Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο της η... οργανωτική Παρθένος

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο της η... οργανωτική Παρθένος

Στιλ διακόσμησης: Neutral zone

Καθαρό, απλό και λιττό θα πρέπει να είναι το περιβάλλον του γραφείου μιας Παρθένου, τακτοποιημένο, με άφθονο ελεύθερο χώρο και φως.

Ακατέργαστα, αυθεντικά υλικά μπορεί να αποτελούν τη βάση για τα μικροέπιπλα. Οι επιφάνειες αδρές και τα διακοσμητικά μοτίβα υποτυπώδη. Γραφείο από μπαμπού ή ξύλο στο ανοιχτόχρωμο χρώμα του μελιού, με ψάθινες καρέκλες θα ήταν μια καλή επιλογή για τα άτομα του συγκεκριμένου ζωδίου, που τους παρέχουν την άνεση, την αλλά και δείχνουν την ανεπισημότητα και την έλλειψη ανάγκης εντυπωσιασμού που τα χαρακτηρίζει. Δεδομένου ότι η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, υπάρχει μια τάση προς φυσικά υλικά και υφάσματα όπως το λινό, το μαλλί και το βαμβάκι. Επίσης, προτιμά τα γήινα χρώματα, όπως παλ μπεζ, της ώχρας, το εκρού, το γκρι και το σοκολά.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Μια βιβλιοθήκη από τούβλα ή γυαλί θα ήταν συμφώνη με τα γούστα τους. Όπως επίσης και μία φτιαγμένη από ανοξείδωτο και μάρμαρο, όπου θα απόπνεε την αίσθηση καθαριότητας και τάξης που απαιτείται.

Αέρινες κουρτίνες σε απόλυτο λευκό, σε συνδυασμό με φυτά πράσινα φυλλώδη, συμπληρώνουν το σκηνικό ενός ταιριαστού περιβάλλοντος. Μικρά κεραμικά αξεσουάρ και χειροποίητα σκαλιστά αντικείμενα ολοκληρώνουν την εικόνα ενός απλού αλλά καλόγουστου γραφείου.

Διάβασε επίσης: Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... παιχνιδιάρης Δίδυμος

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο Ταύρος αν θέλει να είναι... αρχηγός!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved