Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τα παλιά

Αν είχες αρνητικά βιώματα ή ήσουν πληγωμένη, τότε είναι το γιατρικό σου

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τα παλιά

Όλοι κάποια στιγμή πληγωθήκαμε από μια παλιότερη σχέση, κλάψαμε για το χωρισμό ή τον έρωταπου χάθηκε. Ορισμένοι το ξεπεράσαμε, σε άλλους άφησε σημάδια και μαγκώθηκαν, αποφεύγοντας να εμπλακούν συναισθηματικά και πάλι. Αν ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, τότε να ξέρεις ότι οι τέσσερις άντρες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, είναι το γιατρικό σου! Θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα παλιά και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν. Ποιοι είναι;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άνθρωπος σταθερός, που του αρέσει να είναι σε σχέση και είναι αξιόπιστος. Μπορεί να σου προσφέρει ηρεμία, ασφάλεια, αλλά παράλληλα να σου δώσει το πάθος και τον ρομαντισμό που αναζητάς. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για σχέση αν σε ενδιαφέρει η χρονική διάρκεια. Θα σε κάνει να ξεχάσεις τα όσα άσχημα έζησες στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι άνθρωπος έξω καρδιά. Δοτικός, λαμπερός, αλλά και… παθιασμένος. Θα σου δώσει ρομαντισμό, αγάπη, αλλά και ασφάλεια, εφ' όσον και του ίδιου δεν του αρέσουν οι απότομες αλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα. Είναι γεννημένος αρχηγός και ξέρει πώς να σε παρασύρει κι εσένα και να σου χαρίσει μια ευτυχισμένη σχέση, βασισμένη σε γερά θεμέλια. Θα σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα στο πλευρό ενός βασιλιά και να πιστέψεις ότι τα παραμύθια τελικά μπορεί να βγουν αληθινά.

ΖΥΓΟΣ

Ο άνθρωπος συνώνυμο της σχέσης, που ο έρωτας και η ηρεμία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Θα είσαι η προτεραιότητά του ό,τι και να γίνει. Θα σε βάζει πάνω από όλους και όλα κι αυτό γιατί το να είστε μαζί είναι το πιο σημαντικό. Γεννημένος για να είναι ζευγάρι και ποτέ μόνος, μπορεί να κάνει όσες υποχωρήσεις χρειαστεί για να είστε καλά κι ευτυχισμένοι. Θα σου δείξει ότι μπορείς να χαλαρώσεις μαζί του και ό,τι έγινε στο παρελθόν σου, έγινε και να το αφήσεις εκεί. Και φυσικά, ότι μπορείς να ελπίζεις στον αληθινό έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι μια κατηγορία μόνος του. Είναι το άτομο που αν τα βρείτε και ταιριάξετε θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή αλλιώς. Θα σου διδάξει ότι πρέπει να κοιτάζεις μόνο μπροστά και να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Θα σε βοηθήσει επίσης να κλείσεις τις πληγές του παρελθόντος και να «γιατρευτείς» από λάθος έρωτες και σχέσεις που σε έκαναν να πονέσεις πολύ γιατί θα σε κάνει να καταλάβεις ότι τον χρόνο δε μπορείς να τον γυρίσεις πίσω, για να διορθώσεις ό,τι έγινε, οπότε δεν πρέπει να στενοχωριέσαι, αλλά να χαίρεσαι που ξέφυγες από τα άτομα που ήταν ακατάλληλα για σένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved