Η πεθερά Παρθένος θα σε ταράξει στην κριτική

Παρ' όλα αυτά είναι χρήσιμη και οικονόμα

Η πεθερά Παρθένος θα σε ταράξει στην κριτική

Νευρική, οικονόμα, μανιώδης με την καθαριότητα, λάτρης του καλού και υγιεινού, δε διστάζει να πει τι της ξινίζει κι αν και σε σχεδόν κανέναν δεν του αρέσει να τον κριτικάρουν, εκείνη επιμένει να ασκεί κριτική γιατί πιστεύει ότι είναι εποικοδομητική.

Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Η μεταβλητή φύση της Παρθένου της επιτρέπει να καταπιάνεται με πολλά πράγματα και ακολουθώντας συγκεκριμένη μέθοδο και τακτική να αγγίζει την τελειότητα. Είναι συνεπής κι αν σας υποσχεθεί κάτι, δε θα μείνει στα λόγια, θα το κάνει πράξη. Είναι ευτυχισμένη, όταν μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

Με τι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε

Έχει την τάση να αναλύει το κάθε τι. Έχει πάρει ειδίκευση στη λεπτομερή παρουσίαση ενός θέματος και στη διεξοδική απόδειξη μιας μεθόδου και δεν αφήνει άνθρωπο να κουνηθεί από τη θέση του, μέχρι να την πείσει ότι κατάλαβε τη χρησιμότητα της «διάλεξής» της. Διαφορετικά ακολουθεί και sequel.

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας

Το σπίτι σας δεν είναι στρατιωτική μονάδα για να διενεργεί καθημερινή επιθεώρηση τάξης και καθαριότητας. Εντάξει, μπορεί να είναι καλό και ωφέλιμο να είναι κάποιος τακτικός και καθαρός, όμως η ψυχαναγκαστική - κλισέ ατάκα της «βάλ' το στη θέση του» καταντά ανέκδοτο και μάλιστα κουραστικό. Εξ αρχής λοιπόν τη βάζετε στη θέση της.

**Θέλεις να μάθεις για το χαρακτήρα της πεθεράς σου; Πάτησε εδώ**

Πού χώνεται

Όπου, κατ' εκείνη, επικρατεί μπάχαλο. Με μια προτίμηση στα οικονομικά, τα οικοκυρικά, τα θέματα υγείας, τη δουλειά. Αυτά ήταν; Όχι, για να είμαστε ακριβείς καλύτερα να πούμε οπουδήποτε υπάρχει κάποιο ψεγάδι ή όπως θα υποστήριζε η ίδια «οπουδήποτε υπάρχει περιθώριο βελτίωσης».

Πού να της δώσετε αέρα

Είναι το καλύτερο παρατηρητήριο τιμών. Αφήστε τη να σας πει από πού θα ψωνίζετε τι και θα βγείτε κερδισμένοι αρκετά ευρώπουλα. Πέρα από το τι είναι οικονομικό, είναι ειδήμων και στο τι είναι υγιεινό. Ψυχική ευεξία, δίαιτα, αποτοξίνωση, καλή υγεία χωρίς φάρμακα, για όλα έχει μια χρήσιμη συμβουλή.

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια

Συνήθως, βγαίνουν οι κουβάδες, οι χλωρίνες και τα πάσης φύσεως απολυμαντικά, προκειμένου να κάνει μια γερή φασίνα και όλα να «ξε – καθαριστούν». Σε γενικές γραμμές, μην της πείτε ότι θα κάνετε κάτι και το αμελήσετε, μην κάνετε κάτι που βλάπτει στην υγεία ή βάζει σε κίνδυνο την οικονομική σας ασφάλεια.

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι

Πλένετε τα χέρια σας, γίνετε τακτικοί, δείξτε ενδιαφέρον για τη λεπτομέρεια, έχετε κάτι που να σχετίζεται με πνεύμα για να συζητήσετε, αφήστε τη να σας πει πώς να τελειοποίησε την τεχνική «όλα σε τάξη» ή για την τέχνη του αποτελεσματικού προγράμματος. Πάνω από όλα όμως, δείξτε της ότι ενδιαφέρεστε και αγαπάτε το παιδί της με πράξεις (!).

Πώς θα μείνει μακριά από τα πόδια σας

Το καλό σενάριο: Της ζητάτε να κάνει κάτι χρήσιμο όπως να πλύνει, να συγυρίσει ή της βρίσκετε σεμινάρια για φιλομαθή πνεύματα. Το κακό σενάριο: Η πεθερά Παρθένος δεν αντέχει την σπατάλη και την ακαταστασία. Αφήνετε ρούχα για σιδέρωμα μήνες πάνω στον καναπέ, παραγγέλνετε συνέχεια απ' έξω, ζητάτε δανεικά απ' αυτήν και δείχνετε παντελή αδιαφορία, για να βελτιωθείτε μέχρι να φτάσει να πει « αδιόρθωτη/ος δεν ξαναπατώ το πόδι μου σε αυτή την τρώγλη».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved