Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Έτσι θα του δείξεις ότι αξίζει πολλά για σένα

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσεις τη σχέση σου υγιή και ευτυχισμένη είναι να προσπαθήσεις να δείξεις ότι όχι μόνο αγαπάς τον/την σύντροφό στου, αλλά τον εκτιμάς πραγματικά γιατί είναι ξεχωριστός. Άλλωστε, ποιος δεν νιώθει καλύτερα, όταν ξέρει ότι τον αγαπούν και θέλουν να είναι μαζί του; Εάν δεν είσαι σίγουρος/η πώς να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις μέσα στην καρδιά σου, τότε η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο/η σύντροφός σου θα αισθανθεί την εκτίμηση, με βάση το ζώδιό του, μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το παιχνίδι μεταξύ σας.

Το να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη και το θαυμασμό σου μέσα στη σχέση, σύμφωνα με αυτό που χρειάζεται το ζώδιό του/της, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο, επειδή δείχνει ότι όχι μόνο τον/την εκτιμάς, αλλά τον θέλεις με έναν πιο ουσιαστικό και οικείο τρόπο. Έχοντας αυτό υπόψη σου, μπορείς να διδάξεις στον/στην σύντροφό σου το τι σημαίνει για σένα σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πέρα από τις αγάπες και τα… λουλούδια!

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που χρειάζονται τα ζώδια της Γης για να νιώσουν ότι είναι αποδεκτά από σένα και τα λογαριάζεις πραγματικά στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσφερέ του περιποιήσεις και όμορφα δωράκια

Ο Ταύρος είναι ένα πολύ στοργικό ζώδιο με μια εκλεπτυσμένη προτίμηση στα φινετσάτα πράγματα της ζωής, οπότε το να δέχεται περιποιήσεις από το αγαπημένο του πρόσωπο, μπορεί να ικανοποιήσει τόσο την ανάγκη του για τρυφερότητα όσο και για ομορφιά και «αφροδίσιες» απολαύσεις. Κάνε του έκπληξη με ένα δώρο σε ένα σπα, όπου θα δεχτεί όλες τις περιποιήσεις που ο κυβερνήτης του, η Αφροδίτη, λατρεύει ή εφάρμοσε αυτές τις περιποιητικές τακτικές στο σπίτι. Επίσης, το σπιτικό καλοφτιαγμένο φαγητό που συνοδεύεται από ένα πλούσιο επιδόρπιο θα κάνει τον Ταύρο σου να νιώσει πόσο πολύ τον αγαπάς και νοιάζεσαι γι’ αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώσε αξία στα συναισθήματά του

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την κριτική τους διάθεση απέναντι σε όλα και, δεδομένου ότι αυτή η φήμη τους προηγείται, συχνά αισθάνονται ότι οι καλές τους προθέσεις αγνοούνται ή απορρίπτονται. Με το να δώσεις αξία στα συναισθήματα ενός Παρθένου, του δείχνεις ότι, όχι μόνο τον ακούς και παρακολουθείς το πνεύμα με το οποίο εκφράζεται, αλλά και ότι εκτιμάς τις σκέψεις και τη γνώμη του. Αυτό είναι που πραγματικά και πάνω απ’ όλα θέλει ένας Παρθένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ξεχνάς να δείχνεις ευγνωμοσύνη

Ό,τι κι αν κάνει ο Αιγόκερως δίνει το 110% των δυνατοτήτων του. Αυτό είναι από μόνο του εντυπωσιακό, αλλά μπορεί να είναι πολύ κουραστικό επίσης. Έτσι, ένας σύντροφός που παρατηρεί πόση προσπάθεια καταβάλλει στις ενέργειές του και του το λέει κιόλας, θα κάνει τον Αιγόκερω να νιώσει ότι τον εκτιμά. Μην παραλείπεις να του εκφράσεις πόσο εντυπωσιάζεσαι από την ηθική στάση που κρατάει στην εργασία του και πόσο ευγνώμων νιώθεις για όλα όσα κάνει προκειμένου να καλυτερεύσει τόσο τη δική του όσο και τη δική σου ζωή. Αυτό και μόνο αρκεί για να σου χαρίσει την καρδιά του για πάντα.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved