Κορονοϊος: Τι λένε τα άστρα για μετά την άρση της καραντίνας;

Πόσο ο κίνδυνος ενός πισωγυρίσματος είναι υπαρκτός;

Κορονοϊος: Τι λένε τα άστρα για μετά την άρση της καραντίνας;

Βγαίνοντας σταδιακά από την καραντίνα, ελπίζεις -και ελπίζω- ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα κι ότι η «κανονικότητα» στην ζωή σου θα αποκατασταθεί, έστω και με την ύπαρξη των νέων κανόνων.

Ωστόσο, ο κίνδυνος ενός πισωγυρίσματος υπάρχει και από καθαρά αστρολογική σκοπιά το πιο κρίσιμο διάστημα δεν είναι ο Μάιος, αλλά ο Ιούνιος. Κι αυτό γιατί η Σεληνιακή Έκλειψη που θα γίνει στις 5 Ιουνίου έχει όλες τις προδιαγραφές για να διασπείρει ξανά τον κορωνοϊό.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που την συνοδεύει σχετίζεται άμεσα με «ιώσεις» και ίσως μόνον ο ζεστός καιρός μπορεί να αποτρέψει ένα τέτοιο δυσάρεστο ενδεχόμενο, μεταφέροντάς το σε… άλλες πολιτείες, δηλαδή σε περιοχές του νοτίου ημισφαιρίου κυρίως, όπου ο χειμώνας μόλις θα αρχίζει.

Έτσι κι αλλιώς, με αυτόν τον αόρατο… τύπο θα ξεμπερδέψουμε οριστικά του χρόνου την άνοιξη, με τον Ιανουάριο του 2021 να είναι ίσως ο πιο δύσκολος μήνας, με τις καραντίνες να γίνονται και πάλι επίκαιρες.

Φυσικά, η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη έχει κι άλλους τρόπους για να εκφράσει την δυναμική της με πρώτο και κύριο το… μπαράζ απιστιών που έχει στην «φαρέτρα» της, αλλά γι' αυτό θα σου γράψω περισσότερα όταν πλησιάσει η ώρα της!

Διάβασε επίσης: Πανδημία του κορονοϊού: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Τι λένε τα άστρα για την πανδημία του κοροναϊού;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved