Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... παιχνιδιάρης Δίδυμος

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... παιχνιδιάρης Δίδυμος

Στιλ διακόσμησης: Διαφάνεια και φως


Ένας λιτός χώρος με άπλετο φως που θα επιτρέπει την ποικιλία, την αλλαγή και την επικοινωνία θα ήταν ιδανική επιλογή για το γραφείο ενός Διδύμου, με μεγάλες τζαμαρίες και γυάλινες οροφές. Επίσης, δε θα πρέπει να λείπουν τα μεγάλα και πολλά ράφια που θα φιλοξενούν τις συλλογές των βιβλίων και των περιοδικών τους.

Μικρές πινελιές χαρούμενων, διαφορετικών χρωμάτων φωτίζουν την παιγνιδιάρικη ιδιοσυγκρασία των Δίδυμων. Καλό θα ήταν μάλιστα να υπάρχουν αρκετά καθίσματα, μιας κι οι Δίδυμοι τρελαίνονται για μικρές συγκεντρώσεις και κουβέντα, ενώ το γραφείο τους αποτελεί τον ιδανικό χώρο για ατελείωτο κουτσομπολιό.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Φωτεινές προβολές σε τοίχους ή την οροφή σαν πίνακας, όπου μέσω χειρισμού προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων αλλάζει εικόνες και χρώμα, δημιουργώντας ένα πολυποίκιλο ντεκόρ που ικανοποιεί την ανάγκη αλλαγής και κίνησης ενός Διδύμου.

Αντικείμενα από γυαλί και μέταλλο διακοσμούν το γραφείο, ενώ η τοποθέτηση καθρεφτών δίνει μια ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου, αντικατοπτρίζοντας και τη "διπλή" φύση του ζωδίου.

Διάβασε επίσης: Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... πολεμιστής Κριός!

4 Δυνατά και 4 Αδύναμα σημεία του Διδύμου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved