντρας, μπορεί ν' αρχισει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τη δέσμευση.

Στις παρακάτω γραμμές, θα μας απασχολήσουν οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες που ανήκουν στα ζώδια του νερού συχνά αναβάλλουν όσο μπορούν το να «νοικοκυρευτούν» και στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

Ιδού, λοιπόν, γιατί ένας Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σχέση μαζί σου:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άντρες Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι, και όταν νιώσουν συναισθήματα αγάπης και φροντίδας για κάποιο άτομο, μπορεί να φοβηθούν ότι θα πληγωθούν.

Ο Καρκίνος θέλει να νιώθει προστατευμένος και ασφαλής πριν δώσει μια σοβαρή υπόσχεση για το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά είναι διστακτικός στο να συνάψει μια σοβαρή σχέση.

Μπορεί να χρειάζεται έξτρα χρόνο για να σε γνωρίσει καλύτερα. Δώσε του χρόνο για να αποκτήσει ένα επίπεδο άνεσης όπου θα αισθάνεται ασφαλής. Το να είσαι πρώτα φίλη του, ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένας καλός τρόπος να του δημιουργήσεις μια αίσθηση εξοικείωσης με την ενέργειά σου.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας άντρας Σκορπιός μπορεί να είναι απρόθυμος να δεσμευτεί αν πιστεύει ότι μπορεί να είσαι λίγο άστατη, αναποφάσιστη ή να… παίζει το μάτι σου γύρω-γύρω.

Ο άντρας Σκορπιός θέλει την απόλυτη αφοσίωση και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από μια σύντροφο που θα τον λατρεύει. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν δίνει υποσχέσεις τις τηρεί, οπότε θέλει το ίδιο και από τον σύντροφό του.

Η λέξη εμπιστοσύνη είναι το κλειδί με αυτό το ζώδιο. Έχει πολύ πάθος και εξαιρετική σφοδρότητα στα συναισθήματά του για να σου προσφέρει. Και δεν θέλει με τίποτα όλα αυτά να πάνε στον βρόντο!

ΙΧΘΥΕΣ

Αν τυχόν συμβεί και ένας άντρας Ιχθύς αποφεύγει να συνάψει μια σχέση, σημαίνει ότι τα συναισθήματά του δεν έχουν ακόμα αρκετό βάθος. Αυτός ο άντρας θα περιμένει να νιώσει βαθιά αγάπη για ένα άλλο άτομο, πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε μια σοβαρή δέσμευση.

Αν για παράδειγμα, έχει ακόμα μέσα του συναισθήματα που δεν έχουν παρέλθει ούτε διευκρινιστεί από μια περασμένη σχέση, το πιο πιθανό είναι να κάνει πίσω... πριν προχωρήσει μπροστά. Επιπλέον, «παίζει» το ενδεχόμενο να κρατάει ακόμα επαφή με την πρώην σχέση του.

Διάβασε επίσης:

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved