Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Ποια είναι η βασική αιτία που ένα ζώδιο του νερού αδιαφορεί ξαφνικά για τον σύντροφό του;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Γιατί ξαφνικά απομακρύνεται από κοντά σου;

Μήπως σου έχει συμβεί να είσαι μαζί με τον/την σύντροφό σου, αλλά να μην βρίσκεται πραγματικά «εκεί»;

Το να κρατιούνται κάποιες αποστάσεις σε ένα ζευγάρι μπορεί να είναι και απολύτως υγιές, αλλά αν ο/η σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις μόνος ή απομονωμένος, πιθανότατα πρέπει να αρχίσεις ν’ ανησυχείς.

Αρχικά, λάβε υπόψη ότι όπως ακριβώς εξελισσόμαστε ως άτομα, έτσι και οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου υφίστανται αλλαγές. Η δυναμική αλλάζει και το επίπεδο οικειότητας και εγγύτητας μεταξύ δύο ατόμων είναι φυσικό να υφίσταται διακυμάνσεις. Να έχει δηλαδή σκαμπανεβάσματα, κάτι σαν την άμπωτη και παλίρροια.

Επειδή λοιπόν ο σύντροφος σου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απομονώνεται ή να κλείνεται στον εαυτό του, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σχέση σας. Ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην καταλήξεις σε μια αντιπαραγωγική διαφωνία, αλλά να συζητήσεις ειλικρινά και με κατανόηση τα αίτια της απομάκρυνσης.

Παρακάτω, αναφέρεται ο βασικός λόγος που ένα ζώδιο του νερού, μπορεί να έχει ξαφνικά απομακρυνθεί από μια σχέση και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να νιώσει ένας Καρκίνος άνετα σε μια σχέση, πρέπει να τον… λούσεις με στοργή, ζεστασιά και φροντίδα. Αν διαπιστώσεις ότι τελευταία έχει απομακρυνθεί από κοντά σου, βεβαιώσου ότι του εκφράζεις τα συναισθήματά σου και του δείχνεις την αγάπη σου, ακόμα και στα πιο μικρά και ασήμαντα καθημερινά πράγματα.

Μήπως σου ξέφυγε και είπες κάτι που τον/την έκανες να προσβληθεί; Οι Καρκίνοι, ως σύντροφοι, είναι υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική. Αν έπεσες σε τέτοια σφάλμα, ζήτα συγνώμη αμέσως και άρχισε να τον λούζεις με επαίνους.

Επίσης, οι Καρκίνοι θέλουν το σπίτι τους να είναι ένα μικρό παλάτι και έχουν όλη τη διάθεση και το ταλέντο για να ασχοληθούν με αυτό. Και βέβαια είναι γνωστό πόσο πολύ εκτιμούν τους οικογενειακούς δεσμούς. Αν λοιπόν φροντίσεις να του παρέχεις όλα τα παραπάνω, ο ντροπαλός Καρκίνος θα εκφράσει την βαθειά, παθιάρικη φύση του σε χρόνο μηδέν.

Μια προειδοποίηση: Οι Καρκίνοι είναι άτομα που τείνουν να προσκολλώνται πάνω σου. Προσπάθησε να μην ενοχλείσαι από αυτήν τους τη συνήθεια, αλλά παράλληλα μην τους αφήσεις να σε χειραγωγήσουν.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός από τη φύση του δεν είναι και ιδιαίτερα στοργικός τύπος. Δεν είναι ότι δεν σε αγαπάει, απλώς έχει πολύ ευαίσθητη καρδιά και προσπαθεί να μην πληγωθεί.

Αυτό το ζώδιο μπορεί να γίνει πολύ κτητικό και εκδικητικό αν το βλάψεις, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή επιθυμεί την απόλυτη πίστη και υποταγή από τον σύντροφό του. Αν θέλεις να είναι με το μέρος σου, θα πρέπει να λειτουργήσεις λίγο πονηρά.

Μίλησέ του/της και εξήγησε ότι ανησυχείς για την απόσταση που δημιουργείται μεταξύ σας και περίγραψέ του πως αισθάνεσαι γι’ αυτό. Φρόντισε να είσαι ευθύς και ειλικρινής και ο/η Σκορπιός θα σεβαστεί την ευθύτητα με την οποία εκφράζεις τον πόνο σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι οι ιδεαλιστές του έρωτα. Τους αρέσει να πιστεύουν ότι ο/η σύντροφός τους μοιράζεται τις φιλοδοξίες τους για το μέλλον κι ίσως για τη δημιουργία οικογένειας. Επιθυμούν να τα δώσουν όλα στη σχέση τους και χρειάζονται συναισθηματική επιβεβαίωση για να διώξουν μακριά τις ανησυχίες τους.

Αν παρατήρησες ότι ο/η σύντροφος Ιχθύς είναι δεν εκδηλώνει την αγάπη του όπως συνήθως, σιγουρέψου ότι εξακολουθείς να κάνεις όλα εκείνα που του/της δείχνουν ότι νοιάζεσαι.

Ακόμα κι αν είστε μαζί για αρκετό καιρό, κάνε πράγματα που συνήθιζες όταν τον/την φλερτάριζες στην αρχή της γνωριμίας σας. Κανόνισε να βγείτε ραντεβού, θύμισέ του/της την αγάπη σου και κατάστρωσε σχέδια για το μέλλον που θα είναι ελκυστικά και για τους δύο.

Διάβασε επίσης:

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved