Ο Δίδυμος περιγράφεται τέλεια χρησιμοποιώντας τις 7 λέξεις που ακολουθούν!

Δ = Διανοητικός! Δεν θέλει ανάλυση νομίζω. Ο Δίδυμος είναι πραγματικά η προσωποποίηση του ανθρώπου που σκέφτεται, αναλύει, δομεί κι αποδομεί έννοιες κι ιδέες. Πραγματικά, είναι αξιοθαύμαστος!

Ι = Ικανότατος! Μα υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει; Διαβόλου κάλτσα, τα καταφέρνει όλα, με όλους, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!

Δ = Δραστήριος! Δεν του φτάνουν οι 24 ώρες σε μια ημέρα! Ο Δίδυμος, όχι μόνο δεν κουράζεται, δεν φθείρεται, αλλά γουστάρει και να ασχολείται και με 10 πράγματα ταυτόχρονα! Μικρός Θεός του multitasking!

Υ = Υπερκινητικός! Αεικίνητος, δεν σταματάει λεπτό να τρέχει και πάντα βρίσκεται είναι εν δράσει!

Μ = Μεγαλόπνευστος! Αφού έχει δυνατό μυαλό, ο Δίδυμος, μπορεί και το λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που αληθινά, κατεβάζει αγγελάκια!

Ο = Οξυδερκής! Υπάρχει περίπτωση να του ξεφύγει τίποτα; Μα φυσικά και όχι! Ο Δίδυμος, τα πιάνει όλα στον αέρα και το μάτι και το μυαλό του, βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση!

Σ = Σύγχρονος! Δεν θα ταίριαζε τίποτε άλλο στον Δίδυμο, παρά μόνο, το εδώ και τώρα! Ο Δίδυμος δεν είναι ο άνθρωπος που θα αναπολήσει το παρελθόν, ότι πέρασε κι ότι χάθηκε. Ζει στο σήμερα κι είναι απόλυτα συγχρονισμένος με το παρόν!

Διάβασε επίσης:

Πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια, αν πέσουν θύματα απαγωγής;

Ξέρεις από τι είναι φτιαγμένος ο Δίδυμος;