Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Έτσι θα του δείξεις ότι αξίζει πολλά για σένα

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, έτσι θα δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι πολύτιμο για σένα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσεις τη σχέση σου υγιή και ευτυχισμένη είναι να προσπαθήσεις να δείξεις ότι όχι μόνο αγαπάς τον/την σύντροφό στου, αλλά τον εκτιμάς πραγματικά γιατί είναι ξεχωριστός. Άλλωστε, ποιος δεν νιώθει καλύτερα, όταν ξέρει ότι τον αγαπούν και θέλουν να είναι μαζί του; Εάν δεν είσαι σίγουρος/η πώς να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις μέσα στην καρδιά σου, τότε η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο/η σύντροφός σου θα αισθανθεί την εκτίμηση, με βάση το ζώδιό του, μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το παιχνίδι μεταξύ σας.

Το να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη και το θαυμασμό σου μέσα στη σχέση, σύμφωνα με αυτό που χρειάζεται το ζώδιό του/της, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο, επειδή δείχνει ότι όχι μόνο τον/την εκτιμάς, αλλά τον θέλεις με έναν πιο ουσιαστικό και οικείο τρόπο. Έχοντας αυτό υπόψη σου, μπορείς να διδάξεις στον/στην σύντροφό σου το τι σημαίνει για σένα σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πέρα από τις αγάπες και τα… λουλούδια!

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που χρειάζονται τα ζώδια της φωτιάς για να νιώσουν ότι είναι αποδεκτά από σένα και τα λογαριάζεις πραγματικά στη ζωή σου.

ΚΡΙΟΣ

Ζήσε μαζί του την περιπέτεια!

Για τον Κριό, κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για μια καινούργια περιπέτεια. Εξαιτίας αυτού, θέλει έναν σύντροφο που θα μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για νέες εμπειρίες. Μπορείς, λοιπόν, να προχωρήσεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο με το να του δείξεις ότι τον δέχεσαι για αυτό που είναι πραγματικά, παίρνοντας τα ηνία και σχεδιάζοντας μια περιπέτεια που θα ζήσετε μαζί οι δυο σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε: μακρινές ή κοντινές διακοπές σε ένα όμορφο μέρος, διασκέδαση σε ένα club που δεν έχει ξαναπάει ή ένα δείπνο σε κάποιο εστιατόριο με γεύσεις που δεν έχει ξαναδοκιμάσει. Ό,τι κι αν διαλέξεις, θα του αρέσει από τη στιγμή που δεν ακολουθεί τη συνήθη ρουτίνα, η οποία συχνά τον κάνει και βαριέται.

ΛΕΩΝ

Γέμισέ τον κομπλιμέντα και επιδοκιμασίες!

Ο Λέων είναι ζεστός και γενναιόδωρος, αλλά και το «εγώ» του δεν το λες και μικρό. Αν θέλεις να νιώσει το λιοντάρι σου ότι το εκτιμάς και είναι πολύτιμο για σένα, τότε δώσε ώθηση σε αυτό το «εγώ» σε μια ειλικρινή και τακτική βάση. Πες του όλους τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο ξεχωριστός και σε κάνουν να τον θέλεις τόσο πολύ. Και βεβαιώσου ότι δεν ξεχνάς να τον ευχαριστείς και να τον επαινείς όταν εκείνος/η προσπαθεί να σου εκφράσει την αγάπη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενθάρρυνε το ελεύθερο πνεύμα του!

Για να είναι ένας Τοξότης ευτυχισμένος μέσα σε μια σχέση χρειάζεται έναν σύντροφο που κατανοεί την επιθυμία του για χώρο και ελευθερία. Θέλει να επεκτείνει το μυαλό του εξερευνώντας και δοκιμάζοντας νέα πράγματα και του αρέσει να το κάνει όποτε έχει έμπνευση, χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσει ή να δικαιολογήσει τον εαυτό του. Είναι σημαντικό να του δοθεί η ελευθερία να το πράξει, αλλά το να τον ενθαρρύνεις με το να αγκαλιάσεις το περιπετειώδες πνεύμα του είναι ένας τρόπος για να δείξεις στον Τοξότη σου ότι πραγματικά τον εκτιμάς επειδή είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που τίποτα δεν τον σταματά!

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved