Ο Καρκίνος περιγράφεται τέλεια χρησιμοποιώντας τις 8 λέξεις που ακολουθούν!

Κ = Κυκλοθυμικός. Θα ακολουθήσει τα Φεγγάρια του, τις διαθέσεις του, θα είναι πάντα αληθινός στον εαυτό του.

Α = Απρόβλεπτος. Μην προσπαθήσεις να μαντέψεις την επόμενη του κίνηση, ή να βρεις μοτίβο στην συμπεριφορά του. Είναι ήπιων τόνων, αλλά δεν μπορεί να καλουπωθεί η συμπεριφορά του!

Ρ = Ρομαντικός. Ναι, είναι άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την υψηλή μορφή του έρωτα και της αγάπης και βάζει πάντα μια δόση γλύκας σε ότι κάνει…

Κ = Κατευναστικός. Θα σε εντυπωσιάσει η καλή του αύρα, οι καλοί του τρόποι. Λειτουργεί σαν βάλσαμο στην ψυχή, γιατί νοιάζεται και φροντίζει με αγάπη, όλους όσους έχει πλάι του!

Ι = Ισχυρογνώμονας. Ναι, ο Καρκίνος μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι, αλλά είναι τρελό κι αγύριστο κεφάλι! Όταν του μπει κάτι στο μυαλό, πάει-τελείωσε!

Ν = Νοικοκύρης. Είναι σχεδόν αυτονόητο! Ψυχή τε και σώματι, αφιερώνεται στο σπίτι του, μετατρέπει τα ντουβάρια σε εστία, σε σπιτικό! Μοναδικό ταλέντο, χάρισμα, δώρο!

Ο = Ουσιώδης. Σκέφτεται με την καρδιά, με το μυαλό, μπαίνει στην ουσία των πραγμάτων, δεν πλατσουρίζει στην επιφάνεια, διεισδύει βαθιά σε κάθε θέμα που τον αγγίζει!

Σ = Συμπονετικός. Στον Καρκίνο θα βρεις πάντα έναν ώμο να κλάψεις, ένα αυτί να ακούσει τον πόνο σου. Δεν θα σου κλείσει ποτέ την πόρτα και πάντα θα έχει τον χρόνο να σου αφιερώσει για να σε βοηθήσει!

Διάβασε επίσης:

6 βαρετά κλισέ για τον Καρκίνο

Ο Δίδυμος σε 7 μόλις λέξεις!