Αυτοί είναι οι λόγοι που το άλλο σου μισό είναι με κάποιον/α άλλον/η κι όχι με σένα!

Τρεις είναι οι πιθανές αιτίες!

Αυτοί είναι οι λόγοι που το άλλο σου μισό είναι με κάποιον/α άλλον/η κι όχι με σένα!

Πολλά είναι τα παράδοξα της ζωής και ένα από αυτά, όταν διαπιστώνεις ότι το άτομο που είναι είναι "το ιδανικό" για σένα και ταιριάζετα σαν δυο σταγόνες νερό, ανήκει ήδη σε κάποιον/α άλλο/η. Δεν είναι κι ό,τι πιο ευχάριστο. Γιατί να συμβαίνει, όταν υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι μαζί σου; Είναι παιχνίδι της τύχης, ένα λάθος;

Πολλά τα "γιατί" κι άλλες παρόμοιες ερωτήσεις που βασανίζουν το μυαλό σου, ωστόσο, όλα συμβαίνουν για έναν λόγο. Έχεις, πχ, σκεφτεί ποτέ ότι ίσως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να είναι ενωθείτε;

Στην πραγματικότητα, το να είναι σε σχέση με ένα άλλο άνθρωπο ενδεχομένως, στη συγκεκριμένη φάση, να είναι το καλύτερο και για τους δύο. Παρακάτω θα διαβάσεις τις 3 πιθανές αιτίες που το άλλο σου μισό δεν είναι με εσένα.

1. Δεν είναι έτοιμο για σχέση

Το άλλο σου μισό μπορεί να μην είναι έτοιμο να ενωθεί μαζί σου. Πρέπει να βιώσει ακόμα αρκετές εμπειρίες, μέχρι να κατασταλάξει ή να... ξεπληρώσει το κάρμα του. Μόνο έτσι θα έρθει σε επαφή με τον εαυτό του και θα αντιμετωπίσει τα εσωτερικά ζητήματα που το εμποδίζουν να ενωθεί με σένα.

Μαθαίνοντας, θα είναι σε θέση να επανασυνδεθεί με το εσωτερικό του κομμάτι, πράγμα που τελικά θα το οδηγήσει κοντά σου.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου. Παράγγειλέ την τώρα!

2. Έχει ξεχάσει τον αληθινό εαυτό του

Η κοινωνία και οι απαιτήσεις της ίσως έκαναν το άλλο σου μισό να φορέσει μια μάσκα, να υποδυθεί ένα συγκεκριμένο ρόλο, προκειμένου να νιώσει ασφάλεια ή να επιβιώσει. Για να ταιριάξει σε αυτά τα πλαίσια, μάλλον ξέχασε ποιο είναι πραγματικά, τι θέλει ή τι το κάνει ευτυχισμένο. Ανεξάρτητα από το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή του, το γεγονός ότι έχει συνηθίσει στη ζώνη άνεσής του το κάνει να θεωρεί ότι έτσι είναι τα πράγματα.

Εδώ, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις και να πιστέψεις ότι κάποια στιγμή θα θυμησεί τον αληθινό του εαυτό.

3. Σε χρειάζεται για να του υπενθυμίσεις τι είναι η αληθινή αγάπη

Οι τοξικές σχέσεις, το να υποφέρει ή να αντιλαμβάνεται κατά βάθος ότι τελικά δεν είναι με κάποιον/α που το αγαπά και το νοιάζεται, κάνουν το άλλο σου μισό να αισθάνεται κολλημένο, ειδικά με την παρουσία σου, που του θυμίζει υποσυνείδητα πώς θα έπρεπε να είναι ο/η σύντροφος της ζωής του. Τα συναισθήματα δυσαρέσκειας μαζεύονται σιγά-σιγά, αναγκάζοντάς το να κοιτάξει στον πυρήνα του, από όπου προέρχεται και το βασικό πρόβλημα. Αυτό είναι το πρώτο μέρος της αφύπνισής του.

Οι αποτυχημένες σχέσεις υποτίθεται ότι του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει τι ΔΕΝ είναι αληθινή αγάπη. Η παρουσία σου είναι αυτή που το κάνει να υποφέρει, γιατί γι΄ αυτό εμφανίστηκες στο δρόμο του.

Μόλις αναγνωρίσει τι του λέει η καρδιά του, θα ακούσουν τη φωνή της διαίσθησής του, που είναι πιο δυνατή θα ξεφύγει από το δίχτυ που είναι πιασμένο και τελικά θα είναι μαζί σου.

Διάβασε επίσης: 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρόκειται σύντομα να συναντήσεις το «άλλο σου μισό»

Πώς θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved