Οι 5 τύποι του Καρκίνου! Εσύ σε ποιόν ανήκεις;

Εκτός από τον Καρκίνο που ξέρεις υπάρχουν κι άλλοι 4...

Οι 5 τύποι του Καρκίνου! Εσύ σε ποιόν ανήκεις;

Καρκίνος δεν είναι μόνο ένας! Όχι βέβαια! Εκτός από αυτόν που ξέρεις υπάρχουν κι άλλοι 4 τύποι και εμείς σε βάζουμε σε σκέψεις να βρεις σε ποιον ανήκεις εσύ ή κάποιος/α που ξέρεις!

Διάβασε παρακάτω για να τους μάθεις και τους 5 τύπους του συγκεκριμένου ζωδίου!

1. Καρκίνος, ο κλασσικός!

Το λέει και ο τίτλος, ξεκάθαρα! Είναι ένας κλασσικός τύπος Καρκίνου, που αγαπάει την εστία του, τα πράγματά του (δένεται πολύ και όσο μεγαλώνει, δεν πετάει ή δεν αποχωρίζεται οτιδήποτε του θυμίζει ανθρώπους ή συναισθήματα). Είναι εξαιρετικά τρυφερός, δοτικός, πιστός, μα και πεισματάρης. Είναι στωικός με τα πρόσωπα που αγαπάει κι έχει πάντα μια μεγάλη αγκαλιά, έτοιμη για να γιατρέψει κάθε πόνο! Έχει τέλειο ένστικτο, το οποίο κι ακολουθεί και δεν την πατάει ποτέ! Μπορεί και να τον πάρει από κάτω καμιά φορά, αλλά αυτό είναι μια φάση την οποία περνάει και που βγαίνει πάντα, αλώβητος.

2. Καρκίνος, ο ατσίδας!

Είναι εκείνος ο Καρκίνος που το μάτι του γυαλίζει άσχημα, το μυαλό του κόβει τρελά κι ενώ δεν έχει κακές προθέσεις, σου δίνει την εντύπωση ότι αν τον πετύχεις σε λάθος μέρα και σε λάθος στιγμή, παίζει και να πάθεις ζημιά. Δεν είναι ότι το παίζει άγριος, είναι ότι έχει τα προσόντα για να σε στείλει αδιάβαστο, αλλά εύχεσαι να μην το κάνει γιατί, κατά τα άλλα, είναι πολύ ΟΚ τύπος.

Τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες; Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

3. Καρκίνος, ο έξω καρδιά!

Είναι ανοιχτός άνθρωπος, ανοιχτό βιβλίο και δεν κρύβει τα συναισθήματά του: καλά ή κακά, όλα τα δείχνει γιατί δε φοβάται κανέναν και τίποτα. Του αρέσει να περνάει όμορφα στη ζωή του, να έχει παρέα, την οικογένεια και τους φίλους από κοντά, φροντίζει για όλους κι είναι τόσο δημοφιλής κι αξιαγάπητος, που οι πάντες τον έχουν για σημείο αναφοράς! Είναι καλότροπος, ακομπλεξάριστος, έχει μεγάλη καρδιά, αλλά όταν τον πιέσεις να κάνει κάτι που δε θέλει, πολύ απλά σε «λούζει», γυρνάει την πλάτη κι εξαφανίζεται. Καρκίνος ανοιχτόκαρδος, αλλά έχει κι αυτός τα όριά του!

4. Καρκίνος, ο επικίνδυνος!

Μπορεί να μην είναι Σκορπιός, αλλά φέρει κάποια χαρακτηριστικά από τον καλό του αυτό φίλο: είναι εσωστρεφής, αλλά πολύ οξυδερκής, καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν το δείχνει, κρατάει πολλά μέσα του, μα όταν ξεσπάσει, εύχεσαι να μην ήσουν εκεί. Επηρεάζεται πολύ από το περιβάλλον του και για αυτό τον λόγο, θέλει να το διαμορφώνει όπως εκείνος νιώθει καλά. Όταν δεν πάει κάποια πρόσωπα, ίσως να μην το εκφράσει με λόγια, αλλά με τη στάση και τη συμπεριφορά του. Ναι μεν είναι τρελός για τα άτομα που αγαπάει, όμως μπορεί και να τα σκάσει κιόλας! Γενικά, αλλάζει ψυχολογία, ανάλογα με τις «εποχές» του κι είναι πολύ αγύριστο κεφάλι.

5. Καρκίνος, ο μία από όλα!

Έχει ένστικτο και μυαλό για 10. Είναι σπαστικά ξεροκέφαλος κι επίπονος (όταν γουστάρει!), τρελά καχύποπτος και τείνει να υπολογίζει πάντα το χειρότερο δυνατό σενάριο στη ζωή του. Παρ’ όλα αυτά, είναι απίστευτα γλυκός κι αγαπάει με πάθος. Αν αντέξεις την κυκλοθυμία του και τα νεύρα του, τότε έχεις κερδίσει το Λόττο, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι γεμάτος ζωή, ενέργεια, αγάπη, μέχρι… να τον πιάσουν τα μπουρίνια του, αλλά κι αυτά δεν κρατούν για πολύ. Κι ο κύκλος αρχίζει πάλι από την... αρχή!

Διάβασε επίσης:

6 βαρετά κλισέ για τον Καρκίνο

Βάζω τον Καρκίνο σε 8 μόλις λέξεις!

Έχει ο Καρκίνος σκοτεινή πλευρά; Μα φυσικά κι έχει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved