4 Δυνατά και 4 Αδύναμα σημεία του Διδύμου

Κάποια τα ξέρεις, κάποια άλλα όχι!

4 Δυνατά και 4 Αδύναμα σημεία του Διδύμου

Όλα τα ζώδια έχουν τα δυνατά τους σημεία και φυσικά, είναι αυτονόητο ότι έχουν και αδυναμίες! Ο Δίδυμος δεν αποτελεί εξαίρεση και ιδού οι αποδείξεις!

Τα δυνατά του σημεία είναι:

1. Χωρίς έκπληξη, σχεδόν έχει καταντήσει τρελό κλισεδάκι -αλλά είναι αλήθεια- το μυαλό του! Το δυνατό του το μυαλό, που τσακίζει, που είναι και πιο γρήγορο από τη σκιά του!

2. Φυσική συνέπεια, το λέγειν του το απίστευτο, που μπορεί να σε πείσει ότι η νύχτα είναι μέρα, χωρίς καν να το πολυπροσπαθήσει. Δε θα ιδρώσει κιόλας!

3. Η γρήγορη αντίληψη που του επιτρέπει να προσαρμόζεται με όλους του ανθρώπους και σε όλες τις καταστάσεις. Ανέβαζε εσύ βαθμό δυσκολίας κι εκείνος θα κάνει τα κουμάντα του, έτσι ώστε πάντα να προσγειώνεται σαν την γάτα, στα 4! Και σιγά μη σκάσει!

4. Η κορυφαία ικανότητά του είναι ότι δεν τον πιάνεις από πουθενά! Να θέλεις να τον πιάσεις από τον λαιμό, να τον πνίξεις και να μην μπορείς γιατί είτε σε κολλάει στον τοίχο στο τσακ μπαμ με 5 ατάκες είτε γιατί σαν την νεροφίδα, ξεγλιστράει και μην τον είδατε!

Και πάμε τώρα και στα αδύναμά του σημεία!

Για να δω, θα αντέξουν οι Δίδυμοι της παρέας να τα διαβάσουν;;;

1. Μερικές φορές, μπορεί να πετύχεις Δίδυμο που από τη μια να έχει εγκέφαλο που βγάζει φωτιές, αλλά από την άλλη πλατσουρίζει στην επιφάνεια και ποτέ δε δίνει μια γερή, να κατεβεί και λίγο πιο κάτω, πιο κοντά στο μεδούλι των πραγμάτων. Ωραία η ανάλυση κι η ευστροφία σας κύριε Δίδυμέ μου, αλλά και μια βουτιά στα βαθιά (ακόμα κι αν είναι αισθήματα), δεν βλάπτει! Προσοχή! Αυτό φυσικά δεν ισχύει για όλους τους Διδύμους, ΟΚ; Μην τρελαθούμε κιόλας!

2. Αεικίνητο το βλέμμα, αεικίνητο και το μυαλό, δε θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά! Έλα αγάπη μου, για το αυτονόητο μιλάμε! Είσαι παίχτης και το ξέρεις! Γοητεία έχεις για 10, αλλά βάζε και μια άγκυρα που και που για να μείνεις στο λιμάνι δεμένος και να μην σε παρασύρει το κύμα, έτσι;

3. Θα το πω κι ας πονέσει: ο Δίδυμος ακριβώς επειδή λύνει και δένει, αντιλαμβάνεται την δύναμη που έχει στα χέρια του και μερικές φορές μπορεί να γίνει διαβολικός ο άτιμος! Χειραγωγεί τους ανθρώπους και φέρνει τις καταστάσεις στα μέτρα του, χωρίς να τον πολυνοιάζουν οι συνέπειες για τους άλλους! Εύχομαι να μην τον συναντήσω!

4. Τέλος, ας μην κρυβόμαστε: Μερικές φορές, θυμίζει κινούμενη άμμο και φοβάσαι να στηριχτείς πάνω του. Βέβαια, μπορεί να συμβεί και το άλλο: να τον βοηθήσεις, αλλά είτε να μην δείξει ποτέ ευγνωμοσύνη είτε να είναι «αλλού», όταν τον χρειαστείς! Αλλά και πάλι, επειδή ξέρει ότι αυτό δεν τον συμφέρει, σπάνια θα το κάνει. Πάντως, μια τάση προς τα εκεί, ε, την έχει!

Διάβασε επίσης: Είσαι Δίδυμος και... φαίνεσαι

7 αρνητικά χαρακτηριστικά των Διδύμων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved