Ένας μύθος κι ένα μυστικό για την Παρθένο

Όλα τα ζώδια έχουν κάτι να κρύψουν! Τι κρύβει η Παρθένος;

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για την Παρθένο

Έχεις διαβάσει πολλά για τα ζώδια και ίσως έχεις μάθει και να αναγνωρίζεις το ζώδιο κάποιου από τη συμπεριφορά, την εμφάνιση ή τις προτιμήσεις του στο σεξ, στο φαγητό... Μάλιστα συχνά-πυκνά μπορεί «να πέφτεις και μέσα»!

Για να μην μένεις όμως στην «πρώτη ματιά», διάβασε προσεκτικά παρακάτω τα βαθιά κρυμμένα μυστικά των Παρθένων.

Ο μύθος του ζωδίου: Είναι μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα.

Ο μύθος περί καθαριότητας του ζωδίου μπορεί εύκολα να ανατραπεί, αν επισκεφτείς το σπίτι μιας γυναίκας Παρθένου και ρίξεις πιο προσεκτική ματιά σε ακατάστατα και ακαθάριστα σημεία του σπιτιού. Επίσης, αν δεις το δωμάτιο εργένη Παρθένου που είναι μεν εμφανής η ανάγκη του για ταξινόμηση, αλλά δεν έχει και τον πιο τακτοποιημένο χώρο. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να συνδράμουν στο ωροσκόπιο τωνΠαρθένων για να βγάλουν την αποστείρωση που φημολογείται ότι έχουν, αφού η ανάγκη τους για τάξη και η απέχθειά τους για τις ασθένειες και τα μικρόβια δεν τους καθιστά απαραίτητα και τους πιο φανατικά οργανωμένους. Αντίθετα, αυτοί είναι που τρέφουν περισσότερο από άλλους την κρυφή λαχτάρα να... ξεφύγουν από τις βαρετές συνήθειες της καθημερινότητας.

Η κρυφή πλευρά της

Στην πραγματικότητα είναι πολύ υπεροπτική και ενώ ξέρει ότι δεν είναι τέλεια, κατά βάθος πιστεύει ότι είναι πολλές κλάσεις ανώτερη από τον οποιοδήποτε.

Διάβασε επίσης:

10 πράγματα που σπάνε τα νεύρα της Παρθένου

Η πεθερά Παρθένος θα σε ταράξει στην κριτική

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο της η... οργανωτική Παρθένος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved