Είναι σαν να μου λες ότι η Σελήνη έχει δυο φωτεινές πλευρές! Μα είναι ποτέ δυνατόν; Πάμε να δούμε τι ακριβώς κρύβει αυτή η σκοτεινή του πλευρά!

1. Μπορεί να γίνει αφόρητα ευέξαπτος κι εύθικτος. Όταν πάψει η λογική του να δουλεύει και τον πετύχεις σε μέρα που η ψυχολογία του είναι πειραγμένη, ο Καρκίνος μετατρέπεται σε έναν ον που δεν αναγνωρίζεις: Μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός και να μην μπορείς να τον καλμάρεις με τίποτα. Κράτα αποστασούλα καλύτερα…

2. Μερικές φορές, μοιάζει να αδιαφορεί για τους πάντες και τα πάντα. Δεν το κάνει επί μονίμου βάσεως, αλλά τυχαίνει κάποιες στιγμές, να κατεβάζει ρολά, για λόγους που δεν μου φτάνει μια ημέρα να σου εξιστορώ! Είναι περίπλοκος ο τύπος λέμε!

3. Αυτό ακριβώς: Είναι σπαστικά περίπλοκος, αλλά επιλέγει πάντα να φαίνεται άνετος και τρυφερός. Τι γίνεται όμως όταν τον βαρέσει το Φεγγάρι στο κεφάλι; Μεταμορφώνεται από Master Jekyll σε Mister Hyde! Κοινώς, την κάθισες την βάρκα!

4. Να εύχεσαι να μην τον πάρει από κάτω… Εκεί να δεις σκοτεινιά! Νιώθει ένα τίποτα, γεμίζει ενοχές, εύχεται να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Δεν υπάρχει τίποτα καλό, τίποτα θετικό, τίποτα και κανένας που να μπορεί να τους αλλάξει γνώμη! Μαύρα θέλουν να τα βλέπουν; Μαύρα θα τα κοιτάζουν! Άντε να τον συνεφέρεις μετά με λογικά επιχειρήματα. Καλή σου τύχη!

5. Είναι τρελά κι ανησυχητικά πεισματάρης και φορτικός όταν θέλει να περάσει το δικό του! Ποιος Ταύρος και ποιος Σκορπιός αγάπη μου! Έχεις δει Καρκίνο που τον έχει πιάσει το γινάτι και γεμάτος παράπονο και θυμό, θέλει σαν 5χρονο αυτό που θέλει και το θέλει τώρα;;; Σκέτη απόλαυση, τι να σου λέω τώρα! Βάλε τα σπορτεξάκια σου και τρέχα να σωθείς!

6. Υπάρχει μια θεωρία συνομωσίας, για κάθε κακό που μπορεί να συμβεί σε έναν Καρκίνο! Ή για να το θέσω πιο απλά, υπάρχει κι εκείνος ο Καρκίνος, που στις στραβές του ημέρες, νιώθει πως οι άλλοι φταίνε για ότι κακό του συμβαίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση εκείνος να φταίει σε κάτι -καλέ, δεν είμαστε με τα καλά μας!- αλλά φυσικά και έχει βάλει το χεράκι του, ένας κρυφός εχθρός! Όταν ο Καρκίνος στραβώσει με κάποιον και του καρφωθεί στο κεφαλάκι ότι εκείνος φταίει για κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση μετά να του αποδείξεις ότι ήταν του μυαλού του σενάριο, κι όχι πραγματικότητα!

Διάβασε επίσης:

6 βαρετά κλισέ για τον Καρκίνο

Βάζω τον Καρκίνο σε 8 μόλις λέξεις!