Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Κριοί;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί του Κριού

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Κριοί;

Παρορμητικοί, ενθουσιώδεις, φουριόζοι, σέξι, ανεξάρτητοι, ειλικρινείς, αυθόρμητοι, απότομοι κι εγωιστές, είναι οι Πρώτοι του ζωδιακού και ίσως από τους πιο δύσκολους στο ταίριασμα σε οποιοδήποτε είδος σχέσης.
Εμείς θα δούμε πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Κριού με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.


Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΚΡΙΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Παρορμητικοί και οι δύο, φουλ στον ενθουσιασμό και τη φλόγα του πάθους που όμως γρήγορα θα το... κάψετε ή θα περάσετε στη μάχη, εκτός κι αν κάποιος πάψει να είναι ο Κριός στη σχέση! Παρόλα αυτά, κακίες δε θα κρατήσετε μεταξύ σας ενώ παίζει να παραμείνετε μόνο εραστές.

ΚΡΙΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Έλκεστε από την ηδυπάθεια του Ταύρου και σας εξιτάρει η σταθερότητα που σας διεκδικεί αλλά οι αργοί ρυθμοί του είναι στάνταρ ότι θα σας εκνευρίσουν τόσο, που δε θα θέλετε ούτε να ξανακούσετε γι' αυτό το ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Κολλάτε μια χαρά στο κομμάτι ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων και δεν δυσκολεύει καθόλου να μιλήσετε. Είναι πρόθυμος να οργώσετε τα φάληρα αλλά στην ειλικρίνεια και τις δικαιολογίες κάπου δεν τα βρίσκετε. Καλύτερα να μείνετε φίλοι.

ΚΡΙΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φωτιά σας βρίσκει το συναίσθημα που έχει ανάγκη μόνο και μόνο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να πάρετε τα πάνω σας μετά από μια απογοήτευση και να τονώσετε το Εγώ σας. Κάτι η γκρίνια, κάτι η μουρμούρα όμως, γρήγορα η σχέση σας θα θυμίζει συγγενείς σε μνημόσυνο.

ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ

Αν και ανταγωνιστικοί μέχρι θανάτου, μιας και θέλετε να συντρίψετε το Εγώ του κι αυτός το δικό σας, έλκεστε αρκετά και το μείγμα παραείναι ερωτικό. Αν καταφέρετε να διαχωρίσετε κάπως τα πράγματα ώστε ο καθένας να κάνει κουμάντο αλλού, όλα θα είναι μια χαρά.

ΚΡΙΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όχι, δεν θα μπορέσετε να αντέξετε ούτε μια βδομάδα μαζί, χωρίς να θέλετε να τον χτυπήσετε να του κάνετε κακό εξαιτίας των νευρώσεών του, του ψυχαναγκασμού του και της προσήλωσης στο πρόγραμμα που σας θυμίζει τάμα σε Άγιο. Και που να αρχίσει και την κριτική....

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Για κάποιους είστε το ιδανικό ζευγάρι, αν παντρέψετε τη δική σας αποφασιστικότητα με την συνεχόμενη αμφιβολία του. Αλλά εκείνο το «δεν ξέρω», «δεν νομίζω» στο λαιμό σας κάθεται. Αν έπαιρνε και καμιά πρωτοβουλία καλό θα ήταν. Καλύτερα συνεργάτες.

ΚΡΙΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας έλκει, σας τραβάει σαν μαγνήτης, συν ότι το σεξ μαζί του είναι όλα τα λεφτά. Κατά κάποιο τρόπο τον σέβεστε γιατί είναι ικανός να σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι ίσως και γι' αυτό η σχέση σας, παρότι φαίνεται παράταιρη και έχει πολλούς σκοπέλους, μπορεί να γίνει ιδανική.

ΚΡΙΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλος ένας συνδυασμός που μπορεί να ξεκινήσει καλά, με πολύ έρωτα, φλόγα και σεξ πάντα και παντού, αρκεί κάποιος από τους δύο να κρατάει τα μπόσικα, αλλιώς θα ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι. Τώρα, πώς θα γίνει αυτό, αφού και οι δύο είστε της φωτιάς κανείς δεν ξέρει...

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ταύροι;

ΚΡΙΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον μισείτε! Είναι συντηρητικός, σπαστικός, σας τη λέει μόνιμα και σας προσγειώνει απότομα. Θέλετε να τον χτυπήσετε γιατί σας κάνει να αισθάνεστε ηλίθιοι αλλά κάτι μέσα σας σάς τραβάει προς την πλευρά του ίσως γιατί νιώθετε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σας ρεγουλάρει.

ΚΡΙΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φεύγα εσείς κατά μία έννοια, φεύγα κι ο Υδροχόος κατά μια άλλη, ποιος θα μείνει στη σχέση; Συν το ότι όταν αρχίζει τη θεωρία του αρχίζετε και βαριέστε... Λόγια πολλά, πράξεις μηδέν. Επιπλέον το «σήμερα λέω αυτό, αύριο το αλλάζω» δεν θα σας κάνει καλό στο νευρικό σύστημα.

ΚΡΙΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Από τα ανεξήγητα της φύσης γιατί στην αρχή τον θεωρείτε αμελητέα ποσότητα και εύκολο να τον κάνετε ό, τι θέλετε και μετά βρίσκεστε εσείς τυλιγμένοι στη δική του λαδόκολλα. Ακόμα αναρωτιέστε το πώς το καταφέρνει! Είναι ο μόνος που σας κάνει μεγάλη ζημιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved