Μήπως ήσασταν εχθροί σε μια προηγούμενη ζωή;

Πώς μπορείς να το καταλάβεις;

Μήπως ήσασταν εχθροί σε μια προηγούμενη ζωή;

Σε όλους μας έχει τύχει -έστω μια-δυο φορές στη ζωή μας- να συναντήσουμε έναν άνθρωπο και να μας δημιουργηθεί αυτόματα μια αντιπάθεια και να μη μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι με το συγκεκριμένο άτομο έχουμε ξαναβρεθεί σε μια προηγούμενη ζωή και η αρνητικότητα που νιώσαμε ίσως είναι κατάλοιπο της τότε δυσάρεστης εμπειρίας μας.

Πιθανόν, να μας έβλαψε σοβαρά τότε ή να το βλάψαμε εμείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «λογαριασμοί» μας δεν έχουν κλείσει ακόμα, γι’ αυτό κι επανεμφανίζεται τώρα μπροστά μας, με μια άλλη μορφή.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις ζήσει πολλές ζωές

Σύμφωνα με το κάρμα, δεν είναι ασυνήθιστο κάποιες ψυχές να μετενσαρκώνονται ξανά και ξανά. Απλά, οι ρόλοι που παίζουν στη ζωή κάποιου αλλάζουν. Για παράδειγμα, ένας είναι ο γονιός σε μια ζωή και το παιδί σε μια άλλη ή ο/η καλύτερος/η φίλος/η στην τωρινή να ήταν ο/η σύζυγος σε άλλη. Άρα, είναι πολύ πιθανό ένας εχθρός σε μια άλλη ζωή να είναι ένας αγαπημένος σε αυτήν.



Μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι ένας εχθρός σε μια προηγούμενη ζωή είναι φίλος στην τρέχουσα ή το ανάποδο, όμως κακά τα ψέματα, οι «αντίπαλοί» μας είναι κι οι μεγαλύτεροί μας δάσκαλοι.

Μήπως έχετε ξανασυναντηθεί σε μια προηγούμενη ζωή;

Οι άνθρωποι, που μας προκαλούν και δοκιμάζουν την υπομονή μας, την πίστη ή τη δύναμή μας, ενισχύουν τον χαρακτήρα μας και μας ωθούν προς μια πνευματική εξέλιξη. Άλλωστε, οι δύσκολες στιγμές είναι αυτές που μας ωριμάζουν. Αν κάποιος μας βλάψει ή μας πληγώσει, έμμεσα μας σπρώχνει να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, μόνο και μόνο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να μας ξανασυμβεί στο μέλλον.

Καταλήγοντας, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό ένας εχθρός σε αυτή τη ζωή να ήταν κάποιος με τον οποίο ήσασταν πολύ κοντά σε μια προηγούμενη και οι δυο σας σαν να κάνατε ένα άτυπο «συμβόλαιο» ψυχής να συναντηθείτε εδώ και τώρα, έτσι ώστε και οι δυο να πάρετε να μαθήματά σας και να τελειώσετε με τα του παρελθόντος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved