Αυτά τα ζώδια δεν ξεσπούν τα νεύρα τους στον/η σύντροφό τους

Ξέρουν να κρατούν τις ισορροπίες

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια δεν ξεσπούν τα νεύρα τους στον/η σύντροφό τους

Το να ελέγχεις τα νεύρα σου και τον θυμό σου, μόνο εύκολο δεν είναι. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν πρέπει να προστατεύσεις τον/την σύντροφό σου και να μην μεταφέρεις όλη την ένταση που έχεις μέσα σου στην σχέση σας. Όσο ακατόρθωτο κι αν ακούγεται, υπάρχουν τρία ζώδια που καταφέρνουν να διαχειρίζονται τα νεύρα τους και να μην τα ξεσπάνε στο ταίρι τους. Ποια είναι αυτά; Πάμε να τα δούμε λίγο πιο κάτω και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σαφώς και ο Δίδυμος έχει νεύρα. Δεν είναι άγιος. Ξέρει όμως ότι δεν πρέπει να τα ξεσπά στο ταίρι του, αλλά να τα διοχετεύει αλλού. Για να τα λέμε και όλα, ο Δίδυμος δεν είναι από τα άτομα που κρατά τον θυμό μέσα του για καιρό. Νευριάζει μεν, αλλά σχετικά γρήγορα το προσπερνάει και πάει παρακάτω και αυτό είναι που τον βοηθά περισσότερο στο να ελέγχει τις αντιδράσεις του και να μην ξεσπά τα νεύρα του στον/ην σύντροφό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που μπορεί να ξεχωρίσει τις καταστάσεις στο μυαλό του. Αν έχει νεύρα, απλά θα απομονωθεί και θα απομακρυνθεί. Δεν θα τα ξεσπάσει στο ταίρι του γιατί ξέρει πολύ καλά ότι δεν του φταίει σε τίποτα. Θα βρει κάτι άλλο να κάνει για να εκτονώσει τον θυμό του και μετά θα γυρίσει στο σπίτι του ή θα θελήσει να ξαναβρεθεί με τον/την σύντροφό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν ξεσπά τα νεύρα του όπου να είναι. Γενικότερα είναι ένα άτομο που ξέρει πώς να ελέγξει τον εαυτό του και τις αντιδράσεις του. Έχει αυτοσυγκράτηση και μπορεί να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Δεν είναι άδικος με όσους δεν του έχουν κάνει κάτι και δεν του φταίνε. Τον θυμό του θα τον διοχετεύσει αλλού, αλλά σίγουρα όχι σε "άμαχο πληθυσμό".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved