8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρόκειται σύντομα να συναντήσεις το «άλλο σου μισό»

Προετοιμάσου να δεχτείς την αγάπη της ζωής σου

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρόκειται σύντομα να συναντήσεις το «άλλο σου μισό»

Είσαι σε αναζήτηση της αληθινής αγάπης; Σκέφτεσαι πώς θα ήθελες να μοιραστείς ρομαντικές στιγμές με κάποιον/α; Έχεις πάρει το μάθημά σου από τις προηγούμενες σχέσεις σου; Νιώθεις όμορφα χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος;

Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ο άνθρωπός σου είναι πολύ... κοντά. Το μυαλό σου αντιλαμβάνεται την ενέργεια που σε πλησιάζει και σου στέλνει σήματα.

Από εσένα εξαρτάται το να τα αποκρυπτογραφήσεις και να ετοιμαστείς για την αγάπη της ζωής σου.

Διάβασε τα 8 πιο κοινά σημάδια:

1. Τα όνειρά σου γίνονται ερωτικά

Όλο και πιο συχνά θα βλέπεις ερωτικά όνειρα, με σένα και μια «αόριστη» φιγούρα. Υπάρχει πιθανότητα να μην το θυμάσαι την επόμενη μέρα, αλλά θα ξυπνήσεις ευτυχισμένος/η, επειδή θα έχεις την αίσθηση ότι ήταν όμορφο. Αν ανάλογα όνειρα τα βλέπεις επαναλαμβανόμενα, σημαίνει ότι χρειάζεσαι μια σχέση στη ζωή σου.

2. Προσωπική βελτίωση

Θα θέλεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος/η και όχι μόνο από εμφάνιση αλλά και σαν ποιότητα ατόμου. Ενδεχομένως να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση ή να επιθυμείς πιο αξιόλογα και ποιοτικά πράγματα στη ζωή σου.

Καρμική ανάλυση ωροσκοπίου από το AstroShop!

3. Ανακαλύπτεις τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου

Όταν το άλλο σου μισό είναι κοντά, συνειδητοποιείς με κάποιον τρόπο τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου. Όλες οι χαζομάρες, οι ρηχές και ανούσιες καταστάσεις παύουν να σε ικανοποιούν και ψάχνεις κάτι μεγαλύτερο και με περισσότερο νόημα.

4. Η αγάπη βρίσκεται παντού

Όπου κι αν πας, βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια να κρατιούνται χέρι-χέρι ή να φιλιούνται. Μπορεί να «πέφτεις» σε ρομαντικές ταινίες συνεχώς, όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου, σε ερωτικά τραγούδια στο ραδιόφωνο ή ο «τοίχος» σου στο facebook ή τα story στο instagram να είναι γεμάτα από φωτογραφίες και quotes αγάπης.

5. Έχεις πλέον κατασταλάξει

Έχεις αποκτήσει μια σαφή άποψη για το πώς θέλεις να είναι η μελλοντική σου σχέση και ο/η ιδανικός/α σύντροφός σου και ξεκινάς την αναζήτηση.

6. Γίνεσαι πιο κοινωνικός/η

Η αλληλεπίδραση σου με τους ανθρώπους αυξάνεται. Σου γίνονται περισσότερες προτάσεις για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις, συναντάς περισσότερα πρόσωπα από πριν και διασκεδάζεις πιο πολύ. Έτσι, αυξάνονται και οι πιθανότητες να συναντήσεις το άλλο σου μισό γιατί σίγουρα δε θα σου χτυπήσει την πόρτα να σου πει «μήπως με ψάχνεις;».

7. Νιώθεις έτοιμος/η

Όταν αισθάνεσαι έτοιμος/η για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, σημαίνει ότι μπορείς να ανταποκριθείς και σε μια νέα και μακροχρόνια σχέση. Θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς και εφ’ όσον τα ενεργειακά σου επίπεδα είναι αυξημένα, είναι σαν να καλείς ασυνείδητα το άλλο σου μισό να έρθει.

8. Έχεις πάρει τα μαθήματά σου

Δε σε πειράζει που είσαι μόνος/η γιατί κατά το διάστημα της μοναξιάς σου έμαθες πολλά πράγματα αναφορικά με τις προηγούμενες σχέσεις σου, είδες τα λάθη σου και ξέρεις ότι δε θα τα επαναλάβεις. Τώρα είσαι έτοιμος/η να κάνεις μια καινούργια αρχή, απαλλαγμένος/η από τα αρνητικά βιώματα του παρελθόντος και επιλέγοντας το κατάλληλο άτομο.

Σχετικά άρθρα: 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι «το άλλο σου μισό»

Μήπως ήσασταν εχθροί σε μια προηγούμενη ζωή;

Μήπως έχετε ξανασυναντηθεί σε μια προηγούμενη ζωή;

Ζώδια και Κάρμα: Πώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved