Μήπως δεν είναι τελικά το «άλλο σου μισό»;

4 σημάδια που θα έπρεπε να προσέξεις!

Μήπως δεν είναι τελικά το «άλλο σου μισό»;

Όλοι μας έχει τύχει να συναντήσουμε κάποιο πρόσωπο στη ζωή μας και να ενθουσιαστούμε, ακόμα και να παθιαστούμε μαζί του, καθώς φαίνεται ότι μοιράζεται το ίδιο σκεπτικό με μας ή η έλξη που ασκείται ανάμεσά μας είναι πολύ δυνατή. Αυτόματα σχεδόν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μεταξύ μας, προχωράμε σε σχέση, για να διαπιστώσουμε στο τέλος ότι η επιλογή μας ήταν λάθος και να μένουμε μόνοι, αποστραγγισμένοι από ενέργεια, χαμένοι και πληγωμένοι.

Υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια ότι δεν ήταν ποτέ το «άλλο μας μισό», όπως αρχικά πιστέψαμε και καλό θα ήταν, για να μην ξαναβρεθούμε στην ίδια κατάσταση, να μην τα αγνοήσουμε. Παρακάτω θα διαβάσεις τα 4 βασικά, ώστε να πάρεις τις ανάλογες προφυλάξεις:

1. Η ενέργειά σου μειώνεται συνεχώς

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι, το οποίο είναι το… καμπανάκι κινδύνου. Το πραγματικό σου έτερο ήμισυ σε τροφοδοτεί συνεχώς με ενέργεια και σε αναζωογονεί. Δεν σε εξαντλεί, ούτε σε αφήνει στραγγισμένο/η, αποπροσανατολισμένο/η και κουρασμένο. Δε σου δημιουργεί ανησυχία ούτε αμφιβολίες και πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα και ζεστασιά.

2. Αναποδιές κι εμπόδια κατά την πρώτη σας συνάντηση

Σου έσκασε το λάστιχο ή έπαθε βλάβη το αυτοκίνητό σου, χύθηκε ο καφές πάνω σου, έσπασες ένα ποτήρι ή μαθαίνεις ένα δυσάρεστο νέο; Οτιδήποτε συμβαίνει επανειλημμένα θα πρέπει να σε υποψιάσει γιατί όλες αυτές οι αναποδιές δεν είναι τυχαίες. Όταν είναι δίπλα σου το άλλο σου μισό σου συμβαίνουν όμορφα πράγματα στην καθημερινή σου ζωή και τους δικούς σου ανθρώπους.

3. Αισθάνεσαι άδειος/α χωρίς το άλλο πρόσωπο

Αυτό το σημάδι θα πρέπει να το προσέξεις πάρα πολύ γιατί ο έρωτας συγχέεται με την ανάγκη. Το να νιώθεις ότι δε μπορείς να μείνεις στιγμή μακριά από το άλλο σου μισό, το να υποφέρεις και να εξαρτάται διάθεσή σου από αν είναι δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο δεν είναι πραγματική αγάπη. Άλλο να σου λείπει κι άλλο να μην αντέχεις να είσαι μόνος/η, έστω και για κάποιες ώρες.

4. Συναισθηματικά «μη διαθέσιμο»

Όταν αισθάνεσαι ότι δίνεις τα πάντα στο «άλλο σου μισό», είσαι ανοιχτός/η και προσπαθείς πολύ για να «περπατήσει» η σχέση και εισπράττεις μια συναισθηματική «τσιγκουνιά» από την άλλη πλευρά, η οποία δε σου παρέχει καμία στήριξη, ούτε αγγίζεται από τις ευαισθησίες ή τις επιτυχίες σου, σίγουρα θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις, για το αν είναι ή όχι ο «άνθρωπός» σου.

Κι αν αναρωτιέσαι μετά από όλα αυτά γιατί εμφανίζεται ένα τέτοιο πρόσωπο στη ζωή σου, η απάντηση είναι για να πάρεις ένα πολύτιμο μάθημα, που θα σε προετοιμάσει, ώστε να μπορέσεις να διακρίνεις το αληθινό σου «άλλο μισό» από το ψεύτικο, όπου μαζί του θα εξελιχθείς και σε συναισθηματικό και σε πνευματικό επίπεδο!

Σχετικά άρθρα: 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι «το άλλο σου μισό»

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρόκειται σύντομα να συναντήσεις το «άλλο σου μισό»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved