Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Έτσι θα του δείξεις ότι αξίζει πολλά για σένα

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσεις τη σχέση σου υγιή και ευτυχισμένη είναι να προσπαθήσεις να δείξεις ότι όχι μόνο αγαπάς τον/την σύντροφό στου, αλλά τον εκτιμάς πραγματικά γιατί είναι ξεχωριστός. Άλλωστε, ποιος δεν νιώθει καλύτερα, όταν ξέρει ότι τον αγαπούν και θέλουν να είναι μαζί του; Εάν δεν είσαι σίγουρος/η πώς να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις μέσα στην καρδιά σου, τότε η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο/η σύντροφός σου θα αισθανθεί την εκτίμηση, με βάση το ζώδιό του, μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το παιχνίδι μεταξύ σας.

Το να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη και το θαυμασμό σου μέσα στη σχέση, σύμφωνα με αυτό που χρειάζεται το ζώδιό του/της, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο, επειδή δείχνει ότι όχι μόνο τον/την εκτιμάς, αλλά τον θέλεις με έναν πιο ουσιαστικό και οικείο τρόπο. Έχοντας αυτό υπόψη σου, μπορείς να διδάξεις στον/στην σύντροφό σου το τι σημαίνει για σένα σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πέρα από τις αγάπες και τα… λουλούδια!

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που χρειάζονται τα ζώδια του νερού για να νιώσουν ότι είναι αποδεκτά από σένα και τα λογαριάζεις πραγματικά στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι υπερπλήρης όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και η σχέση του είναι ασφαλής. Κατά συνέπεια, οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να ενισχύσεις το συναίσθημά του ότι σημαίνει πολλά για σένα και να δείξεις πόσο αφοσιωμένος/η είσαι στο δέσιμο που έχεις μαζί του, είναι σαν να του χαρίζεις όλον τον κόσμο. Το να είσαι απολύτως παρών μέσα στη σχέση σας είναι αυτό που θα κάνει τον Καρκίνο σου να νιώσει ότι είναι πολύτιμος για σένα. Άφησε, λοιπόν, το τηλέφωνό σου στην άκρη και δώσε του όλη την προσοχή που χρειάζεται και του αξίζει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την παθιασμένη ιδιοσυγκρασία του. Του αρέσει να συνδέεται σωματικά με τον/την σύντροφό του και να τον αποπλανεί, δένοντάς τον τόσο στενά μαζί του σαν να του έχει κάνει μάγια. Αλλά επειδή είναι επίσης ένα ζώδιο του νερού, κρύβει μια πολύ συναισθηματική πλευρά κάτω από την σεξουαλική του γενναιοδωρία. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να γίνει πολύ ευαίσθητος όταν νιώσει ότι καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσει την οικειότητα στη σχέση σας. Αν θέλεις ο Σκορπιός σύντροφός σου να αισθάνεται ότι τον εκτιμάς θα πρέπει κι εσύ να κάνεις προσπάθειες προς την κατεύθυνση της οικειότητας. Επίσης, έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να νιώθει ότι τον ποθείς και τον επιθυμείς ερωτικά, ώστε να λειτουργεί υγιώς η λίμπιντό του.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι της παλιάς σχολής όταν μιλάμε για ερωτικές εκδηλώσεις και αγαπούν όλες τις παραδοσιακές χειρονομίες αγάπης. Θέλουν να τους γοητεύσεις και να τους φλερτάρεις και πάνω απ’ όλα θέλουν να είναι… διαρκώς ευτυχισμένοι! Δεν αντέχουν τη δυστυχία ούτε για αστείο! Οπότε το να εντρυφήσεις σε ρομαντικές κινήσεις και μεθόδους είναι το καλύτερο για να δείξεις στον Ιχθύ σου ότι τον αγαπάς. Το κλειδί για να κάνεις τον Ιχθύ να νιώσει ότι είναι πολύτιμος για σένα, είναι να τον διαβεβαιώσεις ότι όλες οι ρομαντικές σου χειρονομίες γίνονται με την καρδιά σου. Γράψε του αγαπησιάρικα ραβασάκια και βάλε τα στην τσέπη του. Αφιέρωσέ του το αγαπημένο σας τραγούδι στο ραδιόφωνο και γενικά κάνε καθημερινά μικρές ρομαντικές κινήσεις που θα κάνουν τον Ιχθύ σου να πέσει στα γόνατα για σένα.

Διάβασε επίσης:

Με αυτά τα 3 ζώδια είναι πιθανό να χωρίσεις και να ξανασμίξεις, πολλές φορές!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved