Αυτοί είναι οι τρεις σύντροφοι που λανθασμένα πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό

Πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν μπροστά σου και θα δείχνουν ότι είναι το έτερό σου ήμισυ, αλλά δεν είναι

Αυτοί είναι οι τρεις σύντροφοι που λανθασμένα πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό

Υπάρχουν πεποιθήσεις και θεωρίες ότι το άλλο σου μισόείναι κάποιος/α που έχετε συμφωνήσει σε μια προηγούμενη ζωή να συναντηθείτε, πριν έρθετε σε αυτόν τον κόσμο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει κι όταν το θέλεις.

Πρέπει να περάσετε από πολλά εμπόδια, προκλήσεις και να εξελιχθείτε σαν προσωπικότητες, προτού καταλήξετε μαζί. Μάλιστα, έτσι για να γίνουν πιο περίπλοκα τα πράγματα, πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν μπροστά σου και θα δείχνουν ότι είναι το έτερό σου ήμισυ.

Σε περίπτωση που η διαίσθησή σου δεν είναι τόσο οξυμένη για να το βρεις, σου δίνουμε 3 συντρόφους που μπορεί να πιστέψεις λανθασμένα ότι είναι το άλλο σου μισό, αλλά δεν είναι.

1. Ένας συναρπαστικός έρωτας

Όταν ερωτεύεσαι, είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την έμπνευση. Εκτός αυτού, νιώθεις ότι το αντικείμενο του πόθου σου είναι μοναδικό, ξεχωριστό, ανεπανάληπτο. Αρχίζεις να αισθάνεσαι σαν να έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου και κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι συναισθηματικά λειτουργείς σαν μεθυσμένος/η. Αναζητάς σημάδια για να βεβαιωθείς ότι "αυτός/η είναι" και παρατηρείς ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ακόμη και τις ίδιες προτιμήσεις και απόψεις για πολλά διαφορετικά θέματα. Αλλά, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι αυτό το άτομο το άλλο σου μισό. Τείνουμε να δικαιολογήσουμε αυτό που θέλουμε να πιστέψουμε, βρίσκοντας πατήματα. Περίμενε να περάσουν τα μέλια, να υποχωρήσουν τα αρχικά σου συναισθήματα. Ένας/μία αληθινός/η σύντροφος δεν είναι απαραίτητο να σου μοιάζει ή να του αρέσουν τα ίδια πράγματα, αλλά να σου δίνει την εντύπωση ότι είστε και οι δύο σε πλήρη αρμονία, παρά τις διαφορές σας και δεν χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί ή να ψάξει, μέσα σου ξέρεις ότι αυτός είναι.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου. Παράγγειλέ την τώρα!

2. Το ετερώνυμο που σε ελκύει

Δεύτερο λάθος που πιθανόν να κάνεις είναι το ότι επειδή σε ελκύει το είδος των ατόμων που είναι ακριβώς το αντίθετό σου, θεωρείς κατά βάθος ότι αυτό είναι το άλλο σου μισό που σε συμπληρώνει, σε διδάσκει, σε αλλάζει ή σε εξελίσσει. Θα μπορούσε πραγματικά να σε μπερδέψει. Είναι σημαντικό και οι δύο να μαθαίνετε πολλά από τις διαφορές σας ή να βρίσκει ο ένας στον άλλο κάτι που δεν τον κάνει να βαριέται, όμως από την άλλη πλευρά, το να είσαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει τίποτα κοινό μαζί σου θα προκαλέσει δυσκολίες στη σχέση, με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, σίγουρα δε θέλεις στη ζωή σου κάποιον/α που σε εκνευρίζει και τσακώνεστε λόγω διαφωνιών. Ο/η αληθινός/η σου σύντροφος θα σε κάνει να νιώθεις πάντα άνετα και θα δέχεται τα καλά σου, τα κακά σου ή τα ενδιαφέροντά σου, χωρίς να τον/ην νοιάζει, αν είναι αντίθετα με τα δικά του.

3. Η ιδέα της οικογένειας για τον ιδανικό σύντροφο

Υπάρχουν στιγμές που κατακλύεσαι από συναισθήματα και ακολουθείς την καρδιά σου, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά, μερικές φορές αυτό που νιώθεις και αυτό που υποθέτεις ότι είναι η αιτία που σου προκάλεσε ό,τι αισθάνθηκες ίσως είναι 2 πολύ διαφορετικά πράγματα. Κι αυτό γιατί το άτομο που οι περισσότεροι θεωρούν "ιδανικό σύντροφο" είναι στην πραγματικότητα μια ιδέα που εμφυτεύθηκε από τους γονείς μας, όταν ήταν παιδιά. Μη σου πούμε ότι υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που έλκονται από κάποιον/α που τους θυμίζει τον πατέρα ή τη μάνα του, είτε γιατί θέλουν να αντισταθμίσουν τη συναισθηματική παραμέληση που είχαν όταν ήταν μικρά είτε γιατί οι γονείς τους αποτελούν τη μόνη αληθινή αγάπη που γνώρισαν σε αυτόν τον κόσμο. Επομένως, προβάλλουν αυτήν την ιδέα και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια παρόμοια σχέση. Αλλά ένας/μία αληθινός/η σύντροφος δεν έχει να κάνει με ιδέες και ιδεατά, μοντέλα και στάνταρ. Είναι αυτός/η -όπως είπαμε και στις δύο παραπάνω κατηγορίες- που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και σου δίνει χώρο να εκφραστείς και να ονειρευτείς μαζί του το μέλλον.

Αν λοιπόν ψάχνεις το άλλο σου μισό, πρέπει να γνωρίζεις και να θυμάσαι ότι δεν είναι ο καθένας ή η καθεμία που έρχεται στον δρόμο σου.

Διάβασε επίσης: Αυτοί είναι οι λόγοι που το άλλο σου μισό είναι με κάποιον/α άλλον/η κι όχι με σένα!

Μήπως δεν είναι τελικά το «άλλο σου μισό»;

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρόκειται σύντομα να συναντήσεις το «άλλο σου μισό»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved