6 βαρετά κλισέ για τον Καρκίνο

Τα πιο εκνευριστικά κλισεδάκια για το αγαπημένο αυτό (όσο και παρεξηγημένο) ζώδιο!

6 βαρετά κλισέ για τον Καρκίνο

«Αχ, είσαι Καρκίνος;;;», «Ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς σκέφτεσαι και πώς είσαι!!!». Πείτε μου ότι δεν έχετε ακούσει αυτή την ατάκα και δε θελήσατε να καρυδώσετε το πρόσωπο που σας το είπε! Οι Καρκίνοι είναι έτσι, αλλιώς κι αλλιώτικα! Αμ, δε! Οι Καρκίνοι είναι όπως γουστάρουν να είναι, αλλά αυτό… είναι άλλη συζήτηση!

Πάμε να δούμε τα 6 πιο εκνευριστικά κλισέ για το αγαπημένο αυτό (όσο και παρεξηγημένο) ζώδιο!

1. Αχ, είναι ευαίσθητοοοοοοοοοοοοοοοοος!

Αχ, μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεταιιιιιιιιιιιιιιιι… Ο Καρκίνος μπορεί να μοιάζει (δώσε βάση στο «μοιάζει»), άκακος, αλλά αυτό ισχύει μόνο για όσους γνωρίζει πολύ καλά και αγαπάει. Όοοοοοοοοολοι οι υπόλοιποι αποτελούν μια αδιάφορη μάζα, την οποία ο Καρκίνος έχει οριζοντίως και καθέτως γραμμένη, αλλά ποτέ δε θα την κράξει ή δε θα μπει στον κόπο να της κάνει κακό. Γιατί να ξοδεύει ενέργεια;;;

Πείραξε μια τρίχα όμως από τα πρόσωπα που αγαπάει και θα δεις τον «άκακο», να μεταμορφώνεται σε Νίντζα, με ειδικότητα κοπής ψιλού φιλέτου… (όχι, για να ξέρουμε και τι λέμε).

1

2. Είναι πολύ δεμένος με το σπίτι του!

Και ναι, και όχι. Του αρέσει να «ρίχνει άγκυρα» σε ένα συγκεκριμένο χώρο, ΟΚ, είναι αλήθεια. Ναι, αυτός ο χώρος είναι κατά βάση το σπίτι του. Όμως, ο Καρκίνος, επειδή έχει την τάση να «μαρκάρει» το χώρο του, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δεθεί π.χ. με πρόσωπα, αντικείμενα, ακόμα κι άλλα μέρη, όπως π.χ. το γραφείο του (το οποίο έχει την τάση να το προσωποποιεί σε τρελό βαθμό), ενώ ακόμα κι όταν πηγαίνει διακοπές, θέλει να την αράζει κάπου, όπου θα έχει συνθήκες… σπιτιού! Γενικά, ο Καρκίνος έχει ταλέντο να μετατρέπει πολλά πράγματα σε… σπίτι! Σημασία έχει ότι αυτό το κατορθώνει με την προσωπικότητά του και τη διάθεση που προσεγγίζει τα πράγματα!

3. Έχει ανάγκη από συνεχή φροντίδα!

Να γελάσω τώρα ή σε λίγο; Βασικά ο Καρκίνος είναι τρελά απαιτητικός! Δίνει πολλά και -καλώς ή κακώς- έχει υψηλές απαιτήσεις από τα άτομα που τον περιβάλλουν. Δεν θεωρώ όμως την συναλλαγή άδικη: Δίνει και θέλει να πάρει. Εάν δεν ήθελε να πάρει πίσω, τότε θα ήταν ένας ανιδιοτελής υπηρέτης της αγάπης και ΟΧΙ, ο Καρκίνος, τελευταία φορά που τσέκαρα, δεν ήταν ανιδιοτελής υπηρέτης κανενός. Δεν έχει πολλές ανάγκες, έχει πολλές απαιτήσεις και πίστεψέ με, είναι τρελά σκληρός στις συναισθηματικές του διαπραγματεύσεις!

4. Ο Καρκίνος δεν κρατάει κακίες!

Α, χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Σε καλό σου! Με έκανες και γέλασα! Πραγματικά το πιστεύεις; Πιστεύεις ότι το ζώδιο που έχει την καλύτερη μνήμη στο ζωδιακό κύκλο θα ξεχάσει κάτι που του έκανες και τον πλήγωσες ή τον έριξες; Καλή σου τύχη τότε και να μην ξεχάσεις να συγχύσεις και Ταύρο και Σκορπιό φεύγοντας. Θέλω να δω πώς θα επιβιώσεις!

4kar

5. Είναι ανασφαλής, σου λέω!

Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι ανασφάλεια αυτό που τον δέρνει. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά του. Απλά ο Καρκίνος υπεραναλύει και παρά-σκέφτεται κάποια πράγματα. Για να μην πάρει απόφαση στα βιαστικά και φάει τα μούτρα του, έχει την τάση να τα κάνει όλα φύλλο και φτερό, πριν ξεκινήσει να δρα. Αυτό είναι όλο. Δε γουστάρει την αποτυχία καθόλου και δε θέλει να κάνει λάθη. Όμως, δεν είναι ανασφαλής!

6. Είναι άκακος!

Βασικά είναι, μέχρι αποδείξεως του εναντίου! Λυπάμαι που θα γίνω πολύ κακό πλάσμα, αλλά ο Καρκίνος μόνο άκακος δεν είναι: ξέρει να παίζει το συναίσθημα στα δάχτυλα και πολλές φορές μπορεί να χειραγωγήσει ανθρώπους να κάνουν εκείνο που θέλει, γιατί, πολύ απλά, τους πατάει τον κάλο -εκεί που πονάνε-, έχοντας προσεκτικά παρατηρήσει και μελετήσει ποιο είναι το αδύναμο τους σημείο! Κι επειδή ο Καρκίνος ένα πεισματάκι το έχει, όταν θελήσει κάτι, με το Α ή τον Β τρόπο θα το πάρει… Άκακος; Μπου χαχαχαχα!

6kar
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved