Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... πολεμιστής Κριός!

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... πολεμιστής Κριός!

Στιλ διακόσμησης: Red color fantasy

O Άρης, κυβερνήτης του Κριού, δίνει τις λέξεις - κλειδιά που χαρακτηρίζουν το γραφείο του: δράση και αφθονία κίνησης. Το γραφείο φτιαγμένο από μέταλλο, έχει σύγχρονες δυνατότητες ενώ κινείται σε καθαρές γραμμές δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος.

Δεν θα λέγαμε ότι κλίνει προς το interior design, αλλά σε έναν χαρακτήρα πιο φυσικό που έρχεται κοντύτερα στον χαρακτήρα του. Απαραίτητο συμπλήρωμα στον χώρο ένα κομμάτι που να υποδηλώνει την πύρινη φύση του, όπως π.χ. μια θερμάστρα ξύλου ή ένα τζάκι.


Οι σχεδόν αυστηρές, μίνιμαλ γραμμές της επίπλωσης αποκτούν ενέργεια από το κατακόκκινο χρώμα που συνοδεύει τις λεπτομέρειες του γραφείου.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Αιχμηρά αντικείμενα, όπως χαρτοκόπτες, κοπίδια και ψαλίδια βρίσκονται εν αφθονία, ενώ ίσως στολίζουν τον τοίχο σπαθιά και ξίφη σε μεγάλο μέγεθος, αναδεικνύοντας τη φύση του «πολεμιστή» που έχουν μέσα τους. Αν αυτά τα κομμάτια είναι κομμάτια της ιστορίας ή γνήσια αντίγραφα, τότε ακόμη καλύτερα. Γενικά τους αρέσει κάθε τι στην τέχνη ή διακόσμηση που δείχνει εντυπωσιακό, τολμηρό και πρωτοπόρο.

Διάβασε επίσης: Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο Ταύρος αν θέλει να είναι... αρχηγός!

Μικρό αφιέρωμα στα Ζώδια της Φωτιάς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved